Negatife dönen gebelik testim

alissaras

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2022
66
27
18
32
Gebelik testim pozitif çıkmıştı ertesi gün yaptığımda ise negatif sonuç aldım. Sabah gene ilk idrarimla tekrarladım gene negatif. Bu şekilde olup sonradan pozitife döner mi tekrar ???
20230404_234506.webp

Gebelik testim pozitif çıkmıştı ertesi gün yaptığımda ise negatif sonuç aldım. Sabah gene ilk idrarimla tekrarladım gene negatif. Bu şekilde olup sonradan pozitife döner mi tekrar ???Eki Görüntüle 3228417
Gebelik varsa her yaptığın test bir öncekinden daha koyu pozitif çıkması gerekir.. benim de başıma bu tarz olabilir defa geldi. Sonraki testler negatifti ve hamile değildim. Hamile kaldığımda ise yaptığım bütün testler bir öncekinden daha koyu pozitif çıkmıştı

Gebelik varsa her yaptığın test bir öncekinden daha koyu pozitif çıkması gerekir.. benim de başıma bu tarz olabilir defa geldi. Sonraki testler negatifti ve hamile değildim. Hamile kaldığımda ise yaptığım bütün testler bir öncekinden daha koyu pozitif çıkmıştı
Evet giderek koyulasmasi gerekiyor ilk gebeligimde öyle olmuştu benim de... zaten 3 gün kaldı bata

Back
X