Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kimyasal gebelik yaşadım ben. Bir süre oturdum ağladım. Sonra bir daha denemekten vazgeçtim. Ama sonra tabi yine için cosunca bir sürü vitamin beslenme vs desteğine başladım şimdi 2.yi denemeyei düşünüyorum
Kimyasal gebelik yaşadım ben. Bir süre oturdum ağladım. Sonra bir daha denemekten vazgeçtim. Ama sonra tabi yine için cosunca bir sürü vitamin beslenme vs desteğine başladım şimdi 2.yi denemeyei düşünüyorum
Cok gecmis olsun canım. Özkan beyle konustunmu o ne diyor. Farklı birsey önerdimi. İlk negatif cok zor. Ben sonradan transfer iptali ve kimyasal gebelik yasadim. Onlardan bile ilk negatif aldığımda yıkıldığım kadar yıkılmamıştim
Yenilen pehlivan güreşe doymaz misali hep ayaklandım. 4. Denemede bebeğime kavuştum, o kadar umudum yoktu ki, doktorla yeni takvimi bile planladım. Prensesim geldi sonra, sabretmek önemli, çok önemli bir problem yoksa Allahın izni ile oluyor.
Cok gecmis olsun canım. Özkan beyle konustunmu o ne diyor. Farklı birsey önerdimi. İlk negatif cok zor. Ben sonradan transfer iptali ve kimyasal gebelik yasadim. Onlardan bile ilk negatif aldığımda yıkıldığım kadar yıkılmamıştim