- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Siz bukadar sabırsızsınız diye öyle ardarda yapın dedimEn azından adete 4 gün kala yapayım
HaklısınızSiz bukadar sabırsızsınız diye öyle ardarda yapın dedimnormali en erkeni, adete 2 gün kala dır.
Hakkınızda hayırlısı
var gibi ,
bu kk sayesinde gözlerimiz radar gibi oldu valla
İlk fotoda çizgi var ama adete 8 gün varken çıkar mı kiAdet e 8 gün var ve duramadım yaptım görünmez kadar ince çizgi var bana mı öyle geliyor
Ben çizgiyi gördüm canım ama o kadar silik ki yaklaştırıp görebildim. Adetine 2 gün kala tekrarla istersen.Adet e 8 gün var ve duramadım yaptım görünmez kadar ince çizgi var bana mı öyle geliyor
Yok sanki bilmiyorum İnan umutlanmak istemiyorumİlk fotoda çizgi var ama adete 8 gün varken çıkar mı ki
Haber veririm var mı yok muBen çizgiyi gördüm canım ama o kadar silik ki yaklaştırıp görebildim. Adetine 2 gün kala tekrarla istersen.
Ben gordum bi golgeAdet e 8 gün var ve duramadım yaptım görünmez kadar ince çizgi var bana mı öyle geliyor
İnşallahhhBuraya sorduğunuza göre biraz umut var gibi hem bırakın olsun olmazsa da zamanı varmış deyin hayal edin onu kendinize çağırın ben karnımı okşayıp duruyorum hem Allah a göre zorluğu yok siz isteyin ben vereyim demiş O verince eksilmeyendir gönlümüzü ferah tutalım :)
Ben görüyorum umarım kuruma çizgisi değildir
Hiç aklıma gelmedi basım yapılıyor buTestinize fotoğrafın negatif ayarı ile baktım görünmüyor. Çok silik de olsa bu ayarda görünürdü.
Eki Görüntüle 2709553
Bende yıllar önce gebe kalmak isterken bu siteden öğrenmiştim biri söylemişti . Telefonda galeriden yapıyorum ben. Her telefon da oluyor mu bilmiyorum. Ama çok erken sanki çok uçuk var gibi. İki üç gün sonra bir daha yapın öyle bakarım yine .Hiç aklıma gelmedi basım yapılıyor bu
Yine test yaptım da negatif mi bakar mısınTestinize fotoğrafın negatif ayarı ile baktım görünmüyor. Çok silik de olsa bu ayarda görünürdü.
Eki Görüntüle 2709553
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?