• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neler oluyor ona yada bana yada bize:(

bulusis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
602
3
0
İstanbul
.............................................................................

Son düzenleme:
sanırım nişanlın her erkek gibi evlenme döneminde strese girmiş, bunalmış..yazdığına göre seni araması azalmış, fakat normal bir seviyeye inmişiniz bence, her teneffüs konuşmanın, çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum açıkcası..msn husunda yorum yapamayacağım, çünkü onu tanıyan sensin, foto yoktu diyorsa , ve sen de doğru söylediğinden emin olabiliyorsan uzatmamalısın..ancak foto olmasa bile eklenmesi hoş değil, ama bunaldığı bir döneme denk gelmiş olabilir..msnden birbirinize söyledikleriniz sinirle anlık söyenmiş şeyler, düşününce ikinizde daha ılımlı olacaksınız, ki sanırım onun senden beklediği bu, ve senin de ondan haklı olarak beklediğin daha fazla ilgi..birisinin ilk adımı atması lazım, ama suçsuzken suçlu konuma düşmek gerçekten benim de nefret ettiğim bir durum :47: ilişkinin nereye gittiğini sen belirleyeceksin, düşün, aşırı duygusala bağlamadan düşün, hayatının 3-5 yıl sonrasında o varken i daha mutlu olacaksın yokken mi!! Allah yardımcın(mız) olsun, herşey dilerim kısa zamanda düzelir ve gönlüne göre olur :)

bu konuda daha önce herhangi bir vukuatı olmdı,yada şüphelendiğim herhangi bir olay..onu haberi yoktur ama şifrelerini öğrendim arada sırada kontrol ederim öyle can sıkıcı bi durum hiç olmadı..
belki gerçekten sogru söylüyor belkide dedğiniz gibi boşluğuna denk geldi...ama bu konuyuda fazla buyutmak istemiyorum benim büyüttüğüm konu bana yazdıkları old..
her tenefüs konuşmanın normal olmadığını bende biliyorum fakat yinede evde oldgumu bildği zamanlarda 4 saatte bir aramaya başladı..geceleri yatmadan bazen uzun konusuyor..iyi geceler demeden yattığıda hiç olmadı...
acaba benmi büyütüyorum..buraya o yuzden yazdım ..çübkü görmedğim bir noktayı görebiliyorum sayenizde yada görüpte emin oldgum birşeyi sizinde teyit etmeniz rahatlatıyor beni..

Msn de eklediği kişi haricinde ben büyük bir sorun göremedim.
Nişanlılık sürecinde olur böyle şeyler.
Düğün telaşı,ev,eşya koşturmacası bunlar çiftleri yoran şeyler.
İnsan hem maddi hem manevi yıpranıyor.
Önemli olan bu süreci en az hasarla atlatabilmek ama insanız ister istemez yaşanıyor bu tatsızlıklar.
Günde 5 kere aramaya az demeniz abartı olmuş.
Önce ki düzeninizle kıyaslamayın,kendiniz diyorsunuz''hafta sonu görüşemedik babasıyla evde tadilat yapıyorlardı''
Sanırım bu tadilat sizin yaşayacağınız eve yapılıyor.
Görüşemiyorsunuz diye ve mazereti belli iken,tavır yapmanız yersiz.
Konu gereksiz uzamış.Msn mevzusunda haklısınız ama kendisi aksini savunuyorsa istediğiniz kadar tartışın,
bir yere varamazsınız.Hem aldatma durumu olsa eminim ki bu zamana kadar başka yerlerden bir açığını yakalardınız.
Evet çok gereksiz bir şey yaptığı ama sanmıyorum ciddi ve bilinçli birşey olduğunu.
Şu noktada ne yapmalısınız?
Aramayın!evet %100 hatalı değil ama aramayın.
Hatalı olduğu yerlerde var özellikle son konuşmanızda.
ve şimdi siz ararsanız üste çıkmaya çalışıp kendini haklı görebilir.
Evlendikten sonra aynı evin içinde bu yaşadığınız dönemler baz alınarak devam ediyor ilişkiler.
Tabi ki aynı değil ama şimdi ki duruşunuz önemli.
bence geri adım atacak noktayı geçmişsiniz.
Bırakın kendisi arasın ve normale dönmeye çalışsın.

