- 11 Aralık 2022
- 6
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi 2cocukluanneee
Adetim 4 5 gün gecikti ve hiçbir belirti yok prodoctor test yaptım negatif çizgisi çok çok çok silik yani negatifi zor görülüyo test mi bozuk yoksa hamile değilmiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testinizi yuklermisinizAdetim 4 5 gün gecikti ve hiçbir belirti yok prodoctor test yaptım negatif çizgisi çok çok çok silik yani negatifi zor görülüyo test mi bozuk yoksa hamile değilmiyim
Orda biri belirgin biri silik bir çizgi var dimi ? Yanlış mı görüyorum bulanık cekmisisiniz birazTestiö böyle çıktı
Valla bende anlamadım en net bu kadar çıktı çizgi diğer çizgi çok ayrı bir yerde negatif tarafındaki çizgi silikOrda biri belirgin biri silik bir çizgi var dimi ? Yanlış mı görüyorum bulanık cekmisisiniz biraz
O zaman test bozuk tekrarlayın eğer elinizde varsa inşallah vardır bebisinizValla bende anlamadım en net bu kadar çıktı çizgi diğer çizgi çok ayrı bir yerde negatif tarafındaki çizgi silik
Bir kere daha test etmenizi özellikle 12. yada 14. günde idrar testi yapmanızı öneririm. Çok çok silik C,kontrol ise test bozuktur. Çok çok silik T,test ise ve C kontrol iyi bir çizgi ise hamile olabilirsiniz testi tekrar edin, 5 gün gecikme var yaptınız, 7 gün daha bekleyip tekrar yapın sabah ilk idrarınız ile.Adetim 4 5 gün gecikti ve hiçbir belirti yok prodoctor test yaptım negatif çizgisi çok çok çok silik yani negatifi zor görülüyo test mi bozuk yoksa hamile değilmiyim
Buhun bir daha yaptım bu seferde böyle çıktı ikici çizgi var yok aradı var mı ben mi halisilasyon görüyorum anlamdım birde tekrar hesapladım gecikmemin 3 günü olabilir sürekli düzensiz olduğu için sanırım 3 cü günüBir kere daha test etmenizi özellikle 12. yada 14. günde idrar testi yapmanızı öneririm. Çok çok silik C,kontrol ise test bozuktur. Çok çok silik T,test ise ve C kontrol iyi bir çizgi ise hamile olabilirsiniz testi tekrar edin, 5 gün gecikme var yaptınız, 7 gün daha bekleyip tekrar yapın sabah ilk idrarınız ile.
Sanki var gibi görüyorum bu sefer çok çok silik gibiBuhun bir daha yaptım bu seferde böyle çıktı ikici çizgi var yok aradı var mı ben mi halisilasyon görüyorum anlamdım birde tekrar hesapladım gecikmemin 3 günü olabilir sürekli düzensiz olduğu için sanırım 3 cü günü
Dayanamadım gittim tekrar test yaptım bu sefer daha belirgin bir çizgi var sabah tekrar yapıcam ama galiba var çünkü çizgi git gide belirginleşiyorSanki var gibi görüyorum bu sefer çok çok silik gibi
Evet bu sefer daha belirginDayanamadım gittim tekrar test yaptım bu sefer daha belirgin bir çizgi var sabah tekrar yapıcam ama galiba var çünkü çizgi git gide belirginleşiyor
Evet bu sefer daha belirgintebrik ederim inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz rabbim kucağıniza almayı nasip etsin
![]()
Fotoğraf ta pek belli olmuyor ama insallah vardır eğer bir çizgi goruyorsaniz iki üç gün sonra tekrarlayinAdetim 13 gün gecikti test yaptım sanki cok cok silik bi çizgi var acaba bsn mi yanlıs görüyorum yada kist mi var bu kadar gecikme normal de değil
çok hafif var çizgi. ama 13 gün gecikmeden çok koyu şekilde çıkar normalde o çizgi. Belki geç döllenmedir ama kan testi vermenizin zamanı gelmiş.Adetim 13 gün gecikti test yaptım sanki cok cok silik bi çizgi var acaba bsn mi yanlıs görüyorum yada kist mi var bu kadar gecikme normal de değil
İnş canım bugün tekrar alcam test aslında işk idrarla yapmak gerek bakalım olmadı 2 güne olmazsam hastaneye gidicem varsa koyulaşmıştır uoksa da kist falan vardır hayırlısı olsunFotoğraf ta pek belli olmuyor ama insallah vardır eğer bir çizgi goruyorsaniz iki üç gün sonra tekrarlayininsallaj vardır bebiş
![]()
Bugun son kes yapım diyorum olmadı kan testti vericem varsa cıkar kesinçok hafif var çizgi. ama 13 gün gecikmeden çok koyu şekilde çıkar normalde o çizgi. Belki geç döllenmedir ama kan testi vermenizin zamanı gelmiş.
Bence bir gün daha bekleyin çünkü hemen bir anda koyulasmiyor hayırlısı olsun inşallahİnş canım bugün tekrar alcam test aslında işk idrarla yapmak gerek bakalım olmadı 2 güne olmazsam hastaneye gidicem varsa koyulaşmıştır uoksa da kist falan vardır hayırlısı olsun![]()
İnsallah canım 13 gün geçti ama varsa koyulsması gerekmez miBence bir gün daha bekleyin çünkü hemen bir anda koyulasmiyor hayırlısı olsun inşallah![]()
Sizin muhtemelen geç döllenme olmuş. Koyulaşma için beta HCG degerinin yükselmesi lazım 2gunde 2katina çıkar yani şuan gördüğünüz çizgi nin koyulugu 2kat koyulasabilirİnsallah canım 13 gün geçti ama varsa koyulsması gerekmez mi