- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
- Konu Sahibi 85ophelia85
-
Yok yok, ben bulamayacağı bu gömleğivitrinde daha önce görmüştüm bu gömleği??? ama kim bilir kimler aldı.
İnanmiyorum ya! Sen süpersin! Sayende tarzıma kavuşdumCanım Nottis by trendyol da aynı değil ama hemen hemen bu tarz gömlekler vardı çok şık bence bir bak : )
İnanmiyorum ya! Sen süpersin! Sayende tarzıma kavuşdum
İnşallah yurt dışı göndermelerde yapiyorlardir! Bu arada fiyatlar cok çekici
Cok tatlısın yaÇok sevindim İşe yaradığına canım şimdiden güle güle giy üstünde paralansınEvet ben sıkı takipçisiyim sitenin ama kredi kartı olmadığından alamıyorum bakmakla kalıyo
Cok tatlısın yaama olsun, bakmakda insanın ruhunu cok rahatlıyor! Bu arada iletişim kurdum satış tımı ile, ne yazsikki o güzel siteye bende senin gibi zadece sitres atmak için bakacağım çünkü sadece Türkiye sinirinda satış oluyor, ama yakında yurt dışı satış yapmayida düşünüyorlarmışmiş. Oda beni sanırım hayal kırıklığına uğraşmamak için denildi( yardımcı olmanız dileğiyle, dediğim için).
Bunu iki deva yolladım sanırım ama msj başarılı gönderilmedi. Ama cok haklisin, ayrıca ups ve fedex diye bir şey var! Fikrini kesinlikle denemek isterim, cok tskTatlım peki sen onlara yurtdışı servisi olan bi kargo önersen kargo ücretini sen karşılardın. Üründen olmazdın en azından Mng kargonun FedEx Express uygulamasını duymuştum hemen vazgeçme ya
Nehir Erdoğan son dizisinde giydiği bir kısmı beyaz bir kısmı siyah beyaz dikey çizgili olan gömleği nerde bulabilirim?? Hastayim bu modelle ama 1 senedir hiç bir yerde yok! Erkekler için cok üretilen bu gömlek, neden bayanlar için yok
Bir sitede alabilirmiyim? Ben Hollanda'da yasıyorum, ona göre yurt dışına gönderim yapa bilmeleri gerekiyor..
İnsallllaaaaaah birileri yardımcı olurlar..
(resimi nasıl yuklecegimi bu sever anlamadığım için, linki veriyorum)
Gömlek modeli: Son dizisi Aylin'in 8.blmdeki gmlei... SON giyim, kyafet, sponsorlar
arkadaşım bu sitede benzer gömlekler var bende çk beğeniyorum .addax mağazasının internet sitesi .bursada addax mağazası var başka bir yerde var mı bilmiyorum araştırırsan bulursun sanırım. kısa sürede kavuşursun gömleğine inşallah canım Bluz 3090 | 2012 K Sezonu | addax
Bunu iki deva yolladım sanırım ama msj başarılı gönderilmedi. Ama cok haklisin, ayrıca ups ve fedex diye bir şey var! Fikrini kesinlikle denemek isterim, cok tsk
İlgin için cok teşekkür ederim canım.arkadaşım bu sitede benzer gömlekler var bende çk beğeniyorum .addax mağazasının internet sitesi .bursada addax mağazası var başka bir yerde var mı bilmiyorum araştırırsan bulursun sanırım. kısa sürede kavuşursun gömleğine inşallah canım Bluz 3090 | 2012 K Sezonu | addax
Zadece kiredi kartiylami çalışıyorlar?Evet canım sonuçta onlar paralarını kredi kartı hesabından anında kesicekler ödeme sıkıntısıda yok yapcakları tek iş dediğin kargo firmasına verip ürünü yollamak Hadi hayırlısı umarım olur : )
Zadece kiredi kartiylami çalışıyorlar?
ve cok TSK ederim. Bir mesaj hazırladım ve yarin göndermeyi pilanliyordum:))
Alırsam bir şeyler, em az 1 ay sürer. Cinden bu aradığım modeli aldım ama hiç beyenmedim.Evet canım sadece kredi kartı bence yaparlar Hadi olsun artık ya alabilirsen fotonuda çek ya merak ediyorum eheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?