Negatif Transfer sonrası..

Orkide1221

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
302
376
33
Kızlar merhaba,

Tüp bebek tedavisinde ilk transferim maalesef negatif sonuçlandı. Sonucu öğrendikten sonra çok üzüldüm ama toparladım çok şükür şuan daha iyiyim. İnanıyorum tünelin sonunda ışık görülecek ve evlatlarımıza kavuşacağız Rabbimizin izniyle hayırlısıyla :)

Bu konuyu açmamın sebebi benim gibi ilk denemesi negatif olan ama umutla yolcuğuna devam edip yavrusunu kucağına alan annelerimizin varsa hikayelerini okumaktı belki bu şekilde kendimi daha fazla motive edip, içim daha fazla umutla dolabilir. Beni yalnız bırakmayıp görüşlerinizi düşüncelerinizi veya hikayenizi paylaşabilirseniz çok mutlu olurum umarım birgün ben de hamileyim diyebilirim..

Canım asla içindeki umut bitmesin 4 kere tüp bebek denedim olmadı sonradan doğal yolla hamile kaldım. Onun bir zamanı var öyle düşün rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah.
Ayy çok mutlu oldum ne güzel maşallah Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin canım Evet dimi herşeyin bir vakti var aslında olmadıysa vardır bir hayır tevekkül ederek yolumuza devam etmeliyiz inşallah darısı bana ve bekleyen herkese olsun çok çok teşekkür ederim bana umut oldunuz :))

amin canım Bana hep derlerdi vakti zamanı var diye inanmazdım gerçekten de öyleymiş. kaç yaşındasın?

amin canım Bana hep derlerdi vakti zamanı var diye inanmazdım gerçekten de öyleymiş. kaç yaşındasın?
Evet canım 31 yaşındayım benim bi de amh değerim düşük ondan korkuyorum ama yapılacak bişey yok tedavimi olup dua edip beklemekten başka. İnşallah nasip olur hamile kalamamak ayrı, bir de ya Allah korusun erken menopoz olursa diye kendimi yiyip bitiriyorum bazen

Ben 34 yaşındayım benimde amh düşüklüğüm vardı hiç korkma biticek diye arı sütü falan kullan sana amh için vitamin vermişlerdir. beklerken bir sonraki tedavi için devam et kullanmaya

Ben 34 yaşındayım benimde amh düşüklüğüm vardı hiç korkma biticek diye arı sütü falan kullan sana amh için vitamin vermişlerdir. beklerken bir sonraki tedavi için devam et kullanmaya
Evet çok sağolasın gerçekten kesinlikle işe yarıyorlar ben de inanıyorum ek takviyere çünkü tedaviye başlamadan önce aylarca kullandım koenzim q10, omega, arı sütü vs ve az yumurtam olmasına rağmen embriyolarımın hepsi kaliteli oldular şüküler olsun ki :)) şuanda da 2. transferim öncesi yine balık yağına ve d vitaminine devam ediyorum bakalım inşallah bu sefer kavuşmak nasip olur çok sağol canımm

Insallah canim kavuscaksin bebisine ayaklarini sicak tut 2 tedaviye kadar normal denemelerine devam et hic hormon tahlili yaptirmismiydin. Ben hamile kalmadan once yaptirdim hormonlar ne alemde diye prolaktinim fsh yuksekti testere disli aslanpencesi her aksam bir bardak ictim hormonlari duzenliyormus hatta pozitif oldugunu ogrendigimde halen iciyordum hemen biraktim tabi vesiledr olmus olabilir. Cunku daha once denemedigim hic bisi kalmamisti.