nısanlın sana son zamanlarda degıstıgını soyledı dıyosun pekı sence senın tavırlarında davranıslarında bı degısklık var mı??kendı deneyımlerımden yola cıkarak soyluyorum erkekler flort veya nısanlı donemlerınde bazı seylerı ıster ıstemez bellı edıyolar yanı bıze sıfre verıyolar aslında ama bız o zamanlar kor oluyoruz daha dogrusu gormezlıkten gelıyoruz....ama nısanlında cok bır degısıklık varsa ve sen bunlardan cok rahatsızsan ılıskınız cok saglıklı olmayabılır...ama soyledıgın gıbı belkıde dugun telasından da kafası karısık olabılır ve ıstmeden farkında olmadan senı aksatıyo olabılır aslında bılıyomsun su msn de rus kızı ısı olmasaydı ben sana onemlı dgıldır derdım belkı ama su mesele benım canımı sıktı...bu kızı ekledıkten sonra mı degıstı??:26:

bu konuda daha önce herhangi bir vukuatı olmdı,yada şüphelendiğim herhangi bir olay..onu haberi yoktur ama şifrelerini öğrendim arada sırada kontrol ederim öyle can sıkıcı bi durum hiç olmadı..
belki gerçekten sogru söylüyor belkide dedğiniz gibi boşluğuna denk geldi...ama bu konuyuda fazla buyutmak istemiyorum benim büyüttüğüm konu bana yazdıkları old..
her tenefüs konuşmanın normal olmadığını bende biliyorum fakat yinede evde oldgumu bildği zamanlarda 4 saatte bir aramaya başladı..geceleri yatmadan bazen uzun konusuyor..iyi geceler demeden yattığıda hiç olmadı...
acaba benmi büyütüyorum..buraya o yuzden yazdım ..çübkü görmedğim bir noktayı görebiliyorum sayenizde yada görüpte emin oldgum birşeyi sizinde teyit etmeniz rahatlatıyor beni..

dediğin gibi bence görüşme süreleri hususunu büyütmüşün, 4 saatte bir konuşmak gayet sık , üstelik sesini duymadan uyumak da istememiş hiç :34: msn de son konuştuklarınzı gerçekten ağır olmuş , bunları dert etmek de haklısın ama karşılıklı olmuş bunu da düşünmek lazım, ve de öfke ile söylendiği için gerçek düşünceleri yansıtmadığını düşünüyorum..

(başkalarını etkeilemekten çok korktuğum için bu gibi durumlarda yorum yapmazdım ancak çok içten ve upuzun bir yazı olmuş, kendim yaşıyormuş gibi hissettim, bu nedenle yorum yaptım, ama uzatmayacağım :) ) Allah hakkınızda en hayırlı ve doğru olanı versin, ve bu hayır inşallah gönlünüzün de muradı olsun, iyi geceler :34:

Msn de eklediği kişi haricinde ben büyük bir sorun göremedim.
Nişanlılık sürecinde olur böyle şeyler.
Düğün telaşı,ev,eşya koşturmacası bunlar çiftleri yoran şeyler.
İnsan hem maddi hem manevi yıpranıyor.
Önemli olan bu süreci en az hasarla atlatabilmek ama insanız ister istemez yaşanıyor bu tatsızlıklar.
Günde 5 kere aramaya az demeniz abartı olmuş.
Önce ki düzeninizle kıyaslamayın,kendiniz diyorsunuz''hafta sonu görüşemedik babasıyla evde tadilat yapıyorlardı''
Sanırım bu tadilat sizin yaşayacağınız eve yapılıyor.
Görüşemiyorsunuz diye ve mazereti belli iken,tavır yapmanız yersiz.
Konu gereksiz uzamış.Msn mevzusunda haklısınız ama kendisi aksini savunuyorsa istediğiniz kadar tartışın,
bir yere varamazsınız.Hem aldatma durumu olsa eminim ki bu zamana kadar başka yerlerden bir açığını yakalardınız.
Evet çok gereksiz bir şey yaptığı ama sanmıyorum ciddi ve bilinçli birşey olduğunu.
Şu noktada ne yapmalısınız?
Aramayın!evet %100 hatalı değil ama aramayın.
Hatalı olduğu yerlerde var özellikle son konuşmanızda.
ve şimdi siz ararsanız üste çıkmaya çalışıp kendini haklı görebilir.
Evlendikten sonra aynı evin içinde bu yaşadığınız dönemler baz alınarak devam ediyor ilişkiler.
Tabi ki aynı değil ama şimdi ki duruşunuz önemli.
bence geri adım atacak noktayı geçmişsiniz.
Bırakın kendisi arasın ve normale dönmeye çalışsın.

