Sütüm yetmiyor mu

Mrb Ben de aynı durumdayım yetmiyor mu diyorum emzirdikten sonra sağım yapıyorum az çıkıyor ama moralimi bozmuyorum sütüm geliyor diye kendimi motive ediyorum mama desteği de veriyorum ve süt artsın diye yemediğim şey kalmadı biz 42 günlük olduk
Bana doktorum yeme ile alakası yok bol su ve uyku demişti. Gündüzleri asla uyuyabilen biri değilim. Su da 3 Lt içiyorum. Bestlak damla aldım şimdi bakalım.

Süt her zaman var memede hiç bitmiyor .sadece tayzigi azaliyor. İlk günler uzun uzun duruyordu. Hiç ağlama kasma yaşamadım bıraksam daha da emiyordu. 3. Aydaki meme reddi başladı sonra kısa kısa kalmaya başladı ozamanda ayakta dolaşarak emziriyordum. Öyle uzun emiyordu. Emerek sütünüz artar. Nekadar talep okadar artar. Uzun tutmaya çalışıp biberon kullanmayın. Kaşık biberon siringayi tercih edin. Eds yontemide var araştırın. Biberon Emme refleksini bozuyor. Emzirme sonrası sagim yaparak sütünüzü arttırabilirsiniz.
Emzirme sonrası sağım yapıyorum ama az çıkıyor yine de yapıyorum ama. Olmadı şırıngayı deneyeceğim. Biberona da bu kadar erken nasıl alışabiliyorlar bilmiyorum 😀

Bana doktorum yeme ile alakası yok bol su ve uyku demişti. Gündüzleri asla uyuyabilen biri değilim. Su da 3 Lt içiyorum. Bestlak damla aldım şimdi bakalım.
Bestlak damlayı ben de kullandım şimdi milkin diye bir takviye alıyorum umarım bol sütümüz olur

Bestlak damlayı ben de kullandım şimdi milkin diye bir takviye alıyorum umarım bol sütümüz olur
Bestlak işe yaramadı mı sizde ? Bana doktorum laktamaxönermişti ama bestlak duydum her yerde onu aldım. İki gündür kullanıyorum ben de.

Bestlak işe yaramadı mı sizde ? Bana doktorum laktamaxönermişti ama bestlak duydum her yerde onu aldım. İki gündür kullanıyorum ben de.
Bende çok işe yaramadı diye düşünüyorum bir de farklı bir şey deneyeyim dedim ama genel olarak herkes memnun

Yarım saat nasıl tutuyorsunuz ya :( ben 5 dk zor tutuyorum tazyikli kısmı bitti mi atmaya çalışıyor ağzından. Zaten yarım saat de emeceği bir süt yok ki. Gitmeyince de sinirleniyor ağlıyor kendini kasıyor.
Benimki de Max 10 dakika emiyor sonra ben zorluyorum 10 dk daha emzirmeye çalışıyorum böyle parça parça 20 dk. Süt sağ artar dediler sütü sağınca da bebeğe süt kalmıyor gibi çünkü bazen 10 dk yarım saat sonra emmek istiyor ne yapacağım bilmiyorum 100 150 ml sağan nasıl sağıyor ben 20 ml zor sağıyorum

Ya bana da makina daha güçlü çekiyor gibi geliyor. Tahminimce 60 ml gibi bi ölçüyle doyuyor bebiş. Manyak oldum resmen. Sürekli bez sayıp duruyorum. Doktor iki memeyi de 15er dakika emzir dedi diye dakika tutup öyle emziriyorum.
15 dakika ama aktif emme olacak pasif emme olursa saatlercede emzirmen gerekebilir aktif emme olursa 15 dakika yeterli buna dikkat et canm

Back
X