Merhaba benimde reglime 4 gün var bende bekliyorum bakalım ne zaman kan vereceksinizMerhabalar ben 5 Nisan da adet oldum sonra ovulasyon testi ile yumurta günlerimi takip etmeye başladım 11 Nisan da yumurtam gelişmişti test pik çıktı 14 Nisan da da çatladı doktora gittim doktorum da yumurtamn çatladığını söyledi bu haftayı değerlendir dedi bir sonraki kontrole gittiğimde ise rahim duvarın kalınlaşmış iki ihtimal var dedi ya adet olursun ya da gebelik dedi kaç gündür kasık ve ara sıra adet ağrım oluyor adetime bi hafta kala kan testi yaptım negatif çıktı pozitife döner mi daha adetime,5 gün var yardımcı olur musunuz
Benim de hamileliğin başında kasıklarım çok ağrıyordu bi hafta önce test yaptım silik çizgi çıktı gittim kan verdim. 22 çıktı bi hafta sonra tam adet günümde gittiğimde 1000 i geçmişti gebelik testi yaptınız mı acabaMerhabalar ben 5 Nisan da adet oldum sonra ovulasyon testi ile yumurta günlerimi takip etmeye başladım 11 Nisan da yumurtam gelişmişti test pik çıktı 14 Nisan da da çatladı doktora gittim doktorum da yumurtamn çatladığını söyledi bu haftayı değerlendir dedi bir sonraki kontrole gittiğimde ise rahim duvarın kalınlaşmış iki ihtimal var dedi ya adet olursun ya da gebelik dedi kaç gündür kasık ve ara sıra adet ağrım oluyor adetime bi hafta kala kan testi yaptım negatif çıktı pozitife döner mi daha adetime,5 gün var yardımcı olur musunuz
5 Mayıs'ta adet olcam dün kan testi verdim negatif çıktı ama daha günüm gelmedi normal mi acabaBenim de hamileliğin başında kasıklarım çok ağrıyordu bi hafta önce test yaptım silik çizgi çıktı gittim kan verdim. 22 çıktı bi hafta sonra tam adet günümde gittiğimde 1000 i geçmişti gebelik testi yaptınız mı acaba
Ben 5 Mayıs'ta adet oluyorum ama dayanamadım dün verdim negatif çıktı sizce normal miMerhaba benimde reglime 4 gün var bende bekliyorum bakalım ne zaman kan vereceksiniz
Yumurtanız çatlayalı 15 gün olmuş eğer döllenme o zaman olmuş olsaydı kanda çıkardı mutlaka ama belki daha sonra tekrar yumurtlamışsınızdır ve o daha geç döllenmiştir yani regl olana kadar hep bi ihtimal vardırBen 5 Mayıs'ta adet oluyorum ama dayanamadım dün verdim negatif çıktı sizce normal mi
Ben 5 Mayıs'ta adet oluyorum ama dayanamadım dün verdim negatif çıktıMerhaba benimde reglime 4 gün var bende bekliyorum bakalım ne zaman kan vereceksiniz
Aslında 2 yumurtam gelişmişti biri çok erken çatladı diğerini takip etmedimYumurtanız çatlayalı 15 gün olmuş eğer döllenme o zaman olmuş olsaydı kanda çıkardı mutlaka ama belki daha sonra tekrar yumurtlamışsınızdır ve o daha geç döllenmiştir yani regl olana kadar hep bi ihtimal vardır
Ben bugün sabah yaptım silik çizgi vardı bende 5 mayısta reglimBen 5 Mayıs'ta adet oluyorum ama dayanamadım dün verdim negatif çıktı sizce normal mi
Hayırlısı olsun umarım bende adet olmam ve hamile kalırım daha önce 2 defa kimyasal gebelik geçirdimBen bugün sabah yaptım silik çizgi vardı bende 5 mayısta reglim
Sonucunuz ne oldu acaba pozitife eöneü mü?Merhabalar ben 5 Nisan da adet oldum sonra ovulasyon testi ile yumurta günlerimi takip etmeye başladım 11 Nisan da yumurtam gelişmişti test pik çıktı 14 Nisan da da çatladı doktora gittim doktorum da yumurtamn çatladığını söyledi bu haftayı değerlendir dedi bir sonraki kontrole gittiğimde ise rahim duvarın kalınlaşmış iki ihtimal var dedi ya adet olursun ya da gebelik dedi kaç gündür kasık ve ara sıra adet ağrım oluyor adetime bi hafta kala kan testi yaptım negatif çıktı pozitife döner mi daha adetime,5 gün var yardımcı olur musunuz
Maalesef geçen ay adet oldum bu ay tekrar denedim adetime 5, gün var bekliyorum daha tekrar adet olursam daha önce 2defa kimyasal gebelik geçirdiğim için kromozom testi ve pıhtılaşma yapılacak benim içinSonucunuz ne oldu acaba pozitife eöneü mü?
Çok geçmiş olsun Allah kucağımızı boş bırakmasınMaalesef geçen ay adet oldum bu ay tekrar denedim adetime 5, gün var bekliyorum daha tekrar adet olursam daha önce 2defa kimyasal gebelik geçirdiğim için kromozom testi ve pıhtılaşma yapılacak benim için
Amin cümlemizinÇok geçmiş olsun Allah kucağımızı boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?