- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
- Konu Sahibi nehirnil111
-
- #1.021
canım resmi çektim ama hiç hos olmadı krem şanti aktı onu düzelteyim derken çok kötü oldu kamufule bile ettım :)
ama yinede çektim kötü mötü olsun neler yaptım bilsem
resmen yanlış malzeme koymuşum kafam karıştı heycandan
Eki Görüntüle 769656 Eki Görüntüle 769657
zeynepcim merhaba ...Bu aksam iftar için yemek yapmayacagım yarın yolculuk var o yüzden hamur işi düşünüyorum artanlarıda yanımda götüreceğim de evde çok zeytinim var onları değerlendrmek için bugun rondodan gecırıp ezme yapıcam onları
şimdi düşüncem mayalı hamur yapıp onu bir güzel açıp içine zeytin sürüp rulo haline getirip ya zeytinli rulo gibi pişirmeyi düşünüyorum ya da 2-3 parmak kalınlıüğında kesip kesip sence olur mu?
Bir de copgu tarifi incelediğimde zeytinli acmalarda rulolarda vs tereyagı ya da amrgarın dıyo ama nılıyorsun kı normal mayalı hamurda yag kullanmıyoruz sımdı tatsız mı lurkı yag koymasam cunku tereyagım buzlukta oda ısında yok
Mayasız yapsan canım nasıl olur pekiMargarin tereyağ bunlar hep lezzet veren tatlar canım diger türlü hiç yapmadım ama sanki tatsız olur gibi geldi bana :26:
tereyağım buzlukta ya o zaman fırında erıtsem mı kı bıraz????????????
Nehir buna bayıldım.Kesinlikle pasta yapılacaksa evde ilk denenecekler arasında.Eline sağlık hepsi birbirinden güzel yine.
Elerine sağlık canım.Son verdiğin bir kaç tarif Cahide Sultanın tarif ve resimleri.Maşallah mutfakta rehberin benim gibi Cahide ise korkma yemeklerinin lezzetine kimse laf edemez.Allah Cahide den razı olsun.Seninde ellerine sağlık.Hepsi bir harika gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?