- 23 Ocak 2015
- 217
- 65
- 48
- 38
- Konu Sahibi nehirdemirnehir
Arkadaşlar 23 günlük kızım var sütün çok az damla damla geliyo mama veriyorum nekadar bi kaç CC mama vermeliyim bide ne marka tecrübeli anneler yardım lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnim hiç sağıncada gelmiyor 1_2damla geliyor şimdi 28 günlük olduk 2saate bir 90cc veriyorum sizce nasıl anne sütü hiç almadığını düşünürsek
Arkadaşlar 23 günlük kızım var sütün çok az damla damla geliyo mama veriyorum nekadar bi kaç CC mama vermeliyim bide ne marka tecrübeli anneler yardım lütfen
Zor bir durum mama yla beslemekten zor bi düzene soramadım sütüm çok az inş gelir ama giderek emmeye bırakıyor![]()
daha sağlıklı olur diye anne sütü vermek istiyorum sabırla emzirenleri diyorlar ama yavrum aç ağlıyor yüreğim dayanmıyorArkadasim uzulme. Senle ayni durumdaykem sagarak cogalttim sutumu. Bebeklerinizin iyiligini dusunuyoruz sonucta. Ac kalmalarindansa mama daha iyi degil mi? Internette baktiginda duzenli sagma ile 2 sene emzirenleri gorebilirsin. Ama kilit nokta sagma
Bnim sütüm hiç yok ama yetmiyor 60ccdeBen emziriyordum sütüm azdı ama. İlk ay 30cc bir ölçek (3 saatte bir) mama önermişti doktorumuz. İkinci ay 60cc iki ölçek mamaya geçtik.