Ayyy deli olcam bu testler bir silik çıkıyor bir negatif çıkıyor ama adetim de geçiyor bakar mısınız testlereee

melikekrkl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2025
5
0
1
25
Kızlar ya doğur da kurtulalım dediğinizi duyar gibiyim buna benzer çok fazla post açtım farkındayım ama kafam çok karışık bugün adet olmam gereken 2. gün yani Adetim 2 gündür geçiyor birkaç tane test yaptım 3 tanesi silik çıktı 2 tanesinde hiçbir şey çıkmadı Adetime 6 gün kala kan vermiştim kanda da bir şey çıkmadı ama adet olmuyorum 3 tane yaptığım gebelik testi de silik çıktı resimleri de eski postlarım da vardı buraya da ekliyorum bana bir akıl verin ne yapmalıyım yeniden kan vermeye gideceğim ama son yaptığım iki testte negatif sonuç gördüğüm için kan vermeye de gitmek istemiyorum ne yapmalıyım ben

Eklentiler

• 1000049451.webp
    1000049451.webp
    5 KB · Görüntüleme: 228
  • 1000049439.webp
    1000049439.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 214
  • 1000049440.webp
    1000049440.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 209
  • 1000049441.webp
    1000049441.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 234
Kızlar ya doğur da kurtulalım dediğinizi duyar gibiyim buna benzer çok fazla post açtım farkındayım ama kafam çok karışık bugün adet olmam gereken 2. gün yani Adetim 2 gündür geçiyor birkaç tane test yaptım 3 tanesi silik çıktı 2 tanesinde hiçbir şey çıkmadı Adetime 6 gün kala kan vermiştim kanda da bir şey çıkmadı ama adet olmuyorum 3 tane yaptığım gebelik testi de silik çıktı resimleri de eski postlarım da vardı buraya da ekliyorum bana bir akıl verin ne yapmalıyım yeniden kan vermeye gideceğim ama son yaptığım iki testte negatif sonuç gördüğüm için kan vermeye de gitmek istemiyorum ne yapmalıyım ben
Canım testler dağılmış çizgileri farklı markayla yap istersen

biraz bekle sakin ol üst üste test yapmak kafanı iyi,ce karıştıracak adet olacagın tarıhten 10 gun geçsin bir öyle yapın bu testleri geç döllenmedir bakarsın sabırlı ol

Testlere fazla idrar damlattiginiz icin silik 2.cizgi cikiyor, muhtemelen gebe degilsiniz.

Çok fazla idrar damlattığın için testler dağılmış hep. 3 damla damlatman lazım. Bunlara negatif ya da pozitif diyemeyiz. Hatalı uygulama var çünkü

Çok fazla idrar damlattığın için testler dağılmış hep. 3 damla damlatman lazım. Bunlara negatif ya da pozitif diyemeyiz. Hatalı uygulama var çünkü
Sonucunuz ne oldu aynısı bende de oldu dün saat 4 gibi yaptım anında Silik çizgi çıktı daha sonra tek çizgi

Back
X