neler oluyor

amande fatma konusunda haklı olabilirsin ama ben sana şunu demek istiyorum sadece:

BİR GÜN kendini bu sıkıntılı süreçlerde çok sıktığın çok yorduğun için, inan kendine zarar verdiğini fark edecek; boşu boşuna seni yiyip bitiren düşüncelerinin ömrünün belki de en güzel zamanlarını heba ettiğini görecek veeee keşke hiç takmasaydım dönüp de kendi hayatıma baksaydım, ve bana sorun çıkaran herkesi kaynaklarıyla birlikte hayatımdan çıkarsaydım diyeceksin. pişman olacaksın amande. ama bunu anlaman için önce en dibe batacaksın. en dibe ayakların vurmadan yükselemeyeceksin çünkü. ve kimseye çoook değer verme şu hayatında. insanların hata yapabileceğini bil, yapanları affet ve çekil....

benmi çok kıskancım yaşadıklarımmı yıprattı yoksa eşimmi yanlış davranıyor bilemiyorum..
fikrinizi alıp ona gre bir yol izlemeye karar verdim içim içimi yiyor sinirim gecmiyor çünkü..
halk dilinde dıydımın dıydısı diyeceğimiz bir akraba kızı hatta akraba bile değil aynı köylü diyelim adıda ayşe olsun.
ayşenin anne ve babası eşimin sosyal paylaşım sayfasında ekliler orda kızlarının ve oğullarının fotolarını paylaşıyolar.eşimde kayınvalimdemlere gittiğimiz bigün kayınvalideme anlatıyor x kişinin çocukları ne kadar büyümüş oglu yakısıklı kızıda çok güzel olmuş diye .bozuldum ama sustum
baska bi akraba ziyaretnde eşim bu sefer baskalarına yne aynı sekilde aynı kişiyi anlattı.bozuldum yine sustum.tepkilerimi kontrol edememekten korktum galiba.yada tepki verilmelimi benmi kıskançlık yapıyorum bilemedim.
gecenlerdede eşimle bir iş yemeğine gittik iş arkadasları ve eşleri var hiçbirini tanımıyorum.orda tanıstık eşleryle falan biraz muhabbet ettik.en son bi çift daha geldi masaya yineiş arkadası ve eşi.eşinin adıda fatma olsun.fatma ne mrb dedi ne slm verdi suratsız bi şeklde gecti oturdu kısaca bana hc pas vermedi eşimi tanıyor arada eşimle konusuyor falan buraya kadar sorun yapmadım fatmanın benle hc muhatab olmamasını.sonra masa dağıldı fatmanın eşi lavaboya gitti diğerleri ortamdan ayrıldı.masada eşim ben fatma varız.fatma eşime baktı baya uzun kitledi resmen baktı baktı en son eşim başını salladı hani noldu bişimi var gbilerinden.kadın çevrdi bakıslarını bişi demedi.eşim bi tuhaf oldu suratı asıldı bozuldu vs.sonra düzeldi eşim normal muhabbet devam etti yani eşimle fatma normal muahbbet arsında normal bi şklde konusmaya devam ettiler.kısa bi süre sonra evlere daıldık ztn .lütfen bi yol gsterin bendemi aşırı kıskançlık var buluttan nem kapıyorum yoksa eşimmi yanlış davranıslar sergiliyor
Sende aşırı Kıskançlık var Eşine güvenmiyormusun ? Hem Evli barklı kadın neden eşine hayran hayran baksın belki sorunları vardır düşünceye dalmıştır hemen art niyet arama..

Back