• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neler değişti..

dün birde ne oldu biliyomusun görümceme görücüye gelmişler.bir zamanlar ben evimi uzak tuttum diye anlam veremiyodu.şimdi dün bana diyoki eğer olursa onun ailesene uzakta oturmak isterim içimden dedim ki ne olduuuuu ama işte yüzüne bişey diyemedim.

Canımm ya beni istemeye gelecekleri zaman da babam da "bizimle aynı sokakta oturursanız bu iş olur, yok oturmuycaksınız, şimdiden ayrılın ben bu evliliğe onay vermem!" Çok kızmışlardı olmaz falan filan dediler ama babam "olmaz bu iş" deyince razı oldular. 1 sene boyunca hep yüzüme vuruldu sanki kötü bir iş yapmışız gibi, ki evimizi bile babamla annem almıştır.

Neyse ki; 1 yıl sonra görümcem evlendi o da şimdi annesiyle aynı sokakta oturuyor...

Ayyy o günleri hatırlattın bana çok komikler yaaa...

benine şimdi sen güldürdün hee..zaten kuranıkerimde yazıyoki hiçbir kimse yaptığı iyilin veya kötülüğün karşılığını görmeden ölmez.

Senin anlıyacağın uzun lafın kısası; yaranılmaz güzelim erkek tarafına! Yok kayınvalideymiş,görümceymiş,kayınpedermiş bilmemne... Baştan nasıl durursan öyle gider. Sonrada "yok ben mesafe koyacam, olmuyor" dersin ama iş işten geçmiş olur.

Hem ne güzel demişler; Tez muhabbet çabuk ayrılık getirir...

Bir de samimi olmaya,içiçe olmaya ne gerek var hiç anlamam. Ben yuvamda mutluysam onlar da kendi kendilerine mutlu olsunlar. Bizi rahatsız etmesinler...

dimi ya ne bizi rahatsız ediyosunuz bende anlamıyorum abla ya yani benimde abim var annem inş kayınvalide olucak bazan konşuruz zaten annemle arkada gibiyizdir.yok kızım diyo yanlış anlamıyın ama sizden daha üstün tutarım gelinimi annemidfe tanıdığım için gerçekten abimin hanımı her kmise olucaksa çok kısmetli olucak

ablacımmmmm senin memleket neresi

Aslen Burdur! Babam 16 yaşındayken İzmir'e gelmişler. Ama ben doğma büyüme İzmirliyim... Çok severim İzmir'i de Burdur'u da..

İzmir'i bilir misin, hiç geldin mi bu taraflara?

hayır gelmedim.ankaraya,bursaya,yalovaya ve adapazarına gittim.sen istanbula geldin mi hiç yolun düştümü buralara

İstanbulu bilirim biraz. Etiler de 17 senelik kankardeşim tek başına yaşıyor. Kıyamam ona herşeyimdir o benimmm!! Akmerkezi,Profilo Alışveriş merkezini bilirim Bogaziçinde okudu arkadaşım orayı da bilirim...

Beyoğlu en sevdiğim yer. Hımmm Bebek, Ortaköye de gittik. Şimdi gitsem arkadaşımın evini bulurum Taksimi de blirim.. Sen İstanbulun neresindensin?

ben bakırköyde oturuyorum.istanbulun heryerini bilirim.peki sen istanbulu beyeniyomusun?biraz avrupa yakasındaki gaffur gibi oldu:)beni beğeniyomusun?hihihhhiiii

Çooooooooooooooooook çoooooooook beğenirim.... Ama babama söylemiştim "babacığım iyi ki beni gönderdin ne güzel yerler" dedim. O da "sen en güzel yerlerini gördün de ondan... Ama çok çirkin yerleri de var" demişti...

İzmir gibi! Harikadır ama bazı yerlere inanamazsın burası da mı İzmir dersin?

tekmi geldin?evet sen güzel bir bölümünü görmüşsün ablacım fakat inanki taksim o kadar güzel olmasına ragmen tinercilerden geçilmiyo.insan artık soskakta yürüyemez oldu.tabikide herşehirde olduğu gibi burdada varoş bölgeleri var.ama herşeyde taşta duvarda bitmiyoki ablacım insan bir sokağa giriyo o kadar kınıyoki o sokağı ama inan bir bakarsın insanları o kadar iyi.rabbim bizi helak etmekten korusun .çünkü abla sonunumuz hiç iyiye gitmiyo biran önce bizi bu rüyadan uyandırmayı nasip etsin.

canım ablam ben gidiyorum rabbim yarın yaşamayı nasip ederse görüşmek umuduyla birde yarın eşimin sınavı var duanı eksik etme oulr mu

2001 ve 2002 yıllarında 3 günlüğüne kızkardeşimle beraber geldik. Aslında var ya babam akşam 5ten sonra eve gelmemize bile kızardı. Asla gece arkadaşlarla bir yerlere gidemezdik. Ama o kadar bunalımlı bir dönemdeydim ki büyük bir sürpriz oldu benim için...

Dualarına katılıyorum. En azından bizler kendimize mukayyet olmalıyız. Allah kötülerden korusun inşallah...

Görüşmek üzere canım kendine dikkat et
iyi akşamlar öpüyorummm

benim hayatım komple degişti eşim çok anlayışsız oldu.varsa yoksa ailesi ve ben artık çok yoruldum.oysa ben onu 15 ay boyunca ne hayallerle beklemiştim yazıklar olsun o askerde diye hiç kimseyle görüşmedim gezmedim ama o benim kıymetimi bilmiyor onu tanıdıgıma lanet olsun

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.ama bedua etme ettiğin beduanın yarısı sana aittir ve allah korusun bişey falan olur sana veya yakınlarına.sende sakince eşine anlatsana yorulduğunu yani bağırmadan sinirlenmeden

Back
X