• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatif Yukleme

dün kalbim için doktora gittim,sonuçlar gayet iyiydi. arkadaşım doktor onun odasına geçtim. hastası orada. arkadaşım nasıl sonuçlar dedi. gayet iyiymmiş dedim. temiz çıktı. sorrun yok. hastası bunu duydu ve bana dönerek şunu dedi.
bir tanıdığımında böylle tertemiz çıktı. kalpte sorun yok dedi doktor. ve 15 gün sonra kalp krizinden öldü. sağol kardeş dedim bende :)
güldüm geçtim kısacası
gerçekten şaka gibiymiş :)
geçmiş olsun bu arada...

Var boyle insanlar, enerji dusuren.

Bir yerde boyle insanlari nitelemek icin "Enerji Vampirleri" gibi bir deyim gprmustum, cidden insanin tum pzoitifligini emiyorlar.

evet iştee bu insanlara karşı içimi soğutmak için cidden önerilere ihtiyaç var
şimdi iyiyim mesela ama dün çok gergindim
üzerinden bir gün geçmesini bekleyemeyiz ki her seferinde...bazen üst üste geliyor çünkü açıkçası

Doğru davranış nedir bilmiyorum ama en son böyle bir olay olduğunda tüm içtenliğimle gerizekalı dedim.Canım sıkıldı evet ama zaman geçti baktım ki üzülmeye bile değmeyecek bir şahsiyet.Yüzeyselim hep hala.

Sizde de oluyor mu bilmiyorum bazi insanlar bildiginiz tum negatifligi ile butuuun mutlulugunuzu butun huzurunuzu bir-kac davranisi veya sozu ile bozabiliyorlar.

Misal bugun bir arkadasim(?) ile diyalogumda kendisi cok gergindi yardimci olmak isterken sinirlendi ve beni ittirdi sonra gorusuruz dedi gitti.Bildiginiz olaydan beri huzursuz hissediyorum.

Yani boyle baskalarinin tuhaf davranislarina ya da sozlerine maruz kaldiginizda takmamak icin yontemleriniz o yarattigi huzursuz duygudan arinma yontemleriniz var mi ? Neler ? :)
Canım bazı kisilikler sinirini bir baskasından cıkartmayı , onunda kendi gibi huzursuz olmasını bilincli yada bilincsiz yapıyorlar..çok kırıldıysan , incilttiyse seni arana mesafeni koy canım

ayyy bendede var negatif uyusuk hemde hergün aynı isteyiz.

sabah enerji dolu uykumu almış gıyınmıs suslenmiş püslenmiş bir vaziyette gelıyorum bir bakıyorum iş arkadasım yaşayan ölü gibi konuşmaya mecali yok konussada anlamıyorum zaten herşeyden şikayetci patron çay ister üfleye püfleye onun negatifliği uyusuklugu banada yansıyor. öyle işte konunu görünce aklıma geldi yazdım :KK15: :KK15:

ayyy bendede var negatif uyusuk hemde hergün aynı isteyiz.

sabah enerji dolu uykumu almış gıyınmıs suslenmiş püslenmiş bir vaziyette gelıyorum bir bakıyorum iş arkadasım yaşayan ölü gibi konuşmaya mecali yok konussada anlamıyorum zaten herşeyden şikayetci patron çay ister üfleye püfleye onun negatifliği uyusuklugu banada yansıyor. öyle işte konunu görünce aklıma geldi yazdım :KK15: :KK15:
iyi yapmışsın
ben çözdüm rahatlama olayını kkya yazcam ehehehe
sen de yaz paylaş iştee ne güzel7
hiç sevmeem aynen her dakika şikayet eden insanı :KK51:

Sizde de oluyor mu bilmiyorum bazi insanlar bildiginiz tum negatifligi ile butuuun mutlulugunuzu butun huzurunuzu bir-kac davranisi veya sozu ile bozabiliyorlar.

Misal bugun bir arkadasim(?) ile diyalogumda kendisi cok gergindi yardimci olmak isterken sinirlendi ve beni ittirdi sonra gorusuruz dedi gitti.Bildiginiz olaydan beri huzursuz hissediyorum.

Yani boyle baskalarinin tuhaf davranislarina ya da sozlerine maruz kaldiginizda takmamak icin yontemleriniz o yarattigi huzursuz duygudan arinma yontemleriniz var mi ? Neler ? :)
O kişi kim olursa olsun bir süre uzak kalmak :KK12:

Ne oldu biliyor musunuz ahahah :KK70:
bu arkadaaaaş ders olunca geldi hiçbir şey olmamış gibi dibime oturdu hemen yanıbaşıma
ben naptım yüzüne bile bakmadım...aynen burada konuştuğumuz gibi :63:
sonra ara verince hoca baktım dersten kaçmış
artık sıkıldı da mı gitti
yüz vermedim diye morali mi bozuldu bilemeyeceğim
ama iyi oldu ohh
hiiiç yüzüne bile bakmadım
baktım o konuşacak gibi bir iki benden tarafa baktı ben başkasıyla şakalaşırken ama o da konuşmadı
napym kendi istedi
daha da muhatap olmam hehe
öpüyorum kk'nın güzel kadınları :KK15: En Büyük KK

Back
X