- 25 Mayıs 2014
- 395
- 142
- 53
- Konu Sahibi Benyazmazsamsenyazmazsan
Kizlar neko kanguru alacam alip memnun kalan var mi memnunmusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizim 6 aylik ergonomik olanlara bakiyorum zaten bu markayi gördüm foyatida uygun sen bu markayi mi kullaniyorsunErgonomik ise al..ben kullanıyorum ne sırt ne bel ağrısı yaşamadım.
Acemi anneyi bende takip ediyorum severek izliyorum çocuğunuz var mi bilmiyorum ama bebek arabalari fiyatindan haberiniz var mi kisa mesafeler için kanguru cok iyi kullandiginiz bi kanguru var miBen bu kadar büyük bebeklere kanguru kullananları anlamıyorum. Gecen bi youtuber izliyorum acemi anne ydi sanırım ismi; afedersiniz oglu deve kadar olmus kanguruya koyuyor.
Yani modern görünmek mi amac? Niye kendinize eziyet ediyorsunuz çok çok hafif bi bebek arabası daha kullanisli degil mi?
Bence ilk 5 ay o kangurular kullanılmalı; ha doktorlar da onu önermiyor o ayrı. Sling falan ilk aylar kullanılabilir. Ama ben o kadar buyuk bebege kanguru kullanılmasını anlamıyorum.![]()
ergo baby`nin kangurulari var.fiyati ne kadardir bilemiyorum.biraz pahali olabilir.bunun disinda bu alanda en iyisi Manduca dir.Ama pahalidir.Kangurular cok pratik oluyor.Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama istanbul, izmir gibi büyük sehirlerde asil bebek arabasi kullanmak nerdeyse imkansiz gibi.Eger söylediklerim bütcenize uygun degilse 5 metre elastik, pamuklu kumas alip bebeginizi onunla tasiyabilirsiniz.bu tasima bezinin nasil kullanildigina dair pratikler internette var.
sAnirim nekoyu siz bana söylemiştiniz ergo cok pahalli ve alacak durumum yok yurtdışında da tr de de fiyati ucuk kacik maalesef bu cok ilgimi çekti siz söyledikten sonra alip almamak arasinsayim mersinde yaşıyorum kumas sling kullanan bi daha kullanmiyor havalar cok sicak oluyor kat kat kumas dolamak cok terletiyor o yuzdeb kanguru arayışına girdimNeko baby size kanguru size uyar sanırım konu sahibi, TR de olsaydım ben de bu ürüne bakacaktım, şimdi mei tai lere bakıyorum, yaz günü kolay olsun işim diye.
Cocugum yok ama ben de bebek dusundugum icin arastırma yapıyorum bu yuzden baktım oraya. Aslinda hakli olabilirsiniz merdivenlerde falan sıkıntı olur araba; kanguru iyi olabilir. Ama mesela avm'de falan dolasirken kanguru cok agır olur. Ayrıca ben marka delisi biri degilim; gecen a101de gördüm bebek arabası gayet de güzeldi 120tl falandı. Ya illa araba alınır da kanguruya gerek var mı diye düsünüyorum; ama kısa mesafeler icin siz haklısınızAcemi anneyi bende takip ediyorum severek izliyorum çocuğunuz var mi bilmiyorum ama bebek arabalari fiyatindan haberiniz var mi kisa mesafeler için kanguru cok iyi kullandiginiz bi kanguru var mi
sAnirim nekoyu siz bana söylemiştiniz ergo cok pahalli ve alacak durumum yok yurtdışında da tr de de fiyati ucuk kacik maalesef bu cok ilgimi çekti siz söyledikten sonra alip almamak arasinsayim mersinde yaşıyorum kumas sling kullanan bi daha kullanmiyor havalar cok sicak oluyor kat kat kumas dolamak cok terletiyor o yuzdeb kanguru arayışına girdim
Neko yeni bir marka ve türk malı olduğu için bahsettiğiniz ürünlerden biraz daha ucuza bulunuyor. Alanlar memnun görünüyor , bende slingi var ben de memnunum.
Ben doktor tavsiyesi olan bir kanguru aldım ve amacım tabiki modern görünmek değil sadece mecburiyet. Bir oğlum 20 aylıkti diğeri yeni doğmuştu ve ben yanlız yaşayan biri olarak bir markete bir pazara ve gezmeye kullanmak zoruydaydim...Ayrıca bebekler kanguruyu çok seviyor. Şimdi 1 yaşına girdi ve artık arabam olduğu için kullanmıyorum. Kimseninde modern olmak için kullandığını sanmıyorum.Ben bu kadar büyük bebeklere kanguru kullananları anlamıyorum. Gecen bi youtuber izliyorum acemi anne ydi sanırım ismi; afedersiniz oglu deve kadar olmus kanguruya koyuyor.
Yani modern görünmek mi amac? Niye kendinize eziyet ediyorsunuz çok çok hafif bi bebek arabası daha kullanisli degil mi?
Bence ilk 5 ay o kangurular kullanılmalı; ha doktorlar da onu önermiyor o ayrı. Sling falan ilk aylar kullanılabilir. Ama ben o kadar buyuk bebege kanguru kullanılmasını anlamıyorum.![]()
Kanguru markan neydi canimBen doktor tavsiyesi olan bir kanguru aldım ve amacım tabiki modern görünmek değil sadece mecburiyet. Bir oğlum 20 aylıkti diğeri yeni doğmuştu ve ben yanlız yaşayan biri olarak bir markete bir pazara ve gezmeye kullanmak zoruydaydim...Ayrıca bebekler kanguruyu çok seviyor. Şimdi 1 yaşına girdi ve artık arabam olduğu için kullanmıyorum. Kimseninde modern olmak için kullandığını sanmıyorum.
Momfortbayb ergonomik fiyati 200 TL canım.Kanguru markan neydi canim
Yenıdoğan aparatylamı kullandınız yenıdoğan ıcın kullanıslımı ılk aylar anneler hep kullanımda tedırgın oluyor buyuyunce kullanıyorlar ama ılk dogan için kullanılabilir oldugunu söylüyor markaMomfortbayb ergonomik fiyati 200 TL canım.
Ben ikinci aydan itibaren kullandım. Aparatı almadım kendim yaptım ayarı. 3 aydan sonra bacakları açık pozisyonda oturabiliyorlar ancak.Yenıdoğan aparatylamı kullandınız yenıdoğan ıcın kullanıslımı ılk aylar anneler hep kullanımda tedırgın oluyor buyuyunce kullanıyorlar ama ılk dogan için kullanılabilir oldugunu söylüyor marka
Saol canımBen ikinci aydan itibaren kullandım. Aparatı almadım kendim yaptım ayarı. 3 aydan sonra bacakları açık pozisyonda oturabiliyorlar ancak.