- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Bizdede ayni düzelmezse cildiririmdüzelmez. aynisi su an yanimda oturuyo. ne kavgalar ne kiyametler. ciddiye almak ben dalgaya vurarak cevap veriyorum cildiriyor
misal en kil oldugum huyu. dolabdan birsey aliyorum o geliyor. birsey alcak oda yetisemiyor ben aradayim diye. benim yüzümden alamiyormus. bekle kardesimm beklee benim isim ztn iki saniyelik ne miy miy ediosunki. tersi olunca yine ben sucluyum hep onun oldugu yerde isim oluyormus
sagolun evt cok az tartismamiz olurdu noldu bize bilmiyorum. tuaf tuaf Ruyalar görüyorum beni aldattigini sapiklastigini.. oglum 3.5 yasindaçocuğunuz küçük mu?
hamile olduğunuza göre yakında bir ve bebek daha gelecek evinize.
sağlıkla kucagunuza alın evladinizi:)
çocuklar olduktan sonra bir dönem çiftler genelde çocuk üzerinden saçma sebeplerden geriliyor.
muhtemelen bebeginiz doğduğunda daha da artacak.aranızda bir sistem kurup her konuda birbinizi desteklemeniz lazım.
desteklemeseniz dahi yüksek cikislardan kacinmaniz lazım.
yani muhtemelen birbirinize aynı tepkileri veriyorsunuzdur.
çocukla ,evle ve ya aile ilgili bir konuda farkında olmadan siz onu elestiriyorsunuzdur,
o da aynı şekilde başka bir olayda benzer tepkiyi veriyordur.
merak etmeyin bence geçici bir süreç ama yıpratıcı bir süreç.bir an önce toparlayıp
güzelce konuşup , bütün duygularınızı dökmeye ihtiyacınız var gibi gözüküyor.
son zamanlarda olan bir durum oldugu için bunları yazdım.sanki genel olarak iyi anlaşan ve aşık bir ciftsiniz izlenimi aldım:)
Insallah öyledirBen geçici bir dönem olduğunu düşünüyorum. İkinci çocuk büyük sorumluluk, ikinizde de bunun stresi olabilir.
hamilelikte görülen rüyalar ayrı bir durum zaten başlı başına:) psikolojik olarak zor bir donemdesiniz.sagolun evt cok az tartismamiz olurdu noldu bize bilmiyorum. tuaf tuaf Ruyalar görüyorum beni aldattigini sapiklastigini.. oglum 3.5 yasinda
Haklisin bellkide farkinda olmadan tuaf davraniyorum. umarim cabucak gecer bu dönemhamilelikte görülen rüyalar ayrı bir durum zaten başlı başına:) psikolojik olarak zor bir donemdesiniz.
beden olarak değişime uğradığınız bir donemdsiniz.bilincaltiniz size oyun oynuyor malesef bu dönemde.
farkında olmadan bunun gerginliğini yaşıyor ve yaratıyorsunuz belkide.
bunu karşıdakinin anlamasnin mumkunati yok siz dile getirmediginiz sürece.
biraz rahat olmaya çalışın.
eşinizle sık sık konuşmaya çalışın.
biriktirmeyin içinizde kafanıza takılan şeyleri.
herşeyin çok güzel olmasını dilerim sizin için.umarım bir önce anlatırsınız bu dönemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?