negatif tüp bebekten sonraki ay

canannem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
750
161
Merhaba arkadaşlar geçen ay yaptırdığım tüp bebek tedavim negatifle sonuçlandı (tedaviyi yaptırdığım ay 30. günde adet olmuştum) normalde 30 günde bir adet olurum normalde veya en fazla 1-4 gün ileri atar bu ay 6 gün öncesinden lekelenme olmaya başladı ve adetim bir türlü sökülmedi acaba tüp bebekte kullandığım ilaçların veya toplamanın zararı olmuş olabilir mi böyle birşey yaşayan var mı?
Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim

Muhtemelen ilaçlardan olabilir, benim negatif olduğu zaman adetimin rengi koyu kahverengi siyaha yakındı hep.
Hamilede olabilirsin, gebelik testi yaptırdınmı hiç, tutunma lekeside olabilir, adet kanı gelmiyorsa?

evet belki hamile de olabilirsin..
Muhtemelen ilaçlardan olabilir, benim negatif olduğu zaman adetimin rengi koyu kahverengi siyaha yakındı hep.
Hamilede olabilirsin, gebelik testi yaptırdınmı hiç, tutunma lekeside olabilir, adet kanı gelmiyorsa?
test aklima geldi ama adetim daha gecmediki 21 inde olmam lazim 16 sindan beri kahverengi leke geliyor sökülemedi bi türlü test yapsam da cikmaz daha gun gecmeden dr gitsem mi bir iki gun daha beklesem mi

pozitifse eğer kanda çıkabilir , bir kaç gün daha bekle test yaptır yoksa doktora gitmeni tavsiye ederim, kist miyom olduğundada böyle oluyor diye biliyorum. İnşallah gebeliğe işarettir..

pozitifse eğer kanda çıkabilir , bir kaç gün daha bekle test yaptır yoksa doktora gitmeni tavsiye ederim, kist miyom olduğundada böyle oluyor diye biliyorum. İnşallah gebeliğe işarettir..
aslında dediğiniz gibi kist olabilir ben hamile olduğumu sanmıyorum o kadar negatifin üzerine. dediğiniz gibi birkaö gün daha bekleyip gideyim olmazsa doktora çok teşekkür ederim cvp için sağolun

X