negatif sonuçtan sonra ne zaman regl oldunuz? :(

deniz0509

Birgün geliceksin bebeğim
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
742
11
96
40
İstanbul
merhaba arkadaşlar
ben geçen ayın 14 unde regli oldum ve tedaviye başladım normalde temmuz 11 de regli olmam lazımdı ama tedavideydim ama malesef gebe kalamadım ve pazartesi gunu iğnemi olmadım böylece 3 gundur iğne olmamış oluyorum ve reglimin tam anlamıyla 4 gun geçmiş durumda
hemşire negatif sonucumdan sonra iğneleri kesin yakın bi zamanada olursunuz dedi ama ben hala mucize bekliyorum
11 gunum tets sonucum kanda 1 di buna göre de merkez kesin dedi bende kestim
ama regl olmadım belirtide yok ve eşimle ilişkiyede girdim
sonra pişman oldum
normalde burdan okudugum kadarıyla genelde tutmayan arkadaşlar mesela regli gununde ya hastalnıyor yada daha öncesinden hastalanıyor ama benim ki uzun oldu
regli olamamakta aşırı stres yaptı

benimde test günüm seninle aynı gündü ama malesef benimde negatif çıktı yıkıldım resmen ama ben test günüm olan salı günü regli oldum seninde yakında olur belki

of ya canım benim inşallah bir dahakine
ço zor bi yol çok zor
ama ne yapacagımız elimizden bişey gelmiyor
o kadar uzgunum ki içimde ne fırtınalar kopuyor
ama eşim bendendaha uzgun ve bunu bana sinir olarak belli ediyor yanında tek damla gozyaşı dökemedim yada birdahaki sefere diyince bile o dişlerini sıkıyor surat yuzbin karış
hep kendini suçluyor ama ben onu suçlu olarak görmuyorum o kendine öle misyon yukledi
ben niye olmadım ya
acaba diyorum kan testinde degerlerim yanlış mı çıktı bir gebelik olabilir mi bende sonucum 1 çıkmıştı
yada 12.gun bir gunde tavan yapar mı ki sonuçlar
ne kadar buyuk bir utuyopya dusunuyorum dimi

deniz sen regl gününe bakma...transferden sonra 14-18 günde genelde adet olunuyo...ben aşılamada 16. günde adet oldum 14. günde kanda negatifi gördüm...

bende senın gıbı dusunuyodum bı yanlıslıkmı var dıye ama yok herseyde negatıf ben 4.gun oldum sende en kısa zamanda olursun ınsallah canım

deniz canım merhaba bize aynı zamanda transfe yapılmıştı sanırım (2 temmuz) bende daha olmadım sonucum negetif 1 in altında bugün biraz belirti var ama bakalım hayırlısı sen sıkma canını durumumuz aynı yani

canım benim evet kader arkadaşım
inşallah ikincilerde alıcaz bebişleri kucagımıza
2 temmuzda yapıldı evet tatlım aynı
ben de olmadım ama bugun biraz karnım agrıyor olucakmışım gibi
birde çok korkuyorum
o kadar aspirin içtik kan sulandırıcı iğne olduk çok olucam iş yerinde rezil olucam diye

yarencim ben regli oldum bunada şükür

denizcim bende test günüm yani 8 temmuzda olumsuz sonucu alındıktan sonra crinone jeli kesmedim.12.gün kantestim 1.20 çıktı ve ertesi gün ilacı kesmeme rağmen adet oldum.yinede ilacı kesmedim 14.gün tekrar test yaptırdım ama sonuç yine aynıydı ve ilacı kestim.
bende bety gibi bir mucize istiyorum yaaaaaaaaaaaaa.Allah'ım duy sesimizi.

konu seneler once acılmıs ama yazmak ıstedım
transferden sonra 10. gunumde benım hcg 1,20 cıktı. yukselmez galıba... acaba ıkı gun sonra adet olur muyum kı??

konu seneler once acılmıs ama yazmak ıstedım
transferden sonra 10. gunumde benım hcg 1,20 cıktı. yukselmez galıba... acaba ıkı gun sonra adet olur muyum kı??

Ben ilaçları bıraktıktan 2 gün sonra olmuştum. Bir sonraki adetimi de 45 gün bekledim ama, düzensizlikler oluyor yani.

embriyo transferimin 13 günü sonucu bugün ögrendim negatif hala regli olmadım ara sıra sag tarafımda hafif agrılar oluyor yumurtanın alınmasından kaynaklı agrılardır heralde ilk tüp bebek denememdi ama zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun

Benimde sonucum negatif.17 gün oldu transfer olalı adet tarihim geceli 6 gün oldu olmadım hala.eninde sonunda olacak ztn sonuç kotu dahada bi sıkıntıya giriyor insan adet geciktikce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…