Seni çok iyi anlıyorum benim de ilk tedavim negatif sonuçlandı herşey mükemmel derken bide öncesinde tedaviler aşılama lar negatif leri gördüm bu tüp bebek ya kesin tutacak havasına girmiştim en iyi embriyo verildi ama sonuç kocaman Bi nefatifti hüsranı yılmadım toparlandım 4 ay sonra tekrar denedik sıfır baştan bu sefer tutmuştu dünyalar benimdi hemde ikizdi ama öyle olmadı 8 haftalık düşük oldu yine yılmadım o tedaviden kalan embriyo vardı 6 ay sonra denedik ve pozitif aldık herşey Allah tandı çok şükür sağlıkla kızımı kucağıma aldım şimdi 6 yaşında. Bu sefer geçen sene kardeş için başladık baştan ilk deneme boş gebelik oldu kürtaj oldum denemeye devam benim kaderimde böyle dedim kalan tek embriyomuz vardı orta kalite çok şükür pozitif oldu şimdi içimde kıpır kıpır Bi kızım daha olacak. Yolculuğumuz zor belki ama varış noktası mükemmel inşallah sende sağlıkla bebeğine kavuşursun biran evvel

Ayy çok sağol canım amin inşallah yazdıkların çok iyi geldi gerçekten ahh bir görebilsem ben de hamile kaldığım o günleri inşallah ben ve bekleyen herkese nasip olsun :) evet hormon tahlilil yaptırmıştım fsh en son 8 civarlarındaydı, ama tabii sanırım yine 2. transfer öncesi bakılır

Yazdıklarınız benim için çok büyük umut oldu çok teşekkür ederim gerçekten :) İlk deneme negatif olunca evet insan bir sendeliyor ama dediğiniz gibi yılmamak morali bozmamak lazım, 2. denemede bakalım neler olacak inşallah nasip olur bu sefer :) Ne güzel maşallah 2 tane kızınız olacak ahh çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin :)

Amin canım inşallah sende 2. Denemede bebeğine kavuşursun rabbim geciktirmesin sağlıkla nasip etsin sana ve isteyen herkese

Aynı duyguları paylaşıyoruz ne yazık ki. Benimde transferim negatifle sonuçlandı ve çok üzgünüm. Ama bende toparlandım diyelim. Tuhaf bir his.

Aynı duyguları paylaşıyoruz ne yazık ki. Benimde transferim negatifle sonuçlandı ve çok üzgünüm. Ama bende toparlandım diyelim. Tuhaf bir his.
Evet aynı duyguları paylaşıyoruz cnm insan epey bi sarsılıyor ama pes etmicez inşallah bizler de kavuşacağızsenin dondurulmuş mu taze transfer miydi? Geride dındurulmuşun var mıydı cnm?

Bana doktorum 2. adette tekrar transfer yapalım dedi şimdi 2. adetimi bekliyorum bu ay yeniden transfer hazırlıklarına başlayacağım kısmetseİlki bnm tazeydi 5aa kalitede şimdi dondurulmuş olucak

Bana doktorum 2. adette tekrar transfer yapalım dedi şimdi 2. adetimi bekliyorum bu ay yeniden transfer hazırlıklarına başlayacağım kısmetseİlki bnm tazeydi 5aa kalitede şimdi dondurulmuş olucak
Ilki dondurulmuş 5.gündü, şimdi adet bekliyorum geride 2 tane 3.gün kaldı ve yine 1 embriyo transfer edilir sanırm 35 yaş alti oldugum için. Çok meşakatli bir yolculuk ve bol sabır istiyor. Henüz adet olmadim adet olunca gidicem doktora.

Evet kesinlikle çok meşakatli herşeyden önemlisi sağlam bir psikoloji ve sabır istiyor, bunları yaşamam gerekiyormuş diye kendimi avutmaya çalışıyorum. Hepsi imtihan inşallah daha fazla beklemeden bizler de evlat sahibi oluruz. Sen İstanbulda mıydın? nerede tedavi görüyorsun canım özel değilse?

İstanbulda değilim ben. Tedavimde araştirma hastanesinde .

2. Tedavi için ne kadar zaman sonra çağırıyorlar peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…