böyle ne zamana kadar görüşmeyeceğimizi bilememk,beklemek cok can sıkıcı off:(
özlemeye başladım ama onu arayacak kadar boşluğa düşeceğime sanımıyorum..kararlarımda geri adım atmam pek..
ona ben seni ararım dememe rağmen aramıycamkı kaybetme korkusu oluşsun biraz çünkü bazen aktığı yuzuğe yoruyorum nede olsa kolay bitmez gibi bir düşüncesi var sanki bu yuzde rahat davranıyor:/
ve dedğiniz gibi üste çıkacaktır..
tadilat konusuna gelince benim dairemin tadilatı duruyor ama kiraya vermek için babası 6 bin tlılk tadilatdan geçirdi....1 haftada bitti...
ben nişanlandığımdan beri ne annesi ne babası hiç ellemediler bizim daireyi...nişanlım ilgilendi hep ve maddi konuda skşk günler yasadığı için daha yeni başlayabildi...
iş bize gelince parada olmaz,imkanda,zamanda..
herneyse onunda gerginliği vardı zaten üzerimde...
daha önce bei aldatmaya kalkışma vs gibi şüphelenceğim herhangi bi olay olmadığı için o olayı kapatmayı düşünüyorum...
bakalım hayırlsıı ama böyle beklemek çok can sıkıcı:((

nısanlın sana son zamanlarda degıstıgını soyledı dıyosun pekı sence senın tavırlarında davranıslarında bı degısklık var mı??kendı deneyımlerımden yola cıkarak soyluyorum erkekler flort veya nısanlı donemlerınde bazı seylerı ıster ıstemez bellı edıyolar yanı bıze sıfre verıyolar aslında ama bız o zamanlar kor oluyoruz daha dogrusu gormezlıkten gelıyoruz....ama nısanlında cok bır degısıklık varsa ve sen bunlardan cok rahatsızsan ılıskınız cok saglıklı olmayabılır...ama soyledıgın gıbı belkıde dugun telasından da kafası karısık olabılır ve ıstmeden farkında olmadan senı aksatıyo olabılır aslında bılıyomsun su msn de rus kızı ısı olmasaydı ben sana onemlı dgıldır derdım belkı ama su mesele benım canımı sıktı...bu kızı ekledıkten sonra mı degıstı??:26:

beni gerçekten aldabileceğini düşünmüyorum..çünkü belirttğim gibi herhangi bi vukuatı olmadı zaten ciddye alacğım bir tipte değil bahsettğim gibi..
bakalım son gelişmeleri bende merakla bekliyorum:/

kesinlikle doğru düşünüyosrun bu hemen hemen nişanlılık döneminde her erkekte oluyor maalesef canım erkekler bizim kadar kaldıramıyor böle stresleri kaldıki senin nişanlına ailesi destek çıkmıyormuş herşey düzelir inş.ama kafasına estikçe bitsin yönünde konuşmasına izin verme derim çünkü bir konuda bikere taviz verince tekrarı olabiliyor maalesef...

bu arada belirtmeyi atladığım bir durum var bu ekledği rus söylediğine göre o bunu eklemiş..birde olay olmadan 1 gün önce..yeni yani:(

sevgili biber dolma özelden msj atmışsın fakat atamaıyorum cevap 100 msjı geçmedği için..
daha önce bu tarz sorunlarımız hiç olmadı yani bu kadar şiddetli hiç olmadı..

sevgili biber dolma özelden msj atmışsın fakat atamaıyorum cevap 100 msjı geçmedği için..
daha önce bu tarz sorunlarımız hiç olmadı yani bu kadar şiddetli hiç olmadı..

