biz nisanliyken bana da bir haller olmustu esime de..
ben turkiyedeydim o ingilteredeydi, uzak iliski cok zor birsey cidden. oyle 2 yil ciktik. surekli gelip gitti turkiyeye benim icin. ailesini getirdi vs.
ingiltereye her dondugunde depresyona girerdi. hatta birkez hungur hungur agladigini bilirim telefonda. benim oraya tasinmam icin yalvarirdi ben de olmaz derdim cikarken oraya ne sifatla gidip yerlesicem.
sonra nisanlandik vs.. hersey muhtesem otesi. bana siirler yaziliyor hediyeler postalaniyor surekli oradan.. hergun nonstop mesaj trafigi, aramalar. hayatimda bu kadar duygusal bu kadar romantik biriyle daha once hic karsilasmamistim..
ben nisan vizesi aldim ve gitme hazirliklarina basladim. evlenip es olarak aldirma olayi uzun ve zor oldugu icin nisan vizesi ile gidip orada evlenmeye karar verdik. isimi biraktim ailemi arkadaslarimi, tum hayatimi biraktim geride. ingiltereye geldim... birkac hafta icinde hersey degisti.
tam dugun nerede olacak sonra balayina nereye gidilecek nerede yasayacagiz vs surekli sorunlar sorunlar sorunlar.. ikimiz de cok bunalmistik.
o herseye olumsuz yaklasiyordu ben surekli herseye alinganlik yapiyordum. cok kez tartismalarimiz oldu ben bir kere yuzugu atip gitmeye kalktim vs.. ne kadar degisti diyordum taniyamiyordum artik onu. o da benim icin ayni seyleri dusunuyormus tabi ki...
neyse hazirliklar bittiginde biraz daha rahatladik. gelinlik provalari vs cok eglenceli gecti heyecanlanmaya basladim yine de stres coktu tabiki. ne olursa olsun ayrilmadik ama.. surekli kendimize o kadar zaman boyunca bunu ne kadar istedigimizi, bunun gecici bir surec oldugunu, evlenmeden once bunu yasamanin cok dogal oldugunu hatirlattik.
dugun gunum hayatimin en mutlu gunuydu. inanilmaz guzel bir gundu, ikimiz de o gun kurtlari doktuk stresi attik :1
ertesi sabah dunyanin en mutlu kadini benim diye dusunerek uyandim.
o gun balayi icin roma'ya gittik. dunyanin en berbat otelini secmisiz katalogtan sece sece... berbat manzarasiz bir odamiz vardi actik yorgunduk ama cidden mutluyduk :))
dondugumuzde hersey bambaskaydi artik, o bunalimli somurtan iki insan gitmis yerine eski asiklar geri gelmisti

evliligin ilk yili da zor derler iki farkli insan birbirine alisacak vs kolay degil tabi ki ama yine de nisanlilik donemindeki halimizden eser kalmadi

7 aylik evliyim cok mutluyum tum strese degdi iyi ki bir delilik edip geri donmemisim diyorum, esimden ayri bir hayat dusunemiyorum.
siz de lutfen caninizi sikmayin ikiniz de bunalmissiniz ozellikle erkekler nedense cok dert edinirler (hatta nikahta hep erkekler bayilir bilmem bunu biliyor muydunuz

)
bunlarin hepsi gecicek diye dusunun, hep kendinize neden bu yola ciktiginizi askinizin ne kadar buyuk oldugunu hatirlatin.
nisanliniz da biraz yatistiginda sakin kafayla guzel guzel, birbirinizi suclamadan, kirici olmadan konusun. bundan sonra birbirinizi alttan almaya, daha anlayisli olmaya soz verin.
bir gun bu gunleri hatirlayip kendinize guleceksiniz bunu dusunun