- 15 Temmuz 2019
- 210
- 87
- 18
- 37
- Konu Sahibi Canparcam055
-
Evet ciddi bir oranda var malesefDemir eksikliği ciddi bir sekilde varsa depresyona benzer belirtilere sebeb verebilir. Onun icin gidin tedavinizi görün. Kendi kendine geçmiyor. Igne olmak istemiyorsanız damar yolunden verilmesini de isteyebilirsiniz. Ondan sonra bu haliniz gecmezse psikolojik destek alin derim
Evet ciddi bir oranda var malesef
Kızlar ben 4.5 aylık evliyim.Evliliğim çok şükür iyi gidiyor mutluyum.Tek mutsuzlugum kendimle ilgili.Evlendikten sonra üzerimde aşırı bir halsizlik var.Sürekli başımı koyacak yer arıyorum.Bütün günüm telefon tv...Sorumluluklarimi bile ihmal ediyorum.Evimin islerini,eşimin ütüsünü kişisel bakımımı vb...Eşim anlayışlı birisi ama yine de bu durum beni çok üzüyor.Halbuki kişisel bakımına,gelişimine ,önem veren hayallerı hedefleri olan biriydim.Ama suan o halimden eser yok.Evimin düzenini bile daha tam oturtamadim o kadar çok yapilacak isim var ki.Bu sene kpss ye hazırlanmak için calismama kararı aldım.Ama kitabin kapağını bile acmadim.Tembellik mi hastalık mı bilmiyorum..Hastaneye de gittim b12 ve demir eksikliği tanısı koyuldu.İğneler ilaçlar verildi ama tembel ben igne olmaya bile gitmeyip yarıda kestim tedavimi.Depresyonda filan da değilim.Bu durumdan kurtulmak istiyorum.Bu durumu yaşayanlar ve atlatanlar var mı? Bir de 4.5 ayda halen.evimin.düzenini kuramamis olmam normal mi acaba?
Çok geç kalkmayın geç kalkarsanız halsizlik katlanıyor.Ben çalışıyorum o yüzden enerjiğim.Evde olayım sürekli aynı şeyleri yapmaktan insan sıkılıyor,erteliyorsun tv açıncacada hadi onada bakayım hadi ona bakayım zaman geçiyorKızlar ben 4.5 aylık evliyim.Evliliğim çok şükür iyi gidiyor mutluyum.Tek mutsuzlugum kendimle ilgili.Evlendikten sonra üzerimde aşırı bir halsizlik var.Sürekli başımı koyacak yer arıyorum.Bütün günüm telefon tv...Sorumluluklarimi bile ihmal ediyorum.Evimin islerini,eşimin ütüsünü kişisel bakımımı vb...Eşim anlayışlı birisi ama yine de bu durum beni çok üzüyor.Halbuki kişisel bakımına,gelişimine ,önem veren hayallerı hedefleri olan biriydim.Ama suan o halimden eser yok.Evimin düzenini bile daha tam oturtamadim o kadar çok yapilacak isim var ki.Bu sene kpss ye hazırlanmak için calismama kararı aldım.Ama kitabin kapağını bile acmadim.Tembellik mi hastalık mı bilmiyorum..Hastaneye de gittim b12 ve demir eksikliği tanısı koyuldu.İğneler ilaçlar verildi ama tembel ben igne olmaya bile gitmeyip yarıda kestim tedavimi.Depresyonda filan da değilim.Bu durumdan kurtulmak istiyorum.Bu durumu yaşayanlar ve atlatanlar var mı? Bir de 4.5 ayda halen.evimin.düzenini kuramamis olmam normal mi acaba?
Benimde demir eksikliğim var öyle damar yoldan vuruluyormu? Benimde ilgimi cekti bu konu bende biraz benziyorum konu sahibine fakat takıntılıyım düzen temizlik takıntısı herşeyi yerine getiririyorum ama dışarı cıkamıyorum evde hapis gibi oturuyorum önceden öyke değildi fakat şimdi cok halsizim hep yatıp uyumak istiyorum bana şunu bi anlatırmısın acilde de vuruyorlarmı yada doktoramı girmek lazım ? (Buranın fazla sistemini bilmiyorumda)O zamam lütfen gidin ve tedavi olun. Ben ikinci doğumumdan sonra benzer bir durum. Haksızlığı bıraktım ustunde agresifim, saldıracak yer arıyorum resmen. Hastanede damar yolundan demir verildi. Eve bir neşeli döndümEşim dedi ki "Bilseydim daha önce yatirirdim" diye. Demir hapı alıyorsanız demir deponun dolması daha cok zaman alir onun için tedaviyi sürdürmeniz cok önemli
Benimde demir eksikliğim var öyle damar yoldan vuruluyormu? Benimde ilgimi cekti bu konu bende biraz benziyorum konu sahibine fakat takıntılıyım düzen temizlik takıntısı herşeyi yerine getiririyorum ama dışarı cıkamıyorum evde hapis gibi oturuyorum önceden öyke değildi fakat şimdi cok halsizim hep yatıp uyumak istiyorum bana şunu bi anlatırmısın acilde de vuruyorlarmı yada doktoramı girmek lazım ? (Buranın fazla sistemini bilmiyorumda)
Bende bunu deneyim cok teşekürlerçok düşük seviyede ise demir depoları doldurmak için damar yolu ile preparat veriliyor zaten. ve o ilaç için rapor da çıkarılıyor. haftada bir serum gibi takılması gerekiyor.
ben de benzer bir durum yaşadım. B12 iğneleri yapıldı ve damardan demir aldım. gayet iyi geldi ve hayat standardım yükseldi.
düşükken 2 adımda nefesi kesilen, sürekli uykusu gelen biriydim. şimdi daha dinç ve sağlıklı bir görüntüm var. bu özgüvenime de çok olumlu yansıdı.
bunu kendi kendinize deneyemezsiniz tabi :) doktor tahlil sonuçlarına göre karar verip rapor çıkarttırırve ilacı yazar :)Bende bunu deneyim cok teşekürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?