bende nişanlılık evresindeyim ve sorunlar yaşıyorum ayrılmayı düşünüyorum

nedenini hatırlamıyorum ama bende nişanlıyken büyük bi kavga edip arama beni sakın demiştim ve o inatla tam 3 gün aramadım içim içimi yedi elbette ama aramadım bişey diyorsam zorda olsa yaparım çünkü oda aramam demişti sandımki gerçekten aramayacak oda ayrılacağız filan çok ağladım 3 gün sonra baktım bizimkinin paçaları tutuştu bi alttan almalar sevgi emek ister sen yakında anne olacaksın fedakarlık yapacaksın şimdiden başla filan gibi süsülü etkileyici laflar etmeler e tabi hiç uzatmadım bende erkekleride pek sıkmamak gerek fazla naz aşık usandırır derler yani demem o ki aramayın o seviyorsa zaten dayanamayacaktır ama arayıncada çok uzatıp aradığınada pişman etmeyin bence sevgi evlilik beraber karşılıklı anlayışla yürüyor tek taraflı hiç bişey kurulmuyor uzun oldu sanırım biraz k.bakmayın sadece bu benim fikrim elbette ki:)

nedenini hatırlamıyorum ama bende nişanlıyken büyük bi kavga edip arama beni sakın demiştim ve o inatla tam 3 gün aramadım içim içimi yedi elbette ama aramadım bişey diyorsam zorda olsa yaparım çünkü oda aramam demişti sandımki gerçekten aramayacak oda ayrılacağız filan çok ağladım 3 gün sonra baktım bizimkinin paçaları tutuştu bi alttan almalar sevgi emek ister sen yakında anne olacaksın fedakarlık yapacaksın şimdiden başla filan gibi süsülü etkileyici laflar etmeler e tabi hiç uzatmadım bende erkekleride pek sıkmamak gerek fazla naz aşık usandırır derler yani demem o ki aramayın o seviyorsa zaten dayanamayacaktır ama arayıncada çok uzatıp aradığınada pişman etmeyin bence sevgi evlilik beraber karşılıklı anlayışla yürüyor tek taraflı hiç bişey kurulmuyor uzun oldu sanırım biraz k.bakmayın sadece bu benim fikrim elbette ki:)

sanırım herkes nişanlılık döneminde sorun yaşıyor :S

sanırım herkes nişanlılık döneminde sorun yaşıyor :S

illaki oluyo çünkü o evlilik stresi bambaşka bişey insan kendini göremiyor elbette ama dışardan seni tanıyanlar bilir mesela ben evliliğime bir ay kala çok değişmişim içime kapanmışım tuhaflaşmışım annem dahil herkes söyler bunu biz daima karşı tarafı görür yargılarız hep ama aslında bizde farkında olmasakta değişiyoruz nişanlılık döneminde ve evliliğin ilk üç ayı gerçekten insan çıkmazda oluyor ve bence herşey içinde ilişki bitirilmez evlilik zaten zor bi kurum böyle basit bişeyde savaşmak gerek kaçmadan çünkü evlilikte bol bol gayret sarfedeceksiniz zaten

illaki oluyo çünkü o evlilik stresi bambaşka bişey insan kendini göremiyor elbette ama dışardan seni tanıyanlar bilir mesela ben evliliğime bir ay kala çok değişmişim içime kapanmışım tuhaflaşmışım annem dahil herkes söyler bunu biz daima karşı tarafı görür yargılarız hep ama aslında bizde farkında olmasakta değişiyoruz nişanlılık döneminde ve evliliğin ilk üç ayı gerçekten insan çıkmazda oluyor ve bence herşey içinde ilişki bitirilmez evlilik zaten zor bi kurum böyle basit bişeyde savaşmak gerek kaçmadan çünkü evlilikte bol bol gayret sarfedeceksiniz zaten
evet aynı dururmu ailem söyledi bana,içime kapanmışım,tuhaflaşmışım vs...işte hiçte farkında değilim..
nişan olaylarını düşünmekten sanırım farkında olamıyoruz ne yönde değiştiğimizi..:/

Back
X