• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatif sonuç sonrası

htc1809

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2025
160
80
13
29
Bugün test verdim negatif. Sonrasında ne yaptınız nasıl toparlandınız. Yeni sürece hazırlanırken neler yaptınız 🙏

Kimyasal gebelik yaşadım ben. Bir süre oturdum ağladım. Sonra bir daha denemekten vazgeçtim. Ama sonra tabi yine için cosunca bir sürü vitamin beslenme vs desteğine başladım şimdi 2.yi denemeyei düşünüyorum

Kimyasal gebelik yaşadım ben. Bir süre oturdum ağladım. Sonra bir daha denemekten vazgeçtim. Ama sonra tabi yine için cosunca bir sürü vitamin beslenme vs desteğine başladım şimdi 2.yi denemeyei düşünüyorum
Ah ben bi hafta kendime gelememstm yoğun kanamada oluyor onda psikolejik kötü olmstm ya anca ye ic yat yapmstm

Bugün test verdim negatif. Sonrasında ne yaptınız nasıl toparlandınız. Yeni sürece hazırlanırken neler yaptınız 🙏
Cok gecmis olsun canım. Özkan beyle konustunmu o ne diyor. Farklı birsey önerdimi. İlk negatif cok zor. Ben sonradan transfer iptali ve kimyasal gebelik yasadim. Onlardan bile ilk negatif aldığımda yıkıldığım kadar yıkılmamıştim

Yenilen pehlivan güreşe doymaz misali hep ayaklandım. 4. Denemede bebeğime kavuştum, o kadar umudum yoktu ki, doktorla yeni takvimi bile planladım. Prensesim geldi sonra, sabretmek önemli, çok önemli bir problem yoksa Allahın izni ile oluyor.

Cok gecmis olsun canım. Özkan beyle konustunmu o ne diyor. Farklı birsey önerdimi. İlk negatif cok zor. Ben sonradan transfer iptali ve kimyasal gebelik yasadim. Onlardan bile ilk negatif aldığımda yıkıldığım kadar yıkılmamıştim
Yıkıılmadım kız biliyormusun:) donmuş embriyoların olması beni çok rahatlatıyo iyiki varlar

Yeniden başlayacağız napıcaz başka çaremiz yok ki?

Back
X