Neler Oluyor Bana ?

mineltk

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2016
908
659
23
32
Merhaba hanimlar.. 3 4 gündür geceleri coook sıkıntıdayım .. sahurdan sonra yatıyorum 3 gibi dön saga dön sola asla uyuyamiyorum sabah 6ya 7ye kadar gözüme uyku girmiyo acayip sıkıntılıyım sıkıntıdan uyuyamıyorum afakanlar basiyo resmen evde dolanip duruyorum ama yok aslinda sahuru hazirlamadan once uykum geliyo ha diyorum uyucam heralde ama yok.. 1 ay once kurtaj oldum hala adet olamadim acaba onun sıkıntısımıdır bilemiyorum ama bana önerileriniz varsa yazın lutfen ne yapıyim uyumak icin ....

O yüzden olabilir bu durum.
Kitap okuyun fena uyku getiriyor.
Bende yemek yiyince hemen uyuyamıyorum telefondan komik videolar izliyorum izlerken gözlerim ağırlaşıyor hop gidiyorum
oha diyorum diye bi içerik var youtubeda onları izliyorum.

Ayağınızın kıbleye gelmediğinden emin olun.

sakin müzikler dinleyin kitap dergi okuyun ve birde cidden etkili yoğurt yiyin..

Ay bende izliyim belki benimde uykumu getirir :))

ben yogurt yiyeyim 1-2 saat sonra ölü gibiy uyurum uykum yoksa hepp yogurt yerim ımm nefis çokte severim
Ay bende yicem gercekten cunku oyle coook gec uyumak istemiyorum sabah uyanamiyorum islerim kaliyo kötü oluyorum butun gun evde ruh gibiyim ee oruc sicakta etkiliyo insani tabikii :))

Ben sevdiğim cook eski dizilerden bir bölüm açıyorum. Onu izlerken o yasadigim zaman diliminden geri gidiyorum sanki. Genclik yillarima kadar :)) Oyle oyle sakinlik geliyor sonra bakiyorum dizi bitmis, ben uyuyup uyanmisim...

Ben sevdiğim cook eski dizilerden bir bölüm açıyorum. Onu izlerken o yasadigim zaman diliminden geri gidiyorum sanki. Oyle oyle sakinlik geliyor sonra bakiyorum dizi bitmis, ben uyuyup uyanmisim...
Telefon dizi kitap herangi bi ugras etkili olucak heralde banada bu gece denicemm :))

Telefon dizi kitap herangi bi ugras etkili olucak heralde banada bu gece denicemm :))

Ya komik gelecek ama bir demet tiyatro inanilmaz huzur veriyor bana, sidika lise yıllarıma goturuyor beni. Özellikle zor gecen gecelerimde tek arkadaşım bunlar diyebilirim

Ya komik gelecek ama bir demet tiyatro inanilmaz huzur veriyor bana, sidika lise yıllarıma goturuyor beni. Özellikle zor gecen gecelerimde tek arkadaşım bunlar diyebilirim
Hiicc komikk gelmez cunku bende bazen eskiidennn coook sevdigim dizileri izlerim hatta kendimi o dizilerin icinde bulurum eskilere giderim coook hosuma gider.. cunku eski zamanlarr cook masum su zamandan daha guzel insan o zamanlari hatirlayinca cook huzurlu oluyoo :) bazi diziler cook eski benim yasim tutmuyo ama diyorum keske o zamanlarda yasasaydimm :))

Perihan ablayi hayal meyal hatırlıyorum. Actim izledim. O yillardaki giysiler, evler hatta arabalar yollar... bayılıyorum valla boyle nostaljik yolculuklara :)

Seni de birseyler o yaşadığın anin disina cikarirsa iyi gelebilir

Ayy evet insallah bi dizi dusuniyimde aciyim bu aksammm :))

Kendinizi rahatlatacak şeyler yapın. Sevdiğiniz şeylerle uğraşın o zaman vakit çabucak geçiveriyor. Müzik, film, dizi hüzünlü olan her şeyden uzak durun sizi gülümseten şeylerle ilgilenin. Bir de dua edin derim en iyi iç rahatlatan şey

Surekli dua ediyorum zaten gercekten oyle en etkili rahatlaticii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…