• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neler Oluyor

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
133
Iyi aksamlar hanimlar.
Son 1aydir nerdeyse esimle hergun tartisiyoruz sacma sapan konular yuzunden. Misal Vereyim Oglumla Parka gidiyor ariyorum napiyorsunuz diye Napalim cocuk düstü hep senin yüzünden parka götür diyorsun yerinde durmuyorsun düstü diyor. bu bir örnekti herseyde suclu beni cikarmasindan yoruldum. zaten hamileyim hormonlar cildirdi. cok üzülüyorum. soruyorum neden tartisiyoruz biz böyle diyorum. Senin yüzünden diyor hep beni suclu cikariyor. Artik yoruldum Esim evine bagli sorumluluk sahibi iyi bir insan bana kiyamadiginida biliyorum ama bu kavgalar beni yipratti. Duzelirmi bu böyle kalirmi bilmiyorum. Yoksa askmi bitti evleneli 7bucuk sene oldu onu düsünüyorum ama askinida gösterir yerine göre.

Ben erkeklerinde kadınlar gibi lohusalığa girdğini düşünüyorum. Hemde daha bebekleri doğmadan giriyorlar. Özellikle ikinci bebeklerini beklerken. Sakin olun, oda sizde ikinci bir bebeğin zorluğunu, hayat şartlarını, yetip yetemeyeceğiniz psikolojisine girmiş olabilirsiniz

düzelmez. aynisi su an yanimda oturuyo. ne kavgalar ne kiyametler. ciddiye almak ben dalgaya vurarak cevap veriyorum cildiriyor :deli:

misal en kil oldugum huyu. dolabdan birsey aliyorum o geliyor. birsey alcak oda yetisemiyor ben aradayim diye. benim yüzümden alamiyormus. bekle kardesimm beklee benim isim ztn iki saniyelik ne miy miy ediosunki. tersi olunca yine ben sucluyum hep onun oldugu yerde isim oluyormus :bicak::bicak:

düzelmez. aynisi su an yanimda oturuyo. ne kavgalar ne kiyametler. ciddiye almak ben dalgaya vurarak cevap veriyorum cildiriyor :deli:

misal en kil oldugum huyu. dolabdan birsey aliyorum o geliyor. birsey alcak oda yetisemiyor ben aradayim diye. benim yüzümden alamiyormus. bekle kardesimm beklee benim isim ztn iki saniyelik ne miy miy ediosunki. tersi olunca yine ben sucluyum hep onun oldugu yerde isim oluyormus :bicak::bicak:
Bizdede ayni düzelmezse cildiririm

olgun insanlar bu tarz sebepler ile kavga eder mi tartışır mı yahu ? çocuk gibi. 20 yaşınızda falan galiba eşiniz :)

çocuğunuz küçük mu?
hamile olduğunuza göre yakında bir ve bebek daha gelecek evinize.
sağlıkla kucagunuza alın evladinizi:)
çocuklar olduktan sonra bir dönem çiftler genelde çocuk üzerinden saçma sebeplerden geriliyor.
muhtemelen bebeginiz doğduğunda daha da artacak.aranızda bir sistem kurup her konuda birbinizi desteklemeniz lazım.
desteklemeseniz dahi yüksek cikislardan kacinmaniz lazım.
yani muhtemelen birbirinize aynı tepkileri veriyorsunuzdur.
çocukla ,evle ve ya aile ilgili bir konuda farkında olmadan siz onu elestiriyorsunuzdur,
o da aynı şekilde başka bir olayda benzer tepkiyi veriyordur.
merak etmeyin bence geçici bir süreç ama yıpratıcı bir süreç.bir an önce toparlayıp
güzelce konuşup , bütün duygularınızı dökmeye ihtiyacınız var gibi gözüküyor.
son zamanlarda olan bir durum oldugu için bunları yazdım.sanki genel olarak iyi anlaşan ve aşık bir ciftsiniz izlenimi aldım:)

Bunlar hep misal çocuk koltuğa çarpıp ağladığında koltuğu dövüp suçu koltuğa atan ebeveynler yüzünden! Kendi dikkatsizliklerinin, hatalarının sorumluluğunu almayan yetişkinlere dönüşüyor bu ebeveynlerin çocukları ve etraflarını suçluyorlar hep.

Hamileliğe vurup bir cinnet geçirin, belki bir süre sular durulur!

çocuğunuz küçük mu?
hamile olduğunuza göre yakında bir ve bebek daha gelecek evinize.
sağlıkla kucagunuza alın evladinizi:)
çocuklar olduktan sonra bir dönem çiftler genelde çocuk üzerinden saçma sebeplerden geriliyor.
muhtemelen bebeginiz doğduğunda daha da artacak.aranızda bir sistem kurup her konuda birbinizi desteklemeniz lazım.
desteklemeseniz dahi yüksek cikislardan kacinmaniz lazım.
yani muhtemelen birbirinize aynı tepkileri veriyorsunuzdur.
çocukla ,evle ve ya aile ilgili bir konuda farkında olmadan siz onu elestiriyorsunuzdur,
o da aynı şekilde başka bir olayda benzer tepkiyi veriyordur.
merak etmeyin bence geçici bir süreç ama yıpratıcı bir süreç.bir an önce toparlayıp
güzelce konuşup , bütün duygularınızı dökmeye ihtiyacınız var gibi gözüküyor.
son zamanlarda olan bir durum oldugu için bunları yazdım.sanki genel olarak iyi anlaşan ve aşık bir ciftsiniz izlenimi aldım:)
sagolun evt cok az tartismamiz olurdu noldu bize bilmiyorum. tuaf tuaf Ruyalar görüyorum beni aldattigini sapiklastigini.. oglum 3.5 yasinda

sagolun evt cok az tartismamiz olurdu noldu bize bilmiyorum. tuaf tuaf Ruyalar görüyorum beni aldattigini sapiklastigini.. oglum 3.5 yasinda
hamilelikte görülen rüyalar ayrı bir durum zaten başlı başına:) psikolojik olarak zor bir donemdesiniz.
beden olarak değişime uğradığınız bir donemdsiniz.bilincaltiniz size oyun oynuyor malesef bu dönemde.
farkında olmadan bunun gerginliğini yaşıyor ve yaratıyorsunuz belkide.
bunu karşıdakinin anlamasnin mumkunati yok siz dile getirmediginiz sürece.
biraz rahat olmaya çalışın.
eşinizle sık sık konuşmaya çalışın.
biriktirmeyin içinizde kafanıza takılan şeyleri.
herşeyin çok güzel olmasını dilerim sizin için.umarım bir önce anlatırsınız bu dönemi.

hamilelikte görülen rüyalar ayrı bir durum zaten başlı başına:) psikolojik olarak zor bir donemdesiniz.
beden olarak değişime uğradığınız bir donemdsiniz.bilincaltiniz size oyun oynuyor malesef bu dönemde.
farkında olmadan bunun gerginliğini yaşıyor ve yaratıyorsunuz belkide.
bunu karşıdakinin anlamasnin mumkunati yok siz dile getirmediginiz sürece.
biraz rahat olmaya çalışın.
eşinizle sık sık konuşmaya çalışın.
biriktirmeyin içinizde kafanıza takılan şeyleri.
herşeyin çok güzel olmasını dilerim sizin için.umarım bir önce anlatırsınız bu dönemi.
Haklisin bellkide farkinda olmadan tuaf davraniyorum. umarim cabucak gecer bu dönem

Back
X