Neler oluyor

Sumeyyenzzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
12
2
1
27
Bundan iki ay önce bir ilişkim vardı yaklaşık 6-7 ay sürdü ayrılma sebebimiz cok sacma ve kım haklı kim haksız anlayamıyorum velhasıl konuya geleyim.. Bir süre önce sevgilimle ayrılıp yeniden barışmıştık bir kac gün sonra tuhaf davranmaya başladı gece 4de yatan ınsan 3 gün boyunca 9da uyuycam dıye konusmadan uyudu sabahta saat 1 gbı mesaj atıyordu gün içinfede cok fazla konusmuyorduk ben artık beni tınlamadıgını zannettim ve mesaj attö kac gundur neden böyle yapıyoran giriyorsun yazmıyorsun gecelerı erkenden uyuyorsun sevmıyorsan söyle dedim oda bana senın kafan mı güzel fln yazdı ben buna bir hafta hıcbırsey yazmadım. sonra buna benı tınlamadıgını dusundugumden dolayı ilişkiyi bitirdim yazdım oda tmm yazmıs umrunda degıl mı ılışkimiz neden bişey demıyosun dedim yine tmm yazmıs ve okey işareti göndermiş ben bıaey yazmadım 3 gun sonra da numaramı silmiş. Sonra aradan bir ay gevtı ben acaba yanls mı yaptm deyıp mesaj attım benı neden kendınden uzaklastırıyosn dedım bana yazma bak engellerım yazmıs iki dk dinle dedim yazma yazarsan engellerım dedı ben yıne böyle yapmana gerek yok deynce bu sefer engelledm by yazmıs bende sen bilirsin yazdım ama engellemedi. Dahada konuşmadık bende birşey yazmadım sizce kim haklı kim haksız?? Biraz uzun oldu ama tavsiyelere ve akıla ihtiyacım var..

bir ay aradan sonra mesaj atman bile hata olmuş bence. hiçbir şey yapmaman daha doğru olur. bitmiş gitmiş artık. yaşın küçük olduğu için kabul etmekte zorlanıyorsun sanırım.

bir ay aradan sonra mesaj atman bile hata olmuş bence. hiçbir şey yapmaman daha doğru olur. bitmiş gitmiş artık. yaşın küçük olduğu için kabul etmekte zorlanıyorsun sanırım.
Bir ay sonra mesaj atmamın sebebi acaba ilişkiyi bitirmekte hata mı yaptım diye düşünmemden oldu ama gec yazıyordu veya yazmıyordu ayrılma sebebim buydu yani

daha ne yapsın tamamen bitmesi icin?arama dedikce aramissin.yazma dedikce yazmissin.bırak gitsin ne bu ısrar?cok gencsin karşına seni gercekten sevecek değer verecek, aradığında kızan değil üstüne titreyen biri çıkar umarım.hakliyi haksizi boşver.bunu düşünmeye bile değmez.yoluna bak.birdaha da arama mesaj atma.benim tavsiyem bu.sen bilirsin.hakkinda hayırlısı..

Yazma demedi ben ayrıldıktan bir ay sonra yazdıgım için hatasını telafi etmek yerine yazma engellerim dedi. Beni haksız duruma düşürdü.. Ben normalde ısrar etmemama sevdiğim için ısrar ettim. Aslında haklısınız en iyisi oluruna bırakmak

olayın ne olduğunu söylemezsen biz kimin haklı olduğunu nasıl anlayabiliriz. sadece mesaj attım atmadım vs onu anlatmışsın. durduk yere mi oldu bunlar? eğer öyleyse bence başkasını bulmuş. senide bi bahaneyle hayatından çıkarmış.

Soruyu dikkatli okumadınız sanırım. Durduk yere gec cevap vermeye ve yazmamaya basladı ortada hiçbirsey yokken sonrasında bende hıcbırsey yazmadım hatasını anlasın dıye arafan bıraz zaman gectı ayrılalım bu tavırlarından dolayı dedım oda sadece tmm dedi sonrasında ben hata etrgmı dusundum fevrı davrandıgımı düşündüm ve uazdm konusalm dıye oda yazma engellerim dedi. Benım merake ettiğim aesey onun durduk yere mesaj atmamasının telafi edip özür dilemesi gerekmez miydi? Ilişki bitti onun yuzunden bitti ama suclu ben mısım givi davranıyor.

tamam işte durduk yere yazmamaya başlamasın bi nedeni olmalı ya başkasını buldu istemiyor artık vs. yada sana bişeyden dolayı kırgın. iki koşuldada haklı olan sensin yazdığına göre zaten. mesaj atmamasını kendi sorun etmiyorki ona normal geliyor o yüzden özür dileyeceğini zannetmiyorum. kendini haklı görüyor yani. bence seni böyle kıran biri için üzülmemelisin zaten.

Durduk yere yazmamasının sebebini bilmiyorum belkide baskasını buldu. Evet özür dilemicek haksız oldugu halde. Ben aramz belkı düzelir özür diler dçye yazmıştım ama gördum ki onun umrund bile değilmiş sonrasında da bıraktım zaten ama sorsan yıne o haklıdır. Yorumunuz için teşekkür ederim

A
Acaba ben hata mı yaptım o tuhaf davranıp yazmamaya basladıgında ilişkiyi hemen bitirmemeli miydim?

sonra kafasını çok vurur taşlara boşver. erkek milletinin kafa sonradan geliyor. kıymet bileni bulması zor boşver bacım. allah iyilerle karşılaştırsın seni.

A

Acaba ben hata mı yaptım o tuhaf davranıp yazmamaya basladıgında ilişkiyi hemen bitirmemeli miydim?
eğer hep böyle olsaydı başka bir yorum yapardım ama birden ilgisiz davranması bence normal bir tutum değil. zaman zaman insanlar yalnız kalmak istiyor evet kimseyle konuşası gelmiyor kendine vakit ayırmaya çalışıyor. ama sen neden böyle yapıyorsun dediğinde böyle bir durum olsa sana düzgün yaklaşıp kendime zaman ayırmaya ihtiyacım var vs gibi durumu anlatabilirdi. bide durduk yere yapmış sürekli dahada üste çıkmaya çalışmış. demekki seni kaybetmekten korkmamış hiç. o yüzden şu yazılanlar kadarını yorumladığımda sana haksızsın keşke yazmasaydın diyemem. ya ayrıca bak gerçekten sana değer veriyor olsa neden kaç gündür böylesin dediğinde açıklama yapardı.

Şahsen o bana neden böylesın diye sorsa ben acıklama yaparım ve ilişki bitmesin diye. Ama o sadece tmm yazdı. Zaten normaldede mesela aramızda bişey oluyordu ben küsüyordm benım trip atