Negatif insanlar kimin hayatinda yok ki

tatlialirim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
6.121
8.489
198
Kizlar arada bir arkadaslik üzerine konu acar dururum.
Belirteyim cok az arkadasim var bulundugum yer itibariyle önemi yok ama bunun.
Ben insanlarin negatif enerjilerini üzerime kusmalarindan gercekten yoruldum.
Arkadasim yine üc gün üst üste surat asma esliginde soguk davraniyor, tabiki de sorunu kendimde aramaktan yildim anladim ki kendi mutsuzlugu ama yani neden bana yapiyorsun bunu.
Herkesin kendince problemleri var derdini de dinliyorum.
Kizlar ne dersiniz ha, üzülüyorum da.
Bu sefer yine ayni oyuna düstüm bir de.
Her defasinda dikkat edecegim diyorum, böyle davrandiginda etkilenmeyecegim diyorken birden kendimi suratin ortasinda buluyorum
Cok iyi bir arkadasim ama moralim bozulunca evimin huzuru da kaciyor, bunun önüne gecemiyorum resmen.
Sizler ne yapiyiorsunuz, negatiflikle basa cikma yöntemleriniz neler.
Cünkü bana bunu düzenli yapiyor ve ypainca enerjimi cekiyor. Yasam enerjim yerle bir oluyor. Ki ben cok enerjik bir insanim =(

Negatif enerji verenleri, hayatımı olumsuz etkiliyenleri, hayatımdan çıkarıyorum, her ne kadar değer verdiğim biri de olsa, evimdeki huzurumdan daha önemli değil.

Ardından silkeleniyorum, diyorum ki;

Hişt kendine gel MaystenG, sen dert anası mısın? Başkaları mutlu olacak diye, senin mutsuz olman gerekmiyor.

tanidigim biri boyle bir sorunu evliligine yansita yansita simdi bosaniyor. X kisi yuzunden diyor simdi orda burda. bu noktaya gelmekten koruyun kendinizi. negatif insandan hayir gelmez. koca degil gorumce kv degil. cikarin hayatinizdan gitsin. sizden degerli mi?

her zamanki gibi yine bulustuk, diyorum ya yine hicbirsey olmamis gibi görüsmek istiyorlar. normalde esimöe aramiz gercekten mükemmel, evin icinde cok huzurluyuz, onlarda esime bir bas dönmesi geldi, sacma birseyden tartistik ama asiri sacma. Anlasamadik bir türlü yani normalde asla yapmayacagi seyi yapti, onlar da resmen tartisalim diye bizi biraktiöar kapiya az ciktilar. anlamadim. hani laflastik sadece ama oturup tartismalik durum yoktu, hic de sevmem insanlarin yaninda zaten, resmen siz tartisin hadi biz bakmiyoruz der gibi ciktilar. neyse onlar gidince zaten konusmadik normalde de tartismayiz cünkü. inanir misin öyle keyifleri yerine geldi ki. esime diyorum mal misin normalde böyle yapsan anlarim da yani böyle bir insan degilken neden insanlarin yaninda inadin tutru, bir türlü anlasamadik, cikalim ya da cikmayalim gibi basit birseydi. fenalastigini söyledi basi cok dönmüs. o da biliyor sacma oldugunu. öyle gecti iste. tek dikkatimi ceken bu durum onlari asiri mutlu etti. yav zaten aslinda kavga etmiyoruz kücücük konustuk hemen ooo olay büyük bir bi cikalim siz isinizi görün der gibi gitmek de sacma geldi. ilk defa böyle birsey yasandi zaten. ayy valla tatil bitsin zaten ayda bor belki görüsecegiz. en son istemiyorduk zaten cocuklari kiramadik bu sefer oynamak istiyorlar
ama komik ve tuhaf ayni zamanda. insanlarin bundan beslenmesine anlam veremiyorum. onlar tartisinca benim de modum düser birak sevinmeyi. resmen ikinci bahar yasadilar bu yüzden

Merhabalar dikkatimi çekti de yine ve yine diyorsun demekki sık yaşadığın bir durum bu. Çözüm yine ama yine SENSİN. Sorun yine ama yine SENSİN. Doğru insanı çekemiyorsan hayatını sorgulamalı ve çözümler üretmelisin

bunu far ettiğim anda o x kişisini atarım hayatımdan, hoşşşt ordan
ben eşimle az bi takışınca ikinci baharı yaşayan insan uzak dursun benden.. kem gözlerden ırak. hala arkadaş kalacakmısınız gerçekten ?

ya gercekten sorun bende galiba, hep nazik olmaya calisiyorum. becerip de noktayi koyamiyorum, bana iyiligi dokunmustu diyorum affediyorum ama hep yineleniyor bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…