- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.078
- 898
- Konu Sahibi anabelmontero
maalesef. cola fanta gazoz falan sevmıyorum zaten. tek unutmadıgım sıgaraHic mi canınız cips kola vs cekmiyor yahu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maalesef. cola fanta gazoz falan sevmıyorum zaten. tek unutmadıgım sıgaraHic mi canınız cips kola vs cekmiyor yahu![]()
Sigarada kilo verdiriyomus sanirim ? Sigaraya mi baslasammaalesef. cola fanta gazoz falan sevmıyorum zaten. tek unutmadıgım sıgara
Yok da olsa süper olurdu tabien azindan bi 5 kilo vereydim cok iyi olurdu
Hint mutfagi hmm cok degisik bi oneri cok ilgimi cekti arastiricammm :) siz evde mi yapıyorsunuz netten tarifi alip yoksa var mi bildiğiniz hint restoranti ?Ben bu aralar hint mutfagina taktim.
Dunya'da mide kanseri en az gorulen ulke.
Biraz arastirdim yemekleri hem doyurucu hem az kalorili.
Bir ay icinde dediginiz kiloyu bu sekilde veremezsiniz ama kalici bir sekilde verebilirsiniz.
Lanet olsun bazi pis bogazlarValla olsa çok iyi olur bence de ama malesef =( Yediklerine dikkat etsen verebilirsin aslında :)
Sigarada kilo verdiriyomus sanirim ? Sigaraya mi
Hint mutfagi hmm cok degisik bi oneri cok ilgimi cekti arastiricammm :) siz evde mi yapıyorsunuz netten tarifi alip ?
Kahveden nefret ederim ama su sıcak su olayini yapicam :) gerçi yazin cok zor olacak
Bu 5i bi arada 9u biarada bilmem ne caylari ise yarıyomudur acaba ben kullanmıştım ama duzenli değil belki oyuzden yaramamisti
2 tanecik cips mi bi parca cikolata miiiBende senin gibiydim bir baktım bende bol kazaklar giye giye bir acaip olmuş vücudum .
Sigara kullandığım için kolay oldu nefsimi köreltmek kolay oldu .
Canım abur cubur istedikçe sigara içtim .
Bir arkadaşım leblebi yerdi mesela
Ya gözün hiçbir şeyde kalmasın
Çikolata mı istiyo canın bir karenin yarısı ye mesela.
Cips mi istedin 2 tanecik ye .
Böyle böyle zaten kilo vermeye başladıkça alışacaksın canım yememeye
Hmm ayni saatte diyosunuz , aslinda bi plan program yapinca sanki daha kolay alisilir gibi ben plansiz rejim yaptigim için cok sık ve fazla yiyorumüç öğün yemenin yanında, sıvıya yükleniyorum :) bol suydu, aralarda ayrandı, süttü, biliyorum yanlış ama light ice tea idi derken, yemeye pek de fırsat kalmıyor :) midem çok çok kazınırsa ve akşam altıdan sonrası yani yasaklı saatlerse dört beş fıstık çok güzel bastırıyor mideyi. ama en önemlisi mideni disipline sokmak, aynı saatte, aynı miktarlarda yiye yiye eski çılgın iştah kalmıyor inanın. bir de, glisemik indeksi düşük, yani kan şekerinizi dalgalandırmayan yiyecekler tüketin ki çabuk acıkmayın.
Hmm vallahi agzim sulandiIlk bir bir hint restoranina gidip tadlari denemistik.
Esim begenmez diye dusunmustum ama bayildi tadlara.
Sonra youtube kanalinda tarifleri denemeye basladim.
Cok saglikli baharatlar var kori, zencefil ve zerdecal gibi mesela.
Birde bol acili olunca zaten daha cabuk kilo veriyorsunuz.
OlamiyorumkiiiiiiKizlar nezamandir bol giyiniyodum bide tatile gitmedigim icin sıkıntıdan abur cubura fast fooda sarmistim, bugun aynada kendime bir baktim aynen böyle oldum![]()
Ay öküz gibi olmusum, şişmiş de şişmişim kendimden utandim suan hayvan gibiyim ya bitek gobek kalca falan değil kalinlasmisim resmeen !!
Ama ben hiicc nefsine hakim olabilen biri degilim bisey yemeden(abur cubur, fast food) duramiyorum ya basaramiyorum "ay nolcak be bugun ye yarin başlarsın zaten pazartesi de değil" diyorum ama bi hafta sonra kursa baslycam oyle gitmek istemiyorum orayaa
Bana bi taktik soyleyin, nefsimi koreltmek icin ne yapabilirim ya da var mi soyle abur cuburdan fast foodtan sogutan bi yontem
Unv.e de baslycam acil zayiflamam lazimmmm
Hay masallah ya cok iyi vermissin darisi benim basimayaaaa bende ne güzel geçen yıl bu zamanlar başladım çok sporda yapmadım ve ekmek asla yemedim bol su içtim gece yemedim 1,5 ayda 11 kilo falan verdim okul açılmadan bi 11 daha versem iyi olacak az önce nutella yedim bide dayanamadım ya benm sorunu sabahdeğil gece başlıyo akşam 8den sonra acayip acıkıyorum yoksa ondan once hiç bi sorun yok ya
gece acıkınca sıcak su deneyelim madem ya idare etsin 2,3 saatHay masallah ya cok iyi vermissin darisi benim basimabende gece cooook acikiyorum bikac arkadas sicak su onermis daha dogrusu ben ılık su diye biliyorum onu icince biraz bastiriyomus migdeyi
NapicazzzOlamiyorumkiiiiii![]()
Harikasiniz hepsini not ediyorum deniyceemmm:):)Canın bir şeyler istediğinde koca bir bardak süt iç, meyve ye, kuruyemiş ye.
Sakın öğün atlama daha çok acıkırsın. Ayrıca sabahları aç karına içilen sirkeli su hem yağ yakar hem tok tutar. Öğün aralarında sürekli şekersiz bir şeyler iç, doldur mideni.