• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatif Yukleme

AkarGider

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.791
13.668
498
Sizde de oluyor mu bilmiyorum bazi insanlar bildiginiz tum negatifligi ile butuuun mutlulugunuzu butun huzurunuzu bir-kac davranisi veya sozu ile bozabiliyorlar.

Misal bugun bir arkadasim(?) ile diyalogumda kendisi cok gergindi yardimci olmak isterken sinirlendi ve beni ittirdi sonra gorusuruz dedi gitti.Bildiginiz olaydan beri huzursuz hissediyorum.

Yani boyle baskalarinin tuhaf davranislarina ya da sozlerine maruz kaldiginizda takmamak icin yontemleriniz o yarattigi huzursuz duygudan arinma yontemleriniz var mi ? Neler ? :)

Sizde de oluyor mu bilmiyorum bazi insanlar bildiginiz tum negatifligi ile butuuun mutlulugunuzu butun huzurunuzu bir-kac davranisi veya sozu ile bozabiliyorlar.

Misal bugun bir arkadasim(?) ile diyalogumda kendisi cok gergindi yardimci olmak isterken sinirlendi ve beni ittirdi sonra gorusuruz dedi gitti.Bildiginiz olaydan beri huzursuz hissediyorum.

Yani boyle baskalarinin tuhaf davranislarina ya da sozlerine maruz kaldiginizda takmamak icin yontemleriniz o yarattigi huzursuz duygudan arinma yontemleriniz var mi ? Neler ? :)

5 dakika icinde saçma sapan seyler konuşup gulecegim arkadasimi ararim:)

Friends dizisinden bir kaç bölüm izlerim

Yani simdi sadece terslese daha bi nebze de ittirme davranisi cok rahatsiz etti acikcasi

bende benım enerjımı alanınkını alırım.. olur bıter

Sorununun seninle ne alakası var ki sana öyle davranıyo...bence bunu kendisine uygun bir şekilde anlat...eğer devam ederse onunla arkadaşlığını tekrar gözden geçir...

Sorununun seninle ne alakası var ki sana öyle davranıyo...bence bunu kendisine uygun bir şekilde anlat...eğer devam ederse onunla arkadaşlığını tekrar gözden geçir...

Brnimle hicbir alakasi yok evet
derslerle ilgiliydi bir de telefonunun sarji bitmis grup calismasi yapacaklarmis arkadaslara nasil ulascam filan diye gergindi iste tam verym telefonu benden ara diyecektim kicumlemin ortasinda boyle davrandi cekti gitti iste..

Bu arada rahatlama yontemim kk mi olsa ki dedim acikcasi su an cok iyisiniz :)

derslerle ilgiliydi bir de telefonunun sarji bitmis grup calismasi yapacaklarmis arkadaslara nasil ulascam filan diye gergindi iste tam verym telefonu benden ara diyecektim kicumlemin ortasinda boyle davrandi cekti gitti iste..

Bazı insanlar ters böyle..ama onlarıda öyle kabul edicez diye birşey yok...onun özgürlüğünün başladığı yerde benimkine zarar veriyosa bu olmaz işte...seni dinlememiş bile..bazı insanlar iyiliği ve yardımı gerçekten haketmiyo..bence mesafeli olun biraz umarım hatasını anlar..

Takmamak için benim yöntemim, karşımdaki insanın o anda aslında ne kadar zavallı olduğunu düşünmek oluyor.
Kendi dertleriyle çok meşgul olan insanlar başkalarını da mutsuzluğa itmek istiyor genelde.
Bu alışılagelmiş bir durum olduğu için, o şekilde düşünerek koruyorum kendimi.
Bakış açını değiştir, hayatın değişsin derler.
O hesap.
Hiç sinir olacağın bir şey değil aslında düşünce yapını değiştirirsen.
Ve en önemlisi de, herkesten her şeyi beklemek gerektiği bence.
Yani en umulmadık hareketlerle karşılaşmaya hazır olmalıyız. O zaman da koymuyor pek bu tarz şeyler.

Takmamak için benim yöntemim, karşımdaki insanın o anda aslında ne kadar zavallı olduğunu düşünmek oluyor.
Kendi dertleriyle çok meşgul olan insanlar başkalarını da mutsuzluğa itmek istiyor genelde.
Bu alışılagelmiş bir durum olduğu için, o şekilde düşünerek koruyorum kendimi.
Bakış açını değiştir, hayatın değişsin derler.
O hesap.
Hiç sinir olacağın bir şey değil aslında düşünce yapını değiştirirsen.
Ve en önemlisi de, herkesten her şeyi beklemek gerektiği bence.
Yani en umulmadık hareketlerle karşılaşmaya hazır olmalıyız. O zaman da koymuyor pek bu tarz şeyler.

Evet,cok guzel bir bakis acisi gercekten

Boyle manyak manyak tavirlara tahammulum yoktur. Sabretmem, cekmem boylesini. Ne demek ittirmek filan? Dovseymis bari. Bu kadari benim gozumde saygisizlik, terbiyesizlik. Boylesiyle arkadaslik yapamam.
Kusur kabul etmeyen bir insan degilim, her arkadaslikta kusur olur, herkesin hatasi olur. Ama bu baska bir boyut, benim gozumde tahammul edilemeyecek tavirlardan.

Icime atar bekletirim. Bir an gelir onun bana işi düşer. Icimdekini kusarim o an. Kavga edip cizgimi bozmam. O kisiyi bakislarimla davranislarimla bozarim.

Ya da şoyle oluyor. Kim benim enerjimi alirsa onun başina mutlaka talihsiz bir sey geliyor. Asla beddua etmiyorum. Neden boyle oluyor bilmiyorum. Onun negatif enerjisi kendisine geri dönüyor heralde.

dün kalbim için doktora gittim,sonuçlar gayet iyiydi. arkadaşım doktor onun odasına geçtim. hastası orada. arkadaşım nasıl sonuçlar dedi. gayet iyiymmiş dedim. temiz çıktı. sorrun yok. hastası bunu duydu ve bana dönerek şunu dedi.
bir tanıdığımında böylle tertemiz çıktı. kalpte sorun yok dedi doktor. ve 15 gün sonra kalp krizinden öldü. sağol kardeş dedim bende :)
güldüm geçtim kısacası

Icime atar bekletirim. Bir an gelir onun bana işi düşer. Icimdekini kusarim o an. Kavga edip cizgimi bozmam. O kisiyi bakislarimla davranislarimla bozarim.

Ya da şoyle oluyor. Kim benim enerjimi alirsa onun başina mutlaka talihsiz bir sey geliyor. Asla beddua etmiyorum. Neden boyle oluyor bilmiyorum. Onun negatif enerjisi kendisine geri dönüyor heralde.
bir daha muhatap olmayı düşünmüyorum ...

Back
X