Öncelikle KK ailesine selamlar :) Kızlar aslında bu bölümde mi açmalıyım bilemedim.Bundan aylar onca birine beddua ederken 1 ayda nasibimi buldum o kadar acı çekiyordum tekrar olmaz derken Allah acısını da yükünü de aldı sanki üzerimden.Kısaca özet geçeyim ben 6 yıl birini sevmiştim beni doğum günümde aldatıp aldattığı kızla evlenmişti hamileydi kız.Yıldırım nikahı kıyıp karşıma oturmuştu.Kalbim çok sızlarken evimize eskilerden komşularımız geldi bi baktım küçükken oynadığım çocukluk arkadaşım ikimizde büyümüş hallerimize garip garip baktık.Numaralarımızı aldık 1 ay boyunca gece gündüz konuşuyoruz eski sevgilimi bırak hatırlamayı adını dahi almıyodum ağzıma o süreçte.Çok hızlı gelişti herşey ben adama deli gibi aşık oldum keza oda öyle apar topar evlendik herşeyim tam ve yerinde oldu Allah var hiç haklarını ödeyemem annesi annem babası babam şuan çok mutluyum tek derdim miğde bulantılarım ozaman sizin yorumlarınızda bir sürü dualarınız vardı Allah hepinizden razı olsun neyin nerden geleceği hiç belli olmuyormuş.Hiç birimiz umudumuzu yitirmeyelim Allah hepinize tüm dertlerden kurtulmanızı nasip eder hepiniz çok mutlu olun bu form çok farklı aile gibisiniz hepinize teşeşkkür ederim.Şuan hamileyim ve dualarınıza her zaman ihtiyacım var.Allah herkese nasip etsin hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah.Allah a emanet olun.Sevgilerle..