neler oluyor

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
benmi çok kıskancım yaşadıklarımmı yıprattı yoksa eşimmi yanlış davranıyor bilemiyorum..
fikrinizi alıp ona gre bir yol izlemeye karar verdim içim içimi yiyor sinirim gecmiyor çünkü..
halk dilinde dıydımın dıydısı diyeceğimiz bir akraba kızı hatta akraba bile değil aynı köylü diyelim adıda ayşe olsun.
ayşenin anne ve babası eşimin sosyal paylaşım sayfasında ekliler orda kızlarının ve oğullarının fotolarını paylaşıyolar.eşimde kayınvalimdemlere gittiğimiz bigün kayınvalideme anlatıyor x kişinin çocukları ne kadar büyümüş oglu yakısıklı kızıda çok güzel olmuş diye .bozuldum ama sustum
baska bi akraba ziyaretnde eşim bu sefer baskalarına yne aynı sekilde aynı kişiyi anlattı.bozuldum yine sustum.tepkilerimi kontrol edememekten korktum galiba.yada tepki verilmelimi benmi kıskançlık yapıyorum bilemedim.
gecenlerdede eşimle bir iş yemeğine gittik iş arkadasları ve eşleri var hiçbirini tanımıyorum.orda tanıstık eşleryle falan biraz muhabbet ettik.en son bi çift daha geldi masaya yineiş arkadası ve eşi.eşinin adıda fatma olsun.fatma ne mrb dedi ne slm verdi suratsız bi şeklde gecti oturdu kısaca bana hc pas vermedi eşimi tanıyor arada eşimle konusuyor falan buraya kadar sorun yapmadım fatmanın benle hc muhatab olmamasını.sonra masa dağıldı fatmanın eşi lavaboya gitti diğerleri ortamdan ayrıldı.masada eşim ben fatma varız.fatma eşime baktı baya uzun kitledi resmen baktı baktı en son eşim başını salladı hani noldu bişimi var gbilerinden.kadın çevrdi bakıslarını bişi demedi.eşim bi tuhaf oldu suratı asıldı bozuldu vs.sonra düzeldi eşim normal muhabbet devam etti yani eşimle fatma normal muahbbet arsında normal bi şklde konusmaya devam ettiler.kısa bi süre sonra evlere daıldık ztn .lütfen bi yol gsterin bendemi aşırı kıskançlık var buluttan nem kapıyorum yoksa eşimmi yanlış davranıslar sergiliyor

Lütfen bana kızma, konularına yorum yapmadım ama şimdi yapacağım. Sen kendi huzurunu kaçırmadan duramıyorsun, yapma gözünü seveyim, sürekli bişeylere takılıp huzursuz ediyorsun kendini.... Yeni evlisin, böyle mi olmalı yeni evlilik...

Lütfen bana kızma, konularına yorum yapmadım ama şimdi yapacağım. Sen kendi huzurunu kaçırmadan duramıyorsun, yapma gözünü seveyim, sürekli bişeylere takılıp huzursuz ediyorsun kendini.... Yeni evlisin, böyle mi olmalı yeni evlilik...

haıyr kızmıyorum buraya zaten sorun bendemi diye fikir lmak için konu açtım.yorumunuz için teşekkürler.bişeyleri ben çok büyütüyorum galiba :(

benmi çok kıskancım yaşadıklarımmı yıprattı yoksa eşimmi yanlış davranıyor bilemiyorum..
fikrinizi alıp ona gre bir yol izlemeye karar verdim içim içimi yiyor sinirim gecmiyor çünkü..
halk dilinde dıydımın dıydısı diyeceğimiz bir akraba kızı hatta akraba bile değil aynı köylü diyelim adıda ayşe olsun.
ayşenin anne ve babası eşimin sosyal paylaşım sayfasında ekliler orda kızlarının ve oğullarının fotolarını paylaşıyolar.eşimde kayınvalimdemlere gittiğimiz bigün kayınvalideme anlatıyor x kişinin çocukları ne kadar büyümüş oglu yakısıklı kızıda çok güzel olmuş diye .bozuldum ama sustum
baska bi akraba ziyaretnde eşim bu sefer baskalarına yne aynı sekilde aynı kişiyi anlattı.bozuldum yine sustum.tepkilerimi kontrol edememekten korktum galiba.yada tepki verilmelimi benmi kıskançlık yapıyorum bilemedim.
gecenlerdede eşimle bir iş yemeğine gittik iş arkadasları ve eşleri var hiçbirini tanımıyorum.orda tanıstık eşleryle falan biraz muhabbet ettik.en son bi çift daha geldi masaya yineiş arkadası ve eşi.eşinin adıda fatma olsun.fatma ne mrb dedi ne slm verdi suratsız bi şeklde gecti oturdu kısaca bana hc pas vermedi eşimi tanıyor arada eşimle konusuyor falan buraya kadar sorun yapmadım fatmanın benle hc muhatab olmamasını.sonra masa dağıldı fatmanın eşi lavaboya gitti diğerleri ortamdan ayrıldı.masada eşim ben fatma varız.fatma eşime baktı baya uzun kitledi resmen baktı baktı en son eşim başını salladı hani noldu bişimi var gbilerinden.kadın çevrdi bakıslarını bişi demedi.eşim bi tuhaf oldu suratı asıldı bozuldu vs.sonra düzeldi eşim normal muhabbet devam etti yani eşimle fatma normal muahbbet arsında normal bi şklde konusmaya devam ettiler.kısa bi süre sonra evlere daıldık ztn .lütfen bi yol gsterin bendemi aşırı kıskançlık var buluttan nem kapıyorum yoksa eşimmi yanlış davranıslar sergiliyor

yorum yapıcak bişi bulamadım..cunku ortada bır sorun yok..o yüzden sizin sorunuza karsılık vereyım ^^benmi çok kıskancım yaşadıklarımmı yıprattı yoksa eşimmi yanlış davranıyor ^^evet siz cok kıskancsınız..2.si kendınıze yada eşinize güvenmıyorsunz..

