Nehir Erdoğan son dizisinde giydiği gömlek

85ophelia85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
4.168
326
123
Nehir Erdoğan son dizisinde giydiği bir kısmı beyaz bir kısmı siyah beyaz dikey çizgili olan gömleği nerde bulabilirim?? Hastayim bu modelle ama 1 senedir hiç bir yerde yok! Erkekler için cok üretilen bu gömlek, neden bayanlar için yok
Bir sitede alabilirmiyim? Ben Hollanda'da yasıyorum, ona göre yurt dışına gönderim yapa bilmeleri gerekiyor..
İnsallllaaaaaah birileri yardımcı olurlar..

(resimi nasıl yuklecegimi bu sever anlamadığım için, linki veriyorum)

Gömlek modeli: Son dizisi Aylin'in 8.blmdeki gmlei... SON giyim, kyafet, sponsorlar

verdiğiniz linkte yazıyor ya zeynep erdoğan'ın tasarımıymış, teşvikiye'de butiği 0212 2331080 no'lu telefondan bilgi alabilirsiniz yurtdışına satış konusunda.

Euhmm.. Yani bir siteden fallan sipariş yapamamamı şuan
Bu gömleği tarladan bayanın bir sitesi var, ancak cok yakında açılacakmış. Eski bir model olduğu için ürün bitmişde olabilir:97:
aslinda buna benzer bir yabancı siteden siparij yaptım, ama kumaşı iyirencdi ve şuan dolapda ve kulanmadım

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım Nottis by trendyol da aynı değil ama hemen hemen bu tarz gömlekler vardı çok şık bence bir bak : )
İnanmiyorum ya! Sen süpersin! Sayende tarzıma kavuşdum
İnşallah yurt dışı göndermelerde yapiyorlardir! Bu arada fiyatlar cok çekici

İnanmiyorum ya! Sen süpersin! Sayende tarzıma kavuşdum
İnşallah yurt dışı göndermelerde yapiyorlardir! Bu arada fiyatlar cok çekici

Çok sevindim İşe yaradığına canım şimdiden güle güle giy üstünde paralansın Evet ben sıkı takipçisiyim sitenin ama kredi kartı olmadığından alamıyorum bakmakla kalıyo

Çok sevindim İşe yaradığına canım şimdiden güle güle giy üstünde paralansın Evet ben sıkı takipçisiyim sitenin ama kredi kartı olmadığından alamıyorum bakmakla kalıyo
Cok tatlısın yaama olsun, bakmakda insanın ruhunu cok rahatlıyor! Bu arada iletişim kurdum satış tımı ile, ne yazsikki o güzel siteye bende senin gibi zadece sitres atmak için bakacağım çünkü sadece Türkiye sinirinda satış oluyor, ama yakında yurt dışı satış yapmayida düşünüyorlarmışmiş. Oda beni sanırım hayal kırıklığına uğraşmamak için denildi( yardımcı olmanız dileğiyle, dediğim için).

Tatlım peki sen onlara yurtdışı servisi olan bi kargo önersen kargo ücretini sen karşılardın. Üründen olmazdın en azından Mng kargonun FedEx Express uygulamasını duymuştum hemen vazgeçme ya

Tatlım peki sen onlara yurtdışı servisi olan bi kargo önersen kargo ücretini sen karşılardın. Üründen olmazdın en azından Mng kargonun FedEx Express uygulamasını duymuştum hemen vazgeçme ya
Bunu iki deva yolladım sanırım ama msj başarılı gönderilmedi. Ama cok haklisin, ayrıca ups ve fedex diye bir şey var! Fikrini kesinlikle denemek isterim, cok tsk

arkadaşım bu sitede benzer gömlekler var bende çk beğeniyorum .addax mağazasının internet sitesi .bursada addax mağazası var başka bir yerde var mı bilmiyorum araştırırsan bulursun sanırım. kısa sürede kavuşursun gömleğine inşallah canım Bluz 3090 | 2012 K Sezonu | addax

arkadaşım bu sitede benzer gömlekler var bende çk beğeniyorum .addax mağazasının internet sitesi .bursada addax mağazası var başka bir yerde var mı bilmiyorum araştırırsan bulursun sanırım. kısa sürede kavuşursun gömleğine inşallah canım Bluz 3090 | 2012 K Sezonu | addax

Bunu iki deva yolladım sanırım ama msj başarılı gönderilmedi. Ama cok haklisin, ayrıca ups ve fedex diye bir şey var! Fikrini kesinlikle denemek isterim, cok tsk

Evet canım sonuçta onlar paralarını kredi kartı hesabından anında kesicekler ödeme sıkıntısıda yok yapcakları tek iş dediğin kargo firmasına verip ürünü yollamak Hadi hayırlısı umarım olur : )

İlgin için cok teşekkür ederim canım.
yoladigin linke Bakdim. Bu gömleğe benzer var bende ama aradığım tasarım gercekden iki kumaşdan oluşmasını istiyorum. Bu arada seninle sevklerimiz benziyor olmalı, ne guzel verdigin linki yarın ve yada kocişkom uyuya dalarsa, daha geniş bakmak isterim:))cok tskler!!

Zadece kiredi kartiylami çalışıyorlar?
ve cok TSK ederim. Bir mesaj hazırladım ve yarin göndermeyi pilanliyordum:))

Evet canım sadece kredi kartı bence yaparlar Hadi olsun artık ya alabilirsen fotonuda çek ya merak ediyorum eheh
Alırsam bir şeyler, em az 1 ay sürer. Cinden bu aradığım modeli aldım ama hiç beyenmedim.
Telefondan bir süredir takıldığım için resim ekliyemiyorum yada bilmiyorum:s
ama birazdan denerim.
Ve o verdigin linkdende ala bilirsem, muhakak resim eklerim:))

bu arada bu sitenin açılmasını dört gözle bekliyorum, zaten o gömlek bu bayanın tasarımı:
Zeynep Erdogan - www.zeyneperdogan.com - Istanbul

Belki seninde hosuna gider canım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…