Negatif insanlardan sıkıldım

sarra13 sarra13 ben de aynısını yapıyorum seni mi çekeceğim/hic ugrasamam diyorum bırakıyorum kendi haline
Çünkü verilen çaba bosa oluyor sanki duvara anlatir gibi, o zaman neden enerjimi harcayayim ki diyorum
Ben de naz trip.cekemem biri küstü mü, "tamam kusmen bitince konuşuruz " deyip kendi haline bırakıyorum :) umursamiyor ya da aman kusme diye pispislayamiyorum

İnsan cidden ne kadar yakını olsada yeter artık sıktın diyor gerçekten

Bende. Hatta şu günlerde en büyük sorunlarımdan biri diyebilirim. Hep negatif hep olumsuz insanlar. Sürekli sorunlarını anlatan insanlardan sıkıldim.
Benimde moralimi bozuyorlar. Ornegin kızım zayıf ama premature ve bu haline şükür ediyoruz ama sürekli bununla ilgili moralini bozuyor kar. Çocuğum hastalanıyor ah ah vah vah. Biride çıkıp iyileşir merak etme demiyor.

Biri araba alır hayırlı olsun demezler neden şunu almadin neden bunu yapmayın?

Ben artık hiçbir şeyimi anlatamıyorum.
Bende maalesef çok tanık oldum yeni birşey almışım görürler beğenselerde bi hayırlı olsun diye söylemezler özelliklemi yaparlar nasıl bi kalb taşırlar bu yaşıma geldim hala anlayamadım ben saftrik ise sırf ayıp olmasın diye beğenmesem bile güle güle kullan Hayırlı olsun derim derkende aslında onların bana hiç hayırlı olsun demedikleri gelirde içimden istemeden yinede söylerim olamıyorum onlar gibi napalım onlar öyle ise bizdede böyle...

Back
X