Negatif sonuç alan arkadaşlar ne zaman adet gördünüz?

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.482
408
Merhaba arkadaşlar..
Bugün benim transferimin 11. Günü..
Ara ara şiddetli ve hafif kasık ağrısı vurup gidiyor.. bacaklarima vuruyor ağrı..
Bu ikinci denemem..
Birinci tüp bebek tedavisinde transferin 10. Günün de adetim geldi ve test yapamadan tedavim sonlandı..
Bu kez hala gelmedi adetim umitlenmeliyim bilmiyorum.. pazartesi test günüm kan sonucumu alacağım...
Sonucu negatif olan arkadaşlar ne zaman adet gördünüz?

Kişiden kisiye degisiyordur. Rabbim insallah olumlu sonuçlandirir. Sonucunuzu paylasirsaniz seviniriz. Allah kolaylik versin mevlam

Başlığı görünce korktum bir an. Negatif sonuç aldın sandım. İnşallah ne zaman adet olacağını değil de bebeğine hangi kıyafetleri alacağını düşünmeye başlarsın yarından sonra. ❤

Başlığı görünce korktum bir an. Negatif sonuç aldın sandım. İnşallah ne zaman adet olacağını değil de bebeğine hangi kıyafetleri alacağını düşünmeye başlarsın yarından sonra. ❤

Inşallah ama negatif idrar sonucunu görünce ümidim çok kırıldı..
Artık positif olursa şok olurum gerçekten...
Kendimi hazırladım negatife ne yalan söyleyeyim..
Bi yandan da geçen yıl adetim test den 3 gün önce gelmişti.. yarın test günüm ve hala adet olmadım acaba dedirtti bana..
Duygularım aklım çok karışık..
Hayırlısı olsun inşallah...

Merhaba arkadaşlar..
Bugün benim transferimin 11. Günü..
Ara ara şiddetli ve hafif kasık ağrısı vurup gidiyor.. bacaklarima vuruyor ağrı..
Bu ikinci denemem..
Birinci tüp bebek tedavisinde transferin 10. Günün de adetim geldi ve test yapamadan tedavim sonlandı..
Bu kez hala gelmedi adetim umitlenmeliyim bilmiyorum.. pazartesi test günüm kan sonucumu alacağım...
Sonucu negatif olan arkadaşlar ne zaman adet gördünüz?
Yaa ıssız inan basligi görünce üzüldüm birden negatif oldu sandım
İlk transferim benimde negatif ti
Normalde 28 günde bir olurken transfer olduğum ay gene şasmadi 27.gun olmuştum
Negatif sonucu aldıktan 3 gün sonra olmuştum yani öyle
2. Transferim de adet günüm yaklaştıkça adet sancısı gibi ağrılar olmuştu bende de
Ve adet günümden 3 gün sonra test gunumdu
Ağrılar olur kötüye yorma hemen canım
İnsAllah yarın güzel haberi paylaş bizimle 🙏

Inşallah ama negatif idrar sonucunu görünce ümidim çok kırıldı..
Artık positif olursa şok olurum gerçekten...
Kendimi hazırladım negatife ne yalan söyleyeyim..
Bi yandan da geçen yıl adetim test den 3 gün önce gelmişti.. yarın test günüm ve hala adet olmadım acaba dedirtti bana..
Duygularım aklım çok karışık..
Hayırlısı olsun inşallah...

Adet olmaman belki de olumluya işarettir. Neden hemen umutsuzluğa kapılıyorsun? Yarın ola, hayrola 😉

Arkadaşlar desteğiniz için çok çok teşekkür ederim.. sizden başkası anlamaz beni..
Korkuyorum açıkçası tekrar hayal kırıklığı yaşarım diye bana dua eder misiniz lütfen..
Hiç iyi değilim çok tedirginim...
Bian önce yarın olsa da öğrensek artık sonucu.. :(

Arkadaşlar desteğiniz için çok çok teşekkür ederim.. sizden başkası anlamaz beni..
Korkuyorum açıkçası tekrar hayal kırıklığı yaşarım diye bana dua eder misiniz lütfen..
Hiç iyi değilim çok tedirginim...
Bian önce yarın olsa da öğrensek artık sonucu.. :KK43:
Kokrular hep oluyor malesef..
Dua ediyorum inan hep aklimdasin canım
Sende elini karnına koy ve 3 ihlas ardından La ilahe ilallah çek devamlı
Yarın bende çok merak ediyorum
Sonucunu kesinlikle yaz buraya 🙏🤗

Back
X