negatif tup bebek denemesinden sonra adet duzensizligi

suboncugu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
31
19
38
Merhaba arkadaşlar. Ben mayis ayında tüp bebek denemesi gerçekleştirdim sonucu negatif oldu maalesef . Bu ay 9gun adet gördüm sonra 3 gün ara sonra 5-6 gün yine adet gordum .bugün adetin baslayali 40gun oldu ve hala adet göremedim önceden adetlerin 28 günde gelirdi.boyle birşeyler yasayan arkadaşlar var mi acaba?

Merhaba arkadaşlar. Ben mayis ayında tüp bebek denemesi gerçekleştirdim sonucu negatif oldu maalesef . Bu ay 9gun adet gördüm sonra 3 gün ara sonra 5-6 gün yine adet gordum .bugün adetin baslayali 40gun oldu ve hala adet göremedim önceden adetlerin 28 günde gelirdi.boyle birşeyler yasayan arkadaşlar var mi acaba?

Merhaba,benimde daha önce 28 günde bir olurdu ilk denemeyi 2015 şubatta yaptık. Ondan sonraki ilk regli negatifti aldiktan hemen sonra geldi. Sonraki ikinci regli 36 günde geldi. Alınmayan folukuller kist olmuş. Bir sonraki regli duzeldi. İkinci denemeyi mayısta yaptık ve kimyasal gebelik oldu. Ondan sonraki iki reglimde çok gecikti. Biri 36 gunde, diğeri 35 günde geldi. Ne malesefki benim olduklarından çıkardığım genelde bu sorunu adeti çok düzenli olanlar yaşıyor. Regli arasındaki sure ve regli olarak geçirdiğimiz gün sayısı uzuyor.

Peki adet olmak için adet getirici hap mi kullandı yoksa kendi kendine gelmesini mi bekledn bir de adetin düzene girmeden ikinciyi denemek doğru mu

Peki adet olmak için adet getirici hap mi kullandı yoksa kendi kendine gelmesini mi bekledn bir de adetin düzene girmeden ikinciyi denemek doğru mu

Adetin düzene girmesini beklemen pek mümkün değil. Bu düzenin kurulması ayları alabiliyormus. Ayrıca herkeste düzenli adet olup tüp bebek denemiyor. Pko'lu hastalarda regli düzeni hiç yok ama deniyorlar.önemli olan yumurtalığın durumu ve rahimin durumu. Ben söktürücü hiç kullanmadim. 35 güne kadar normal kabul ediliyor. Doktoruna gitmende fayda var.

X