- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi nehirnil111
-
BADEMLİ KURABİYE
Eki Görüntüle 687005
Badem mevcutsa hiç durmadan yapın derim enfes bir lezzet enfes
tatlım çok güzel bir konu olmuş buuu
ellerine sağlık resimler harika görünüyor
gelin adayı olarak yemek çeşitlerimi arttırmak ve değişik değişik şeyler öğrenmek istiyordum,
her güne yemek bulamam yoksa ben
hemen sık kullanılanlara ekledim topiğini bundan sonra sık sık bakıcam gibi duruyor
amin canım hepimiz sevdiklerimizle ağız tadıyla yiyelim yemeklerimizi inşallah,
pratik ve lezzetli yemekler öğrenmeliym ben de :)) senin de bir ay mı kaldı düğüne aa çok az
Amin canım inşallahHayır canım 1ay sonra evlenmiyorum asker yolu bekliyorum ben askerden dönücek askerim inşallah hayırlısıyla bizim daha var bu sene degil ama Allah söyletti o günleride görürüz inşallah
Allah kavuştursun tatlım e az kalmış ama askerden dönsün sevdiceğin hemencik olur belkim hakkınızda hayırlısı olsun kuzucumçeyize bir spor aleti de almayı unutma senin bu güzel yemekleri yeyip yeyip kilo alırsınız yoksa
hepsi çok şeker canım hemen beğendiklerimle kendime arşiv oluşturmaya başladım sağolyalnız şu midye böreğini resimlerle nasıl olduğunu anlamadım ben detaylı her bir resmi anlatarak yazabilir misiniz vaktiniz varsa:26:
Nilcim firindan cikan kurabiyelerin altina tteker teker kremami suruyoruz.bide dgerine yApistirin demissin orasini anlamadim
Canım farketmez diye düşünüyorum ben mısırla denedim hiç bugdayla denemedim ama çok farkedecegini sanmıyorum tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?