• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatif Tüp Bebek Deneme Sonrası

Sret-Nise

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
1.689
2.879
333
İstanbul
Kızlar ocakta yaptırdığım tüp bebek denemesi tutmamıştı. 9. Gün test yaptırmaya gidecekten adet oldum. İlaçlara devam ederken adetin gecikmesi gerekmiyor mu? Negatif olup hemen adet olan var mı?
Bu ay bekleme ayı olsun dedi doktorum ama biz yine korunmasız ilişkiye girdik. Bir de bu ay kasığımda ara ara bıçak batması gibi şiddetli bir ağrı oluyor? Çok nadirde olsa. şimdi aşırı şiddetli oldu anlamadım korktum biraz sizlerde olan var mı?
Şubat ayı dinlenme olsun martta inşallah 2 embriyo ile tekrar deneyeceğiz. Ama böyle şeyler kafamı karıştırdı. negatif sonuçlananlar Sizde durumlar nedir?

Kızlar ocakta yaptırdığım tüp bebek denemesi tutmamıştı. 9. Gün test yaptırmaya gidecekten adet oldum. İlaçlara devam ederken adetin gecikmesi gerekmiyor mu? Negatif olup hemen adet olan var mı?
Bu ay bekleme ayı olsun dedi doktorum ama biz yine korunmasız ilişkiye girdik. Bir de bu ay kasığımda ara ara bıçak batması gibi şiddetli bir ağrı oluyor? Çok nadirde olsa. şimdi aşırı şiddetli oldu anlamadım korktum biraz sizlerde olan var mı?
Şubat ayı dinlenme olsun martta inşallah 2 embriyo ile tekrar deneyeceğiz. Ama böyle şeyler kafamı karıştırdı. negatif sonuçlananlar Sizde durumlar nedir?
Merhaba negatif olup ilaçları bırakınca dört gün sonra adet oldum bende ama siz ilaçlara devam ederken olmuşsunuz
Doktorunuza sormadınız mı

Valla canım bende transferin 7.gunden beri lekelenmeler oluyordu 9.gun test yaptım negatif ertesi gün sökuldum benimde öyle oldu yani tazeydi benimki seninki de mi tazeydi ? Doktor bana da bir şey demedi bence ben 7.gunde oldum ama ilaçlar kesti az az damla şeklinde geldi.

Evet canım taze transferdi benimki de. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah sabahın bu seherinde rabbim cümlemizin duasını kabul eder

merhaba, benımde taze transfer oldu, ve kımyasal gebelık geçırdım. ılaçları bırakınca 4-5 gun sonra reglı oldum. reglım bıttı ama bıttıgınden berı şiddetı artarak devam eden bır kasık ağrım var. sankı yumurtalıklarıma ve rahım bolgesıne bıcak saplanıyor ve cok gergın. inanılmaz şişim. idrar yolunda enfeksıyon var mı dıye tahlıl verdım oda temız cıktı.. başka bır tup bebek merkezıne muayeneye gıttım orda da bir şey cıkmadı.. çikolata ksıtınden olabılır dedıler. boyle bır sey yasayan var mı?

merhaba, benımde taze transfer oldu, ve kımyasal gebelık geçırdım. ılaçları bırakınca 4-5 gun sonra reglı oldum. reglım bıttı ama bıttıgınden berı şiddetı artarak devam eden bır kasık ağrım var. sankı yumurtalıklarıma ve rahım bolgesıne bıcak saplanıyor ve cok gergın. inanılmaz şişim. idrar yolunda enfeksıyon var mı dıye tahlıl verdım oda temız cıktı.. başka bır tup bebek merkezıne muayeneye gıttım orda da bir şey cıkmadı.. çikolata ksıtınden olabılır dedıler. boyle bır sey yasayan var mı?
Merhaba benimde ara ara öyle oldu ama sanırım yediğim yemeklerden oldu gibi geldi bana. Şuan geçti o gün ne yazık ki kola içmiştim. :( birde evinizde klozet mi var bilmiyorum ama ben klozet için basamak aldım o karın bölgesini sıkıştırdığı için çok rahatlatıyor beni. Onu aldığımdan ve asitli bir şey içmediğimden beri batmalar azaldı. Bende senin gibi kist mi oluştu acaba demiştim.

Merhaba ben de ayni oldu 12.ci test negatif sonuclandi o gün hastalandim 8 gün sürdü 5 ci gunden sora damla damla seklinde.. 4.5 gün sonrasında aşırı karin agrisi igne batmalari nefes alamayacak kranplar şekilde ve pembemsi lekelenmem oldu akıntı ile 2 gün sürdü yavas yavas gecti sonra benimde kafam cok karıştı

Ben negatifi gördükten sonra ilaçları kestim yaklaşık 5 gün sonra adet gordum. Bildiğim kadarıyla ilaçlar kullanılırken adet gormemek lazım. Bu arada benimde taze transferdi

3 negatif denemem var Şuanda 4.denemenin 7.günündeyim. 3 denemenin ilki taze ikisi dondurulmuştu , hepsinden ilaçları kullanırken adetimi oldum öyle bıraktım ilaçları.

Back
X