Negatif aşılama sonrası adet gecikmesi

ilkyaz10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
210
122
33
31
Geçen ay aşılama oldum gebelik oluşmadı kist falan da oluşmamış regl olunca kontrole gittim diğer ay tedavi istemedim sebepsiz intertilite belki kendiliğinden olur diye bekledim bu ay adetim 5 gün gecikti gebelik testi yaptım negatif aşılama adet geciktirir mi ?🙏

Geçen ay aşılama oldum gebelik oluşmadı kist falan da oluşmamış regl olunca kontrole gittim diğer ay tedavi istemedim sebepsiz intertilite belki kendiliğinden olur diye bekledim bu ay adetim 5 gün gecikti gebelik testi yaptım negatif aşılama adet geciktirir mi ?🙏
4 ay klomen tedavisi görüp bıraktıktan sonra bende sonraki ay adet gecikmesi yaşamıştım. Doktor alakası yok dedi ama ben etkilediğini düşünüyorum. Çünkü ben hep düzenli adet olurum.

Ama siz yinede dikkat edin belki gebelik vardır. Kanda geç çıkan bazı gebelikler oluyor. ( geç döllenmeden dolayı)

Benimde asilamadan sonra 2 adet doneminde de gecikme oldu gonal f hormon oldugu icin dengeyi bozdugunu dusunuyorum hatta bende polip olustu gecen hafta aldirdim cok sukur

Progestan kullanmış mıydınız?

4 ay klomen tedavisi görüp bıraktıktan sonra bende sonraki ay adet gecikmesi yaşamıştım. Doktor alakası yok dedi ama ben etkilediğini düşünüyorum. Çünkü ben hep düzenli adet olurum.
Kesinlikle 1.5 senede bende ilk kez adet gecikmesi yaşadım peki diğer ay düzene girdi mi sizin adet düzeniniz ben de adet düzenim bozuldu diye korkuyorum

Evet kan testi negatif çıkana kadar progestan fitil kullanmıştım ama onu kullandığım ay gecikme olmamıştı
Progestan yüzündendir o zaman bıraktıktan sonra 1 hafta ıcınde adet olursunuz.. Progesteron degerınız sıfırlanınca adetınız gelir..

Back
X