Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 2 ay önce bi ilişkiye girdim ve bugünde dahil toplam 6 tane evde gebelik testi yaptim ve hepsi negatif hamilelik var mıdır? 2 tanesi hızlı testi sanırım
Merhaba 2 ay önce bi ilişkiye girdim ve bugünde dahil toplam 6 tane evde gebelik testi yaptim ve hepsi negatif hamilelik var mıdır? 2 tanesi hızlı testi sanırım
Oldun iliskiden 1 gün sonra az ve pıhtılı geldi diger ay tam günümde oldum ama antibiyotik kullandım bi ara kesti 4-5 gün sonra kahverengi geldi ve bitti bu ay 3 gün önce oldum koyu kırmızı ve bol pıhtı vardı 4. Günü kırmızı kahverengiydi sonrada 7 gün sürdü bitti bugünde test yaptım negatif
Oldun iliskiden 1 gün sonra az ve pıhtılı geldi diger ay tam günümde oldum ama antibiyotik kullandım bi ara kesti 4-5 gün sonra kahverengi geldi ve bitti bu ay 3 gün önce oldum koyu kırmızı ve bol pıhtı vardı 4. Günü kırmızı kahverengiydi sonrada 7 gün sürdü bitti bugünde test yaptım negatif
Merhaba arkadaşlar sizlere bi sorumvar lütfen acil cevaplar mısınız? Şimdi ben 19 ekimde bir ilişkiye girdim ardından 1 gün sonra regli oldum yani kanıma ne çok az akıyo diyebilirim ne de fazla ortaydı ama kanımda pihti vardı ve kırmızıydı daha sonra diğer adetim olan 17 kasımda adet oldum ve adet olmadan önce yani ekim ve kasım ayları arasında hiç bir lekeleme olmadı 17 kasımda adetinin 3. Bunu hastaneye gittim corina testi icin kan tesi aldım ve kanda mikrop varmış antibiyotik verdi ve 4.günde biraz aktı sonra 5. Gun kesildi ve 6-7-8 günde de biraz aktı ve kesildi 2 aralıkta gebelik testi yaptım sonuç negatif sizce hamile miyimdir ?
Herkes öyle diyoda işte ya ben iliskiden sonra kanım azdı pihti fln vardida iste ondan korktum ki yani ilk ilişki fln o yüzdendir diye düşündüm bu ayda 3gün önce geldi de bugünde test yaptim negatif yine bu 6. Test fln oldu
Herkes öyle diyoda işte ya ben iliskiden sonra kanım azdı pihti fln vardida iste ondan korktum ki yani ilk ilişki fln o yüzdendir diye düşündüm bu ayda 3gün önce geldi de bugünde test yaptim negatif yine bu 6. Test fln oldu
Başka test yapma. Hamile değilsiniz. Bu kadar kafaya takıp piskolojiniz bozuluyorsa, gidip bir beta HCG kan testi yaptırın. Değer 5 ten yukarı olmayacak büyük ihtimal 0.100 yazınca emin olursunuz. Bak dün bir yazı buldum, sana göndereyim herşey yazıyor ama bir tek senin bu durumunu yazmıyor.
Başka test yapma. Hamile değilsiniz. Bu kadar kafaya takıp piskolojiniz bozuluyorsa, gidip bir beta HCG kan testi yaptırın. Değer 5 ten yukarı olmayacak büyük ihtimal 0.100 yazınca emin olursunuz. Bak dün bir yazı buldum, sana göndereyim herşey yazıyor ama bir tek senin bu durumunu yazmıyor. Eki Görüntüle 2745945
Ee tamam o zaman demek ki yok hala da kuşku duyuyorsan git kadın doğuma beta baksın bırde aynı gün psikologdan da randevu al negatif sonucu onada göster o senınle konuşur rahatlatır biraz senı