negatif sonuç sonrasında kontrol yardımmmmm

gelsene

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2012
1.788
808
323
arkadaşlar kan değerim 0 çıkarak negetif sonuçlanan tüp bebek deneyimim oldu geçen ay transferden sonra da çok sayıda yumurtam gelişmeye devam etti.14.günümde de adetim oldum.idrar yollarımı üşüttüğümden ultrasona girdim.bakan radyolog yumurtalıklarımda çok sayıda kistin olduğunu ve aynen yazıyorum pelvik sahada serbest minimal sıvı saptandığını yazmış.sordum bişe olmaz dedi ama yine de sizin tecrübelerinizde de yararlanmak istedim.kötü bi şey mi anlamadım??

arkadaşlar kan değerim 0 çıkarak negetif sonuçlanan tüp bebek deneyimim oldu geçen ay transferden sonra da çok sayıda yumurtam gelişmeye devam etti.14.günümde de adetim oldum.idrar yollarımı üşüttüğümden ultrasona girdim.bakan radyolog yumurtalıklarımda çok sayıda kistin olduğunu ve aynen yazıyorum pelvik sahada serbest minimal sıvı saptandığını yazmış.sordum bişe olmaz dedi ama yine de sizin tecrübelerinizde de yararlanmak istedim.kötü bi şey mi anlamadım??

Benimde yumurtalikta serbest sivi toplanmisti, ertesi ay kendiliginden gecti. Kist kismini bilmiyorum

cnm o sıvı da kistler de yumurtaların çokluğu yüzünden gelişiyor,adetin düzene girince geçer takma kafana.

cnm normal bir süreç hatta bu aylar önemli doğal yoldan gelme şanşı bile var:9:

canların çok sağolun cevaplamışsınız bakmakta geciktim.sorun morfoloji olunca tam tersi korunmam lazım :( malesef

Back
X