nehir'in çeyizleri

şimdilik bi sorun yok ben beğendim hepsi çok güzel Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin maşallah :))

canım çok beğendim herşeyini pasta takımın filan bernardo demi bende çok beğeniyorum bu seriyi iyi günlerde kullan tatlım

canım çok zevklisin rabbim sevdiğinle huzurla kullanmayı nasip etsin

bu arada kaya&maya setine aşığım bunları daha uyguna alabileceğimiz yer var mı çok pahalııııı ((

Güle güle kullan tatlım.. Kırmızı benimde favorimmm.. Kaya mayaa iyi ki almışsınnn çok güzellerrr

Hepsi de hoş,güle güle kullanın.

canım çok beğendim herşeyini pasta takımın filan bernardo demi bende çok beğeniyorum bu seriyi iyi günlerde kullan tatlım

güle güle kullan canım cicişlerini,çok şirinleeeer

canım çok zevklisin rabbim sevdiğinle huzurla kullanmayı nasip etsin

bu arada kaya&maya setine aşığım bunları daha uyguna alabileceğimiz yer var mı çok pahalııııı ((

Güle güle kullan tatlım.. Kırmızı benimde favorimmm.. Kaya mayaa iyi ki almışsınnn çok güzellerrr

hepinize teşekkür ederim inş güzel günlerde kullanmak nasip olur. Ben kaya&maya serisini iki kişilik yaptım nişanlımla bana, hatta bunlar nişanlımın hediyesi :):)

ay çok beğendim canım kırmızı kırmızı ne kadar güzel kahvaltılığın çok güzel güle güle kullan :):)

nevresim takımların çok güzel cnm hepsi çok güzel güle güle kullan inş

Kaya&Maya Aşığım bunlara
ama çok pahalı
bende Paşa&Sultan Seti yapıcam ama bakalım nasıl olacak
Çeyizlerin Mükemmel Ağız tadıyla Kullanırsın inşallah

Yani kendi takımımı oluşturcam canım
benim nişanlım koyu bursasporlu yeşil beyaz olucak sanırım ama kaya&maya aşkı gibi bişiler bulmaya çalışcam

ay çok beğendim canım kırmızı kırmızı ne kadar güzel kahvaltılığın çok güzel güle güle kullan :):)

Kaya&Maya Aşığım bunlara
ama çok pahalı
bende Paşa&Sultan Seti yapıcam ama bakalım nasıl olacak
Çeyizlerin Mükemmel Ağız tadıyla Kullanırsın inşallah

anlaşıldı tamam :)

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim pakize bursada kapalı çarşıda bi ev var orda yeşil beyaz kombine yapabileceğin şık şeyler var umarım gönlüne göre bir şeyler bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…