neler oluyor

yok cnm ya nerde arkamdan da konuşuyor ben arkamdan konuştuğu sadece birkeç olayı anneme anlattım annemde kaynanama hiçbiirşeyden haberi yokmuş gibi davranıyor.banada olur o kadar kaynana yani tabi kıskanacak oğlunu diyor sonra babamda kaynanamı şikayet ettiği şeyleri yapmamı istiyor mesela tedavide görüyordum çoçuk için iş tutmadım diye laf etti babama söyledim babamda iş tut ne olcak diyor yani onlarda arkamda değil birtek kocam beni arkamda beni koruyor annemden babamdan beklediğimi o yapıyor .

kocan seni koruyorsa çok şanslısın;

Oda ilgisiz olsa işin çok zor olurdu;

Eşinin destek olması çok önemli bu anlamda çok şanslısın çoooook...

yapılan yorumlarıda varsa sizin başka yazdıklarınızıda varsa eski konularınızıda okumadan direk konunuzu okuyarak cevap veriyorum eğer sadece eltinize direk konuşsaydı çok ağır olurdu, eltinize ağır gelirdi tepkisi...çoğul konuşuyor diye neden kendi üzerinize alınıyorsuunuzki alınmayın..düşünün sizin yaptığınız bir hatadan dolayı eltinizin yanında sizi direk azarlarsa size ağır gelmezmi...doğru olanı yapıyor takılmayın birgün sizinde başınıza glirse tekil konuşmasınndansaa çoğul konuşmasını tercih edersiniz..sizlik hiçbirşey yok...Allah huzru ve mutluluğunuzu eksik etmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…