Neler oluyor bana :(

SARI_SEKERM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
217
1
46
Ankara
3,4 gündür uykusuzluk problemi çekiyorum yarım saat aralıkla uyuyorum uyanıyorum sabaha kadar iştahımda yok canım hiç bir şey istemiyor tansiyonum falan düşmesin diye bir iki lokma anca yiyebiliyorum öyle çok üzücü bir olay falanda yaşamadım kafama taktığım bişey yok hatta sinirlerim alınmış gibi öyle boş boş bakıyorum neden bir anda böyle oldum anlamıyorum

3,4 gündür uykusuzluk problemi çekiyorum yarım saat aralıkla uyuyorum uyanıyorum sabaha kadar iştahımda yok canım hiç bir şey istemiyor tansiyonum falan düşmesin diye bir iki lokma anca yiyebiliyorum öyle çok üzücü bir olay falanda yaşamadım kafama taktığım bişey yok hatta sinirlerim alınmış gibi öyle boş boş bakıyorum neden bir anda böyle oldum anlamıyorum

qeçmiş olsun canım..aralıklı qenelde yazın banada oluyor canım ya da çokk yoqun çalışıp tatile qirince bazen birikmişlik oluyor şu an bi problem olmasada önceki can sıkıntılarının fiziksel etkisi sonradan çıkıyor ben artık buna tükenmişlik sendromu diyorum:) dewam ederse bence bi doktora qörün..

aynı bende öyleyi, ama yaş 47
acaba ondan mı havadan mı?

Back
X