- 27 Eylül 2016
- 34
- 2
- 36
- 29
- Konu Sahibi 0poncikmelek
-
Canım adete 1 hafta hala burda çıkmaz sadece kan testinde çıkar adet gecikmenizden 4 gün sonra kesindir sonuçLutfen bunada bakarmisiniz adete bir hafta kala yaptim ikinci cizgi slikmi benmi yaniliyorumEki Görüntüle 1895475
Bulantı ne zaman başlar?Malesef negatif.
Bulantinizin nedeni baska olabilir.
Bulanti o kadar erken baslamaz.
7. 8. Haftada.Bulantı ne zaman başlar?
Bana da var gibi geldi.Lutfen bunada bakarmisiniz adete bir hafta kala yaptim ikinci cizgi slikmi benmi yaniliyorumEki Görüntüle 1895475
InslaAllah cnm yaBana da var gibi geldi.
Hayirlisi olsun cnm ozmnCanım adete 1 hafta hala burda çıkmaz sadece kan testinde çıkar adet gecikmenizden 4 gün sonra kesindir sonuç
InslaAllah cnm ya
Canım yalnız ben ilişkiye gireli 7 hafta oluyor7. 8. Haftada.
Canım yalnız ben ilişkiye gireli 7 hafta oluyor
Bazen testler yanlış sonuç verebiliyormuş ve adet olanlar varmış 6-7 gün yoğunIliskiye gireli 7 hafta oluyorsa zaten testin kopkoyu cikmasi lazim hamilelik varsa.
Bazen testler yanlış sonuç verebiliyormuş ve adet olanlar varmış 6-7 gün yoğun
Benim bildiğiniz adetti ve 4 testte negatif gösterdi..Ama miğdem çoook bulanıyorBen adetime 5 gün kala test yaptım çok ama çok açık bir çizgi çıktı inanmadım. Adet gunumde afedersınız cok az kan geldı. adet oldm sandım. aksam baktm kan man yok 1 gun gectı yıne yok. gıttım en ıyısını aldım 20tl bu arada sende alabılırsın o kesın sonuc verıyor. kıpkırmızı cıktı şok oldum. ustune görme olmuşum. yerleşme kanıymış.
Canm üstüne olma iç çamasırına leke kan geçiyor. ve daha kan gelmıyor. aksamı yada 1 gun sonrası. bu gıbı durum varsa hamiş olabilirsin. dıyorsan aksam geldı sabah geldi o zamn mumkun değil . ama adetken hamıle olmak cok nadir birşey ki testlerınde de çizik yok hıc gorunmuyor. en azından acık kırmızı acık pembe olması lazım şüphe etmen için.Benim bildiğiniz adetti ve 4 testte negatif gösterdi..Ama miğdem çoook bulanıyor
Benim tam gününde geldi ve adetlerimden hiçbir farkı yoktu miğde bulantıları yüzünden şizofren oldumCanm üstüne olma iç çamasırına leke kan geçiyor. ve daha kan gelmıyor. aksamı yada 1 gun sonrası. bu gıbı durum varsa hamiş olabilirsin. dıyorsan aksam geldı sabah geldi o zamn mumkun değil . ama adetken hamıle olmak cok nadir birşey ki testlerınde de çizik yok hıc gorunmuyor. en azından acık kırmızı acık pembe olması lazım şüphe etmen için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?