• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim gecikti ama test negatif

whynot0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Kızlar bende pcos var evleneli 9 ay oldu evlendikten 2 ay sonra çocuk düşünmeye başladık sonra 5 cm kistim çıktı onun tedavisi vs derken doktor letu tedavisi verdi bu süreçte çok yıprandığım için kullanmadım.Yaklaşık 4 ay kadar da düzenli adet oldum. Geçen ay tekrar gittim ve bu sefer letu + pikasso kullanmamı söyledi ve ben bu sefer sürece başladım. 1 gün önce test günümdü ancak negatif çıktı. Adetim şuanda gecikmede hiçte olacak gibi hissetmiyorum. Doktorumla konuştum bir kaç gün daha bekle dedi. İşin tuhafı 1 hafta kadar önce sol kasığıma ara ara ağrılar giriyordu adet olacakmışım gibi hatta ümidi kesmiştim kesin adet olucam diye. O süreçte de çok fazla akıntım oldu kokusuz beyaz. Bu şekilde olup testi sonradan pozitife dönen var mı? 🌸

Son İlişkiye girilen günün üstünden 12 gün geçmişse beta hcg artar ve testiniz pozitif görünür.

Sizin kaç gungeçti iliski üzerinden

Son ilişki 3 haziran
15ya da 16sinda test yapmalıydıniz aslinda.

Bence iki gün daha dayanın
Bugün bitti zaten
Birazdan 14une gireceğiz
Bir güncük dayanin🥹

Bugün bitti zaten
Birazdan 14une gireceğiz
Bir güncük dayanin🥹

Bugün bitti zaten
Birazdan 14une gireceğiz
Bir güncük dayanin🥹

Bugün bitti zaten
Birazdan 14une gireceğiz
Bir güncük dayanin🥹
doktorum öyle dedi diye test yaptım ama şimdide salıya kadar bekle dedi. Ne zor işlermiş 🥲 pıt diye olacak sanıyordum. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın🌸

Sizin sonuç ne oldu acaba? Benimde durumum şuan aynı o yüzden merak ettim

Sizin sonuç ne oldu acaba? Benimde durumum şuan aynı o yüzden merak ettim
Negatif.. bu ay tekrar denedik 1gün sonra regl günüm göğüslerim öyle böyle damarlanmadı ve uçları çok acıyor adet olacakmışım gibiyim yine beyaz akıntım var bakalım ne olacak

Back
X