Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım;
Allah mesut etsin inşallah! Çok çok çok güzel günleriniz,geceleriniz olsun! Yazdıklarımı beğendiğine çok sevindim çok teşekkür ederim. Aslında adamdan adama değişir tabii ama temelde hepsi aynı di mi?
Taktik hep aynı: "SEVEN ADAM KIYAMAZ Dİ Mİ?" Asla bağırma,ailesini ona kötüleme ki seni hep tatlı masum bebek olarak bilsin!
:içelim::içelim::içelim:
Aminnn Aminnn inşallah duların için sağol canım.Ama bugüne kadar aklıma gelmeyen şeyleri yazmışsın ben şimdiden başlamışım saçma davranışlara :) akıllandım resmen yazdıklarını okuyunca ...Aynı yaaa çoğu aynı erkeklerin ama kaynanalarında çoğu gördüğüm kadarıyla aynı sanki benimsemiyorlar bir türlü...:sm_cool:
doğrusun valla özellikle yazdığın bişi vardı kaynananla ilgili sana laf ettiğinde sen susumuşsun da eşin kızmış annesine yemek konusunda ...İşte geçen benzeri oldu bende dediğini yaptım cvp vermedim sustum başımı önüme eğdim bi baktım nişanlım bi kızdı annesine sen ne karışıyosun diye ..demekki dediklerin doğruymuş test ettim onayladım :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ablaaaaaaaaaaacımmmmmmmm sıhatler olsunnnnn.bende şimdi geldim rabbim dualarını kabul etsin.geç oldu ama cuman mübarek olsun.iyimisin
doğru valla bak eşyalar alınmadı 2 ay kaldı düğüne bekliyolar hala susuyorum bende artık karışmıyor oğullarıyla halltesinler ...kayınvalidem gelinlik modelim içinde kapalı bişiler olun açık diktirme dedi sesimi çıkarmadım yine nişanlıma baktım üzgün üzgün , hemen atıldı senmi giyiceksin anne karışma istediğini diktircek dedi ..aaaa dedim susmak ne güzelmiş hem nişanlım beni koruyunca bi bozuluyo sorma rengi değişiyor resmen :)))Aslında üzülüyorum da ne var anne kız olabilsek ama yok valla olmaz adı kaynana işte boşuna dememişler kaynana diyeklava:
Evlilik zor galiba Birde burda yazılanlar gibi nişanlım değişirse evlenince yansım ki ne yandım :a015:
dünkü olayları bir bilsen.gittik eşimle kayınvalideme hediyesini verdik oturduk.eşim yeni bir şirket açmayı planlıyo hatta hazırlıkları başladı.fakat nedendir anlamış değilim ailesi karşı geliyo.istemiyorlar resmen.neyse bana döndüler dediki kaynanam neden izin veriyosun.bende dedim ki neden omasın anne ticaret işi riski taşıma işidir.ya batarsın ya kazanırsın.bu sinirlendi ama köpürüyo nasıl.peki dedim peşin para nerden bulucaksınız.benimde düğünden kalma zihnet eşyalarım vardı dedim ki bir başkasına borçlancığına eşim bana borçlansın onları vericem dedim.hayır verme falan diyorlar sonra eşim duyuyo tabi bunları.eşimde sesini yükselterek size ne oluyo dedi veren eşim değil mi kendisi razı değil mi diye sinirlendi.tabi ben üzüldüm.eve geldik eşim buruk ben buruk hadi yatalım dedim.eşim seninle konuşmak istiyorum dedi ben ağlamaya başladım.abla öyle bir şevkatle kucağına aldıki beni oda ağlamaya başladı sen üzülme dedi onlar geniş bakamıyo benim hiçbir şey yapmamı istemiyorlar ama dedi bu böyle devam ederse işimi taşırım burdan dedi.böyle işte ablacım
Allah mutluluğunuzu bozmasın...çok güzel fikirler ama neden hep bayanlardan bu fedakarlık beklenir... hiç gelinle kaynana arasında anne-kız ilişkisi yaşayan yok mu ya![]()