• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neler denemeliyim

mezrabur

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
289
23
13
Merhabalar hanımlar ilk deneme oldu tutmadı o kadar dikkat ettik ama tabikide nasip Allah ol derse olur ama niyetlendik ister istemez çaba gerektirecek bu süreçte doğal olarak neler denemeliyim şuan B12 içiyorum adetim bittiği gibi maydanoz suyu içiyorum ama şuan ilişki daha yaşanmadı başladığı gibi birakacam başka öneriniz varmı teşekkür ediyorum 😌❤️

Adet bitiminden itibaren 1 gün arayla ilişki, folik asit başlayabilirsin, demirine baktır önemli yumurta gelişiminde ve psikolojik olarak kasma kendini bu ay olacak diye Allah nasip ederse olur hayırlı zamanda

Adet bitiminden itibaren 1 gün arayla ilişki, folik asit başlayabilirsin, demirine baktır önemli yumurta gelişiminde ve psikolojik olarak kasma kendini bu ay olacak diye Allah nasip ederse olur hayırlı zamanda
Baktırdım hepsi iyi dedi vitamin verdi bir süre kullan dedi faydasını şimdiden gördüm ama eşim burds değil 3 güne inşallah Allah büyüktür elimde olsa düzenli olur nasip inşallah

Bu ay olmaz diğer ay olur takma bu kadar sadece ona odaklanırsan da olmaz psikolojinin çok etkisi var

Merhabalar hanımlar ilk deneme oldu tutmadı o kadar dikkat ettik ama tabikide nasip Allah ol derse olur ama niyetlendik ister istemez çaba gerektirecek bu süreçte doğal olarak neler denemeliyim şuan B12 içiyorum adetim bittiği gibi maydanoz suyu içiyorum ama şuan ilişki daha yaşanmadı başladığı gibi birakacam başka öneriniz varmı teşekkür ediyorum 😌❤️
Böyle kafana takman süreci uzatır ben 2 sene bekledim eşimde de bende de bir sıkıntı yoktu ne zaman kafadan attım o ay hamileydim biraz zamana bırakın kafanızdan çıkarınca olur

Dime peki nasıl yensem acaba eskisi gibi değilim çok şükür bir kürtaj geçirdim az da olsa korkum geçti ama
Bol dua ve içinde ki umut bunun üstesinden gelir arkadaşım. Allaha güven emin ol bebeğin sana gelecektir. Doktor herhangi bi sorun yok dediyse tamamen psikolojik olmuyordur. Ben ne zaman bebek için denesem o ay 3 4 gün geçikir adetim bebeğe kodladığım için kendimi vücudum oyun oynuyor benimle resmen. Onun için sal kendini eşinde strese girmesin

Bol dua ve içinde ki umut bunun üstesinden gelir arkadaşım. Allaha güven emin ol bebeğin sana gelecektir. Doktor herhangi bi sorun yok dediyse tamamen psikolojik olmuyordur. Ben ne zaman bebek için denesem o ay 3 4 gün geçikir adetim bebeğe kodladığım için kendimi vücudum oyun oynuyor benimle resmen. Onun için sal kendini eşinde strese girmesin
Evet zorluklar düşünüyorum bilerek hani kafadan atmak için ve cok şükür bir kere olduysa yine olur sadece zamana ihtiyaç var sanırım ilk gebeligim 2 nci denemede tuttu çok şükür allahima bunu yaşamayanlar da var şimdi yine umudum var zerre umutsuzluk yok sadece sabrım zor bir an önce olsun istiyorum daha çok ta yalnızım diue istiyorum canım sıkılıyor en azında sabır olur evladım inşallah

Evet zorluklar düşünüyorum bilerek hani kafadan atmak için ve cok şükür bir kere olduysa yine olur sadece zamana ihtiyaç var sanırım ilk gebeligim 2 nci denemede tuttu çok şükür allahima bunu yaşamayanlar da var şimdi yine umudum var zerre umutsuzluk yok sadece sabrım zor bir an önce olsun istiyorum daha çok ta yalnızım diue istiyorum canım sıkılıyor en azında sabır olur evladım inşallah
Gurbette yaşıyorsun sanırım Allah kolaylık versin. Vakti zamanı vardır ve sana gelir evladın hayırlısının kolay yolla olmasını dile her zaman. Bi kere olduysa yine olur tabiki umutsuzluğa kapılma

Gurbette yaşıyorsun sanırım Allah kolaylık versin. Vakti zamanı vardır ve sana gelir evladın hayırlısının kolay yolla olmasını dile her zaman. Bi kere olduysa yine olur tabiki umutsuzluğa kapılma
Gurbette olmak şart degilki insan ister ki yuvasında meyve olması çok güzel önemli bir duygu ,evlat işte olsa dert olmasa dert ❤️🤲

Öncelikle 1 seneye kadar olmamasının anormal olmadığına kendinizi ikna ederek başlamalısın. Yoksa inanın çok stres olursunuz ve bu stres süreci olumsuz etkiler. Ben ne kadar hemen olmamasının normal olduğunu bilsem de 3 ay 5 ay derken stres yapmaya ve her ay henüz adet tarihim dahi gelmeden test yapmaya başladım ve bu süreç beni yıprattı. Yaklaşık 1 sene gebelik elde edemedim ve 1 sene dolmaya yakın hamile kaldım. Baktım 8 9 ay oldu ve üzülmeye başladım hastaneye gittim eşim de ben de gerekli testleri verdik kayda değer hiç bi sorun çıkmadı sonra da kısa süre içinde hamile olduğumu öğrendim zaten. Tek yaptığım doktor önerisi ile Foliborn Myforce isimli bir takviye kullandım 1 buçuk ay. Size de öneririm eğer hızlı bir gebelik istiyorsanız. Ama şu an sürecin çok başındasınız 1 2 ay içinde olabileceği gibi 1 sene sonra da olabileceğini bilin. Stres olmayın kesinlikle.

Back
X