Neler olacağı hiç belli olmuyormuş

Ümidimizi hicbir zaman kaybetmememiz gerekiyor
Allah bir kapiyi kapar bin kapiyi acar.

Mutlu olmaniza cok sevindim
Rabbimiz sag salim hayirli bir evlar nasip eder insallah

Ayy cok sevindim masallah. Allah bize de mutlu huzurlu yuva nasip etsin insallah

Ben bu isi anlamadim canim kac senedir yalnizim insanlar ayriliyor hemen buluyor ya seciciyim ya da kismetim kapali bir tek bu konuda da degil ne diyecegimi bilemedim.
Kısmet kapalılığına inandım ben de artık.Bir insan hiç mi mutlu olmaz olmuyor işte.Yolunda giden tek bir şey olmuyor, düzelmiyor.Tükenme noktasını çoktan geçtik belki de...Fakat hala yok değişiklik.

Mutluluğunuz daim olsun inşallah. Bebişi de sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah. Bana ve tüm bekleyenlere nasip etsin rabbim.

Kısmet kapalılığına inandım ben de artık.Bir insan hiç mi mutlu olmaz olmuyor işte.Yolunda giden tek bir şey olmuyor, düzelmiyor.Tükenme noktasını çoktan geçtik belki de...Fakat hala yok değişiklik.

Ya zamani var ya da bir yerde yanlis yaptik ya da zamana ayak uyduramadik bilemedim.

Bencede herseyde bi hayir var.. gercekten bi kapi kapanirsa daha guzeli aciliyo :)

Öncelikle KK ailesine selamlar :) Kızlar aslında bu bölümde mi açmalıyım bilemedim.Bundan aylar onca birine beddua ederken 1 ayda nasibimi buldum o kadar acı çekiyordum tekrar olmaz derken Allah acısını da yükünü de aldı sanki üzerimden.Kısaca özet geçeyim ben 6 yıl birini sevmiştim beni doğum günümde aldatıp aldattığı kızla evlenmişti hamileydi kız.Yıldırım nikahı kıyıp karşıma oturmuştu.Kalbim çok sızlarken evimize eskilerden komşularımız geldi bi baktım küçükken oynadığım çocukluk arkadaşım ikimizde büyümüş hallerimize garip garip baktık.Numaralarımızı aldık 1 ay boyunca gece gündüz konuşuyoruz eski sevgilimi bırak hatırlamayı adını dahi almıyodum ağzıma o süreçte.Çok hızlı gelişti herşey ben adama deli gibi aşık oldum keza oda öyle apar topar evlendik herşeyim tam ve yerinde oldu Allah var hiç haklarını ödeyemem annesi annem babası babam şuan çok mutluyum tek derdim miğde bulantılarım ozaman sizin yorumlarınızda bir sürü dualarınız vardı Allah hepinizden razı olsun neyin nerden geleceği hiç belli olmuyormuş.Hiç birimiz umudumuzu yitirmeyelim Allah hepinize tüm dertlerden kurtulmanızı nasip eder hepiniz çok mutlu olun bu form çok farklı aile gibisiniz hepinize teşeşkkür ederim.Şuan hamileyim ve dualarınıza her zaman ihtiyacım var.Allah herkese nasip etsin hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah.Allah a emanet olun.Sevgilerle..

burda güzel birşey okuduğum için çok mutlu oldum :9 Allah mutluluğunuzu daim etsin, bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllah:anne:

Ahh ne güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah yavrunuzu.

Benim eski sevgilim de beni başkası için bırakmıştı sonra gitti evlendi ve şimdi baba olacak. Ben 4 sene içinde bir kişiden hoşlanıp sevgili oldum onunla da 1,5 ay sonra ayrıldım. Bir daha o duyguları o mutluluğu yakalayamadım ve yakalayamayacakmışım gibi geliyor. Kaç kere tam bittim dedim daha kötüsünü yaşadım. Galiba benim dip çok derin :işsiz:

Böyle güzel hikayeleri duymak hoşuma gidiyor her şey gönlünüzce olsun güzel kadınlar :)

aynen canım tam mutlulugu buldum dıye sevınıyordum benı terkettı. nasıpde olan oluyor aglasamda zırlasamda vardır allahın bır bıldıgı dıyorum. ıcım yanıyor :KK43:

Insallah icim soguyacak canim dunyada bir tek o yok insan gozunde buyutuyor boyle dusunursen daha kolay atlatirsin zira onlarda oyle dusundugunden takmiyorlar ama onlardan da cook var.

Insallah gonlune gore hayirli biri olur.

Back
X