• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefsinize Nasil Hakim Oluyorsunuz?

gece acıkınca sıcak su deneyelim madem ya idare etsin 2,3 saat :(
Bide sey dedileeer antep fistigiii
Ama şimdi hicbisey bi nutellanin, pringlesin, tobleroneun yerini tutmuyor be twixs :(
Aslinda benım aklima ne gelmisti biliyo musun ama ben yapmaya cok usendim yine de sana anlatayim hemenn
Simdi bitane bizi catlatan super fizikli hatun buluyoruz onun resmini cikarip poster kıvamına getiriyoruz ve hemen en yakin buzdolabimizin ustune yapistiriyoruzzz !! Ve her dolaba gittigimizde hasetimizden catlayip 2 mekik cekiyoruzz :D

Harikasiniz hepsini not ediyorum deniyceemmm:):)
Canimiz abur cubur cekince sut cikolata yapsak olur mu acaba
Bildiginiz cipsin cikolatanin yerini tutan kalorisiz bisey var miii

:rolleyes:

Cipsi bilmem ama çikolata aşırıya kaçmamak kaydıyla yenebilir. Cips için de vardır herhalde alternatif.

Ya zaten bu dediklerimi yapınca insan tıkanıyor, canı istemiyor. Bir de ton balıklı salata çok güzel doyuruyor beni tabi yağsız olacak, hem lezzetli hem sağlıklı :)

Bide sey dedileeer antep fistigiii
Ama şimdi hicbisey bi nutellanin, pringlesin, tobleroneun yerini tutmuyor be twixs :(
Aslinda benım aklima ne gelmisti biliyo musun ama ben yapmaya cok usendim yine de sana anlatayim hemenn
Simdi bitane bizi catlatan super fizikli hatun buluyoruz onun resmini cikarip poster kıvamına getiriyoruz ve hemen en yakin buzdolabimizin ustune yapistiriyoruzzz !! Ve her dolaba gittigimizde hasetimizden catlayip 2 mekik cekiyoruzz :D
hahah süpersin canııım hemen yapalım :D sıkalım dişimizi ya tamam mı başarabiliriz bence yineee of evde otur otur çok yiyorum okula kilo almış olarak dönmek istemiyorum 1 ay reglmde gecikti onunda şişkinliği var soğan kürü yapıyorum bide ööğğğ :( sabırrrr

:rolleyes:

Cipsi bilmem ama çikolata aşırıya kaçmamak kaydıyla yenebilir. Cips için de vardır herhalde alternatif.

Ya zaten bu dediklerimi yapınca insan tıkanıyor, canı istemiyor. Bir de ton balıklı salata çok güzel doyuruyor beni tabi yağsız olacak, hem lezzetli hem sağlıklı :)
Cikolatada kendimi durdurabilirim ama ciptse aslaaa :) yeni cikan su baharatli ekmek şeysileri var guya daha saglikliymis ama onlarda hic guzel degil ya
Eveet ton balikli salata güzel olabilir aksam icinn

hahah süpersin canııım hemen yapalım :D sıkalım dişimizi ya tamam mı başarabiliriz bence yineee of evde otur otur çok yiyorum okula kilo almış olarak dönmek istemiyorum 1 ay reglmde gecikti onunda şişkinliği var soğan kürü yapıyorum bide ööğğğ :( sabırrrr
Aynen hep sıkıntıdan zaten bunlar bak tatil mekaninda olsaydık hic aklimiza gelecek miydi bunlar acabaa ! Okul zamani biraz daha zayiflafiz heralde suan hep evin icinde olunca kendimizi yemege veriyoruz. Ama tabi onemli olan okula baslamadan zayiflayip fıstık gibi gitmek :phadi 1 ay sıkalım disimiziii
Soyle yapabiliriz kendimize bigun belirleyelim sadece o gun kendimizi simartik istedigimizi yiyelimm ! - dur bende inanmadim bu dedigime:(
Of cok zormus ya:oops:

Aynen hep sıkıntıdan zaten bunlar bak tatil mekaninda olsaydık hic aklimiza gelecek miydi bunlar acabaa ! Okul zamani biraz daha zayiflafiz heralde suan hep evin icinde olunca kendimizi yemege veriyoruz. Ama tabi onemli olan okula baslamadan zayiflayip fıstık gibi gitmek hadi 1 ay sıkalım disimiziii
Soyle yapabiliriz kendimize bigun belirleyelim sadece o gun kendimizi simartik istedigimizi yiyelimm ! - dur bende inanmadim bu dedigime
Of cok zormus ya

sabretcez sıkcaz kendimizi canıımm tamam yarın başlıyoruz 1 ay cok sıkı yapalım sonra ara ara ödül veririz ben oyle azar azar yiyemiyorum cips vs. yesem hepsini yiyorum ya :D

O neymiş ya?