Kıskançlık duygusunu yaşamanız sizin elinizde değil, kontrolu kaçırmayın yeter ki.
Belliki eski yaşadıklarınız sizi yıpratmış, kendinizde sorun olduğunu düşünüp üzmeyin kendinizi.
Çok büyük ve belirgin bir durum olmadığı sürece içinizde büyütüp eşinize belli etmeyin bu kıskançlık hallerinizi.
Erkekler bunu zayıf nokta olarak görüyor ve inanın çok kullanmaya başlıyorlar.
Çevremde hep bununla ilgili örnekler var.
Sakın belli etmeyin ve kendinizi üzmeyin.

Bu anlattıklarınız öyle aklınıza takılacak durumlar değil diye düşünüyorum.

Amanede, yanlış anlama dalga geçmiyorum sen ciddi anlamda takıntılısın, sadece bu konu değil her şeyin altında başka bir şey arıyorsun veya küçük sorunları kendince çok büyütüyorsun yani bu normal değil..

Canim ortada hicbirsey yok, bos yere huzurunu kacirma. Gereksiz seyler icin ne kendini nede esini uzme. Bu tarz konular icin tavir yaparsan esini cok cabuk sikarsin, sonra adin kiskanc anlayissiza cikar, agzinla kus tutsan yaranamazsin.

tek bir kişiyi anlatsaydın örneğin Ayşe'yi olabilir derdim ama Fatma da işin içine girince kuruntu olduğunu düşündüm amanede,kendin için zorlaştırma hayatı

Ben olsam iki laf çarpamadan duramazdım
Çocuklarını beğendiğin kadar ayşeyi de beğeniyomusun ?
Fatma bu gece içine düşecekti gibi bana dert olacağına ona olsun

açıkcası ben arkadaşlara pek katılmıyorum ben fatma konusuna takıldım
sana hiç yüz vermemesi eşinle öyle bakışmaları hiç hoş değil bunlar eğer tabi abartmadan anlattıysan buraya dünyanın bin bir türlü hali var burnuma biraz kötü kokular geldi eşinle güven sorunu yaşıyormusunz ? daha önce seni hiç aldattımı sana hiç yalan söyledi m?

amanede ye hak vereceğimi hiç düşünmezdim ama bende fatmaya takılırdım ne o oyle dağlı gibi

insan bi selam vermez mi nezaketen nasılsın demez mi

ama çokta sallamazdım bende ona soğuk davranır hatta görmezden gelirdim bir daha karşılaşacak olsam.

ayşe konusunda sıkıntı yok ama onu takma kafana

Son düzenleme:
Fatma esine niye oyle uzun uzun bakti ki..esin cokmu yakisikli
Yoksa niye oyle takilsin kalsin kadin
Esinde nevar diye tepkisini koymus
Sana gaz vermek istemem ama
Ya kadin sorunlu yada esin senin farkettiginigordu,seni huylandirmamak icin oyle bir hareket yapti

esin de abartmis.
konusmalara sen de dahil olmuyorsun ve hata yapiyorsun. kadin senle konusmayabilir sen gicikligina esinin omuzuna elini atip sirnasip ben burdayim demelisin. tirnaklarini gostermeyi bil oturdugun yerden kendini yeme.
esini de gozunden ayirma ama saman altindan yurutur gibi yap. aleni degil. face ini de kontrol et ama hastalik gibi degil...

eslerimizin sayfasindaki didisinin didisi karilar oldugu surece bence esimize olan guvenimizden degil de o kadinlara olan guvensizligimizden kontrolu elden birakmamak gerekir...

diye dusunuyorum...

tek bir kişiyi anlatsaydın örneğin Ayşe'yi olabilir derdim ama Fatma da işin içine girince kuruntu olduğunu düşündüm amanede,kendin için zorlaştırma hayatı

aaa sen Sedefi tanımıyor musun??onu tanısan Ayşeyle Fatmaya şükrederdin:10:

sorun sende desek nolcak
dedik
sorun sende dedik defalarca
yardım al dedik
almadın
almadıkça da sorun devam edecek kötüleşerek
eeeee

Son düzenleme:
ayşe önemli değilde fatmadan huylandım bende
özellikle eşi noluyo gibisinden başını sallamış ondan huylandım

bencede fatmada var biseyler hem selam vermemesi hemde o bakis fln
bende cok süpheci birisiym ama orda esine biraz yaklasmaliydin ben öyle yapardim
yerinde olsam..
birde su var esin ona kafa sallamis niye bakiyosun gibisinden bence samimi olmadigi bir bayana
öyle kafa sallamasi normal gelmedi bana bilemiyorum.

fatma nın bakışlarını kilitlemesi dışında problem yok. rahatsız edici bir durum ama canınızı sıkmaya değmez.
eşiniz de kafasını salladığında(n'oldu gibisinden) bozulmuştur zaten. eğer içkili bir yemekte olduysa bu, içkinin rahatlığıyla yapmıştır, normalde o da cesaret edemeyecekti belki öyle bakmaya...
rahat olun ve fatma yla siz de muhattab olmayın.

Back
X