Neler giyiyorsunuz?

septemberlove

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
521
245
123
Merhaba arkadaşlar,

Ben 20. haftalığım şuan. 2 kumaş pantolon 2 kot pantolon aldım. 2-3 tane de üst aldım. Hepsini lcw, c&a ve defacto hamilelik reyonlarından aldım..

Siz neler giyiyorsunuz merak ettimm. Mesela benim montlarım kapanmıyor, yeni mont almaya ihtiyaç var mı?
1,5 ay sonra bir düğüne katılmak zorundayım, hamile abiye giyim nerde bulabilirim?

Gelin kıyafet konusundaki sıkıntılarımızı, keşfettiklerimizi burada paylaşalım :)

Ben H&M den hamile reyonundan kot pantolon ve üst ler aldım kendime. Ayrıca pentiden hamile kilotlu çorabı aldım.

Ben hamile tayt aldım lcw den iki tane onun dışında hamile kıyafeti yerine bol kesim üstleri tercih ettim yani hamile değilken de giyilebilen şeyleri...

ben 3 tane lcw den pantolon aldım , üstüme 4 5 adet bol kesim tunik aldım 2 adet eşortman altı aldım zıbın giyerdim onun yerinde 5 adet atlet aldım şimdilik bunlar.. montum benimde çok sıkıyor alsam yaza az kaldı seneye buyuk gelir. idare etmeye calısıyorum o yüzden kızlar. kızlar size birşey sorayım 20 haftalıkken bebekleriniz kaç gramdı

Kızlar ben lcw'nin pantolonundan hiç memnun kalmadım, çok kayıyor belimden.. C&a'nınkiler süper.. Ebru maternity'den bir tane kumaş aldım iş için ama henüz giymedim bakalım memnun kalacakmıyım.
Mango'da bir gömlek denedim pazar günü hiç olmadı göbekten yaa :( Ben normal üstlerle geçiremeyeceğim herhalde :(

Burada bir tek lcw magazasi var o nedenle lcw hamile reyonundan takiliyorum ben tayt, pantolon ve bluz

Hamileler icin abiye nereden bulunur hic bilemiyorum :)

Back
X