Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki canım sende katıl aramıza beraber zayıflayalım
emin ol benimde hiç iradem yoktu fakat 17 yaşında olmasına rağmen kilomla dalga geçen herkesin arasında beni yerin dibine sokan sevgili sınıf arkadaşım saolsun artık kocaman bir iradem varve tam tamına bir kilo verdim
tamam az gibi gözükebilir ama artık 71 kiloyum geriye kaldı 21 kilo yaza kadar onuda vericem
kendine inan gerisi geliyo
İnşallah kuzum :/ bugün hemen başladım bende 1 tabak yoğurtlu ıspanak 1 tabakda çorba içtim
Ya sizi en iyi ben anlıyorum o ortamda zayıf zayıf gezen kızlar falan uyuz oluyorum neden bende olmayayım diyorum ..Hem 4 ayda bi 20 kilo vermem mümkün değil mi![]()
![]()
canım öncelikle boyun kaç ve kilon kaç ?
tabikide mümkün spor ve sıkı bi diyetle verirsin inşallah bende veririm
yalnız akşam yarım tabk makarna salçalı mayonezli ve çikolata yedim birsürü lnaet olsun moralim çok bozuk die böle oldu sporumu yapcam ve yarndan itibaren daha sıkı tutucam![]()
Canım boyumda kısa o yüzden çok kötü duruyo .. 1.54 boyunda 81 kilo düşünebiliyomusun4 ayda çok rahatverilir diyolar ama kendimi tutmam lazım .. Aklıma sevdiğim çocuğu falan getirmeye çalışıyorum çünkü cidden çok üzülüyorum bu duruma artık ..
Arada kendini kaybediyo insan yiyosun ama sonra bi pişmanlık bi pişmanlık mide bulantısı falan .. Çok zor yaa![]()
bilmemmi canısı ama kolay verirsin 4 ay da 20 olmasada en az 10 verirsin bence spor yapıomusun?
spora yazıldım bi ara okuldan sebep devam edemedim şimdi kendi kendime evden netten takip ederek bişeyler yapmaya çalışıyorum ..![]()
leslie sansone öneririm ben hergün onu yapıorum çokda yoruoben 3 mil yürüorum mesela sende öle yapabilrsin![]()
Tamam kuzum şimdi ona bakıyorum. ya bide şey diyolar Yeşil çay gidip şimdi alıcam onuda iyi diyolar kullandın mı hiç ?![]()
valla ben yeşil çay yerine yatmadan önce 2 gündür sarımsak çayı içiorum kendim hazırlıorum tarifini aldım sanada verebilirim istiosan![]()
Sarımsağa alerjim var kabarıyo her yerim onu duydum bi kaç kişide bende![]()
anammo zaman yeşil çay iç yavrum sende ben bugünden daha fazla bashetmicem yarından itibaren çok sıkı tutcam
![]()
bugün tartıldım da çok çıktım üzüldüm tabi normalde yiyodum yani bozmadan.
sonra baktım regl olmuşum şişlikte vardı zaten
kendimi nasıl tutucam bilmiyorum regl dönemim yaa :/
sabah: 1 kek
öğle: 1 kase mercimek çorbası
akşam: küçük bi ekmek tost.
3 dilim nedir aaa olmamış o
sabah:-
öğle: 2 yumurta
akşam: 1 tabak makarna
karnın hala çok şiş çok sancı var yaa :/