• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefretttt ediyorummmm!

Seni anlayabiliyorum.
O ruyalardan ben de cok gordum gecmiste ama hepsi geciyo biliyomusun.ya baska mucadeler cikiyor karsina ya da dort dortluk olmasa da daha iyi olur hersey.
Onun icin simdi ki yasadigin seylerin seni yipratmasina izin verme zaten bi cikmaza girdiyse enin de sonun da son buluyor biyerde artik tak diyor.
Bi dusunsene daha yeni gecmiste kv onca sey yasadin simdi de bu degiyomu ya demiyon mu kendine ben bunun icin mi kocami kabul ettim zamanla asariz diye .
Dedigim gibi ayrilmak gibi bibdusuncen yoksa uc kisilik yuvan olcak kocanda tabi annesini size bulastirmayacak.sizede sevgisi saygisi olcak.bunlar yoksa degermi kendini yipratmaya.
Sonra hep diyoruz ki yillarim bosa gecti elime ne gecti bombos.anladilar mi sanki valla senden yuzlu cikiyolar.
O evde yasayan sensin kocanla kocani sen biliyosun.
Evet dogru cumle bu yemin ederim benden yuzlu cikti pislik.

Bence geçen konularında boşanmak için çok büyük sebepler varmış ama bunda yok :( yani mesele sadece annesi ile görüşmesi ise.. bırak seni bulaştırmadan kendisi görüşsün. Sen bunu hiç dillendirme derim. Kadın manyak kadın ruh hastası ama kadın adamın anası...

Bence geçen konularında boşanmak için çok büyük sebepler varmış ama bunda yok :KK43: yani mesele sadece annesi ile görüşmesi ise.. bırak seni bulaştırmadan kendisi görüşsün. Sen bunu hiç dillendirme derim. Kadın manyak kadın ruh hastası ama kadın adamın anası...
Tamam ama bu kadar olaydan sonra bu kadar cabuk ve bu kadar kolay mi gorusmek. Ve artik perde arkasindan oynayacak daha da tehlikeli olacak.

Önceki konularını da okudum. Emin ol Tvde izlesem - Amma da abartı senaryo derdim..

İnsanın aklı almiyo. Böyle bi kadın olamaz bu kadar kör bi adam olamaz.

Sevgin devam ediyo olabilir ama emin ol değmeyecek bi adam için bunları yasaman bu kadar fedakarlık yapman hala ikilem de kalman sana da evladina da büyük haksızlık. Sen sana yapılan zulme boyun eğerek zalimle aynı kefede oluyorsun.

Ayrıca maddi konular olsun seni ezdirmesi olsun anlaşılan tek bisey var bu adam sizi ailesi olarak kabullenememis. Şimdi belki düzelir diye sabret bakalım yarin bi gün (Allah korusun) evladın bu sorunların ortasında kalırsa başını duvarlara vurursun ama nafile.. evladının rızkını onlara yedirirse. Evladina yapılan haksızlığa annemdir bisey olmaz diyip susarsa ışte o zaman boşanmak kar etmez.

Tamam ama bu kadar olaydan sonra bu kadar cabuk ve bu kadar kolay mi gorusmek. Ve artik perde arkasindan oynayacak daha da tehlikeli olacak.
Başından beri anasına bu yüzü veren oğlu. Benim annem yada eşimin annesi hayal bile edemiyorum tek bir cümlesini çünkü resti çeker çıkarız yanından o anda.
Bak şu anda bile eşin hala ama sen de evden kovdun diyormuş. Nasıl der bunu? Bu arada senin ailen sağ mı? Durumdan haberleri var mı? Seninkiler sık sık gidip gelir mi? Hani eşini empatiye zorlayacak bişeyler yok mu hiç?

Adam bir evliliğini bitirmiş ikincisini tamamen anasına sınır çizememekten kaybedecek üstelik bebek var ortada! Oturup kavga etmeden suçlamadan konuşmaya çalışsan bir anlar mı acaba?

Kız Kafka yuklenme kadına o da çaresiz

belki ama farkında değil..
sizde çaresizdiniz ama farkındaydınız..
gönlü geçmeden de farketmeyecek..
boşan dedik diye yuva yıkmaya çalışan kadınlar olduk..
sonuç boşanacak ama kimbilir ne zaman olan harcadığı vakte olacak hiç gerek yok halbuki ..

Başından beri anasına bu yüzü veren oğlu. Benim annem yada eşimin annesi hayal bile edemiyorum tek bir cümlesini çünkü resti çeker çıkarız yanından o anda.
Bak şu anda bile eşin hala ama sen de evden kovdun diyormuş. Nasıl der bunu? Bu arada senin ailen sağ mı? Durumdan haberleri var mı? Seninkiler sık sık gidip gelir mi? Hani eşini empatiye zorlayacak bişeyler yok mu hiç?

Adam bir evliliğini bitirmiş ikincisini tamamen anasına sınır çizememekten kaybedecek üstelik bebek var ortada! Oturup kavga etmeden suçlamadan konuşmaya çalışsan bir anlar mı acaba?
Anliyor anlatinca ama anasi da kimbilir neler anlatiyor. Oyuncunun birincisi.

Nefret ediyorum hic mutlu degilim.
Keske hic evlenmeseydim.
Evlilik cok zor bir sey. Ikili oynayan kocamla yuzlestim bugun. Yani ikiyuzluluguyle yuzlestim. Bu mu asik oldugum deliler gibi sevdigim ugruna evimi yurdumu birakip gittigim, ne cileler cektigim adam!!
Nefretim gunden gune artiyor azalacagina. Nelere katlandim karsiliginda ne gordum.. Riya!!

Bence sen kayınvalidene inat bitirmek istemedin birde bebeğin vardı.Ailenede mahcup olmak istemedin.

Eşin zaten anne sen git ben geleceğim onu boşayacağım gibi bir laf ettiğinde karakterini ortaya koymuştu.İkili oynuyordu.Annesine sen haksızsın karıma böyle davranamazsın dememişti.Annesinin senin üstüne sandalye atmasına engel olmamıştı.Kayınvaliden zaten kötüde kocanda bunlara müsaade etti.

Okul bitince gideceğim diyordun gittin mi yanından ?Yenimi geri geldin? Yoksa hiç gitmedin mi?

Ya annen ya ben diyerek rest çekmeliydin.Hala annem diyorsada annesinin yanına temelli yollamalıydın.

Okul bitince gideceğim diyordun gittin mi yanından ?Yenimi geri geldin? Yoksa hiç gitmedin mi?

Ya annen ya ben diyerek rest çekmeliydin.Hala annem diyorsada annesinin yanına temelli yollamalıydın.
Gittim. Biraz ayri kaldik. Rest cektim tabi. Aslinda buna gerek bile yoktu az gururu olsa sirf annesi yaptigindan utansin diye biraz gorusmemesi gerekirdi.
Sonuc resti cektik ama gizli girusmus bu sefer.

Back
X