her zamanki gibi yine bulustuk, diyorum ya yine hicbirsey olmamis gibi görüsmek istiyorlar. normalde esimöe aramiz gercekten mükemmel, evin icinde cok huzurluyuz, onlarda esime bir bas dönmesi geldi, sacma birseyden tartistik ama asiri sacma. Anlasamadik bir türlü yani normalde asla yapmayacagi seyi yapti, onlar da resmen tartisalim diye bizi biraktiöar kapiya az ciktilar. anlamadim. hani laflastik sadece ama oturup tartismalik durum yoktu, hic de sevmem insanlarin yaninda zaten, resmen siz tartisin hadi biz bakmiyoruz der gibi ciktilar. neyse onlar gidince zaten konusmadik normalde de tartismayiz cünkü. inanir misin öyle keyifleri yerine geldi ki. esime diyorum mal misin normalde böyle yapsan anlarim da yani böyle bir insan degilken neden insanlarin yaninda inadin tutru, bir türlü anlasamadik, cikalim ya da cikmayalim gibi basit birseydi. fenalastigini söyledi basi cok dönmüs. o da biliyor sacma oldugunu. öyle gecti iste. tek dikkatimi ceken bu durum onlari asiri mutlu etti. yav zaten aslinda kavga etmiyoruz kücücük konustuk hemen ooo olay büyük bir bi cikalim siz isinizi görün der gibi gitmek de sacma geldi. ilk defa böyle birsey yasandi zaten. ayy valla tatil bitsin zaten ayda bor belki görüsecegiz. en son istemiyorduk zaten cocuklari kiramadik bu sefer oynamak istiyorlar
ama komik ve tuhaf ayni zamanda. insanlarin bundan beslenmesine anlam veremiyorum. onlar tartisinca benim de modum düser birak sevinmeyi. resmen ikinci bahar yasadilar bu yüzden