Doritos extrem çıldırtıyor beni :D
Yeni ciktilar hatta halk ekmeklerde bile var artik :D ama halk ekmektekileri begenmedim ben cok kotu markette satılan bi marka vardi oda halk markasinindi sanirim o eh iste

Ooff ooff bende pringlesa bayiliyorum hele su paprikasi var ya beni benden aliyor lanet olsunn:oops:

sabretcez sıkcaz kendimizi canıımm tamam yarın başlıyoruz 1 ay cok sıkı yapalım sonra ara ara ödül veririz ben oyle azar azar yiyemiyorum cips vs. yesem hepsini yiyorum ya :D
Bende azar arar yiyemem işkence gibi o ne :D
Tamam sen yarin basla ben once bi kendimi bi odullendiriyim (neye odullendiriyosam) obur gun baslar sana yetisirim:D
cok kararliyizz !!:cool:
bide ben ev boş olunca eve cips mips atiyorum keyif yapiyorum kıtlıktan cikmis gibi oluyorum gozum dönüyo onun icinde paralarimi mi saklasam acaba bilemedim ama o huyumdan vazgeçemiyorum:oops:
BASLIYORUUZZZ ! (Sen yarın ben obur gun)

Yanıma para almıyorum yüzde yüz çalışıyor :) sadece yemek hariç ihtiyacım kadar para alıyorum yanıma su parası,otobüs parası :D çünkü ben öğle araları falan hep ekmek arası,çikolata vs yerim ve o da acayip kilo aldırıyor doğal olarak e param olmayınca da alamıyorum arkadaşlarımdan da utanıyorum isteyemiyorum doğal olarak eve gidene kadar abur cubur yememiş oluyorum he ama yanıma meyve falanda alıyorum. biraz acımasız bi yöntem ama nefsimle ancak böyle başaçıkabildim :D

Yanıma para almıyorum yüzde yüz çalışıyor :) sadece yemek hariç ihtiyacım kadar para alıyorum yanıma su parası,otobüs parası :D çünkü ben öğle araları falan hep ekmek arası,çikolata vs yerim ve o da acayip kilo aldırıyor doğal olarak e param olmayınca da alamıyorum arkadaşlarımdan da utanıyorum isteyemiyorum doğal olarak eve gidene kadar abur cubur yememiş oluyorum he ama yanıma meyve falanda alıyorum. biraz acımasız bi yöntem ama nefsimle ancak böyle başaçıkabildim :D
Aslinda süper bi yontem, ben de dusunmustum ama simdi olur da zor durumda kalirim dusunsene magazaya girdim bitane tabak canak bisey kirdim, ya da efendime soyliyim yanlis minibuse bindim e parami da ona gore ayarlamistim napicam simdii :oops: bunlar olmasa harika yontem :D

Kizlar benim de kilo problemim var .gecen sene 15 20 kilo vermistim ama bu sene dogum yaptim tekrar sisdim. .ya herseyden onemli insan hem rahat hareket edemiyor hem de goydikleri yakismiyo .
ben de size katilim beraber zayifliyalim .

cnım sana tavsiyem yoğun tempoda hareket edeceğin birşey yap. çalışabilirsin mesela ama yoğun hareketli olacağın bir iş olmalı . çünkü sen boş kaldıkça yiyorsun bende öyleyim.

Kizlar nezamandir bol giyiniyodum bide tatile gitmedigim icin sıkıntıdan abur cubura fast fooda sarmistim, bugun aynada kendime bir baktim aynen böyle oldum:eek::eek:
Ay öküz gibi olmusum, şişmiş de şişmişim kendimden utandim suan hayvan gibiyim ya bitek gobek kalca falan değil kalinlasmisim resmeen !!
Ama ben hiicc nefsine hakim olabilen biri degilim bisey yemeden(abur cubur, fast food) duramiyorum ya basaramiyorum "ay nolcak be bugun ye yarin başlarsın zaten pazartesi de değil" diyorum ama bi hafta sonra kursa baslycam oyle gitmek istemiyorum orayaa :(
Bana bi taktik soyleyin, nefsimi koreltmek icin ne yapabilirim ya da var mi soyle abur cuburdan fast foodtan sogutan bi yontem:(
Unv.e de baslycam acil zayiflamam lazimmmm

cnım sana tavsiyem yoğun tempoda hareket edeceğin birşey yap. çalışabilirsin mesela ama yoğun hareketli olacağın bir iş olmalı . çünkü sen boş kaldıkça yiyorsun bende öyleyim.
Evet aynen öyle hep evdeyim artik sıkıntıdan yemege sarıyorum
Malesef çalışma imkanım yok ama kursa gidicem o da etki eder heralde :)

Kizlar benim de kilo problemim var .gecen sene 15 20 kilo vermistim ama bu sene dogum yaptim tekrar sisdim. .ya herseyden onemli insan hem rahat hareket edemiyor hem de goydikleri yakismiyo .
ben de size katilim beraber zayifliyalim .
Aynen oyle valla hic giyinip kuşanip disari cikasim gelmiyo artık cunku yakışmıyor:(
arkadasa verdigim tavsiyeyi size de veriyim belki isinize yarar:)
Simdi bitane bizi catlatan super fizikli hatun buluyoruz onun resmini cikarip poster kıvamına getiriyoruz ve hemen en yakin buzdolabimizin ustune yapistiriyoruzzz !! Ve her dolaba gittigimizde hasetimizden catlayip 2 mekik cekiyoruzz:D

olamıyorum :)

3 günlük dünya diyorum, canım ne isterse yiyorum kendimi engellemiyorum:rolleyes:

Evet aynen öyle hep evdeyim artik sıkıntıdan yemege sarıyorum
Malesef çalışma imkanım yok ama kursa gidicem o da etki eder heralde :)
yok canım kurs kadar etki etmez hareketli olup koşturup birşeyleri yetiştirmeye çalışman gerekiyor o zaman yemek düşünmezsin :confused:

Napicazzz :( spor desem yiyip yiyip spor yapinca da ise yaramiyo bizzat denedim:( spor salonunun cop bidonunda benim cips cikolata coplerim vardi bide sporcunun karsisi kebapciydi cikista bi kebap cok güzel oluyodu dayanamiyodum:(

Sizinki bizim komşularin işine benziyo sabah yürüyüşe gidiyolar gitmeden hamur mayalar,gelince bi guzel pişirip yiyolardi :)
Aslında ben cok diyet yaptım şimdiye kadar ama yoruldum valla en son geçen sene bi on kilo verdim ama hala fazlamız var:(

Yemek yeme biraz aliskanlik bende dogum kilolarimi bir bucuk yildir veremiyodum bi tuttum kenfimi hooop 5 kilo gitti galeta yedim azaltyim yediklerimi bide canim ne zaman abur cubur cekse baska bi ugras buldum kendime bi 3 kilom kaldi o ysvas yavas gitcek....

Kizlar nezamandir bol giyiniyodum bide tatile gitmedigim icin sıkıntıdan abur cubura fast fooda sarmistim, bugun aynada kendime bir baktim aynen böyle oldum:eek::eek:
Ay öküz gibi olmusum, şişmiş de şişmişim kendimden utandim suan hayvan gibiyim ya bitek gobek kalca falan değil kalinlasmisim resmeen !!
Ama ben hiicc nefsine hakim olabilen biri degilim bisey yemeden(abur cubur, fast food) duramiyorum ya basaramiyorum "ay nolcak be bugun ye yarin başlarsın zaten pazartesi de değil" diyorum ama bi hafta sonra kursa baslycam oyle gitmek istemiyorum orayaa :(
Bana bi taktik soyleyin, nefsimi koreltmek icin ne yapabilirim ya da var mi soyle abur cuburdan fast foodtan sogutan bi yontem:(
Unv.e de baslycam acil zayiflamam lazimmmm
Valla çözüm bulursan haberdar olmak isterim çünkü ağzım boş kalmasın diye ayağımı uzatıp aç olmasamda kek pasta yiyenlerdenim :)

Back
X