• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

negatif sonuçtan sonra....yardım

nisnur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
188
0
116
İstanbul
tüp bebek 12 gün negatif sonuç aldım ilaçlarımı bıraktım ama halen adet olamadım kasıklarım agrıyor kistmi var acaba

Son düzenleme:
anca olacaktır canım negatif sonuç almak çok zor ya Rabbim en kısa zamanda bebişini sana versin canım

bende 12.gün negatif kanda, bu sabah idrar testi 14.gün negatif, ilaclari birakmadim. Adetimde basladi gibi, zaten 4 gündür vardi hafiften. pazartesi gercek test tarihim, bide orda ciksin negatif ondan sonra. Ama biraktigim sigaraya biraz önce geri basladim .....

tüp bebek 12 gün negatif sonuç aldım ilaçlarımı bıraktım ama halen adet olamadım kasıklarım agrıyor kistmi var acaba

rabbim yardımcın ollsun.. dilerim en kısa zamanda meleğine kavuşursun.. negatiften sonra adet geçikmesi normal tabi kist olma ihtimalide var. biraz daha bekle derim eğer hala regl olmassan dr.a gidersin.

bende transferin 17. günü adet oldum canım hatta niye adet olmadım diye çok panik oldum çünkü hiç gecikmeyen bir adetim vardır ama kullanılan ilaçlar gecikme yapıyor

tüp bebek sonrası adet düzensizliği normal kabul ediliyor. çünkü aldığımız ilaçlar periyotları altüst ediyor.
doktor kontrollerine mutlaka git. en değerli hazinemize iyi bakmak lazım.

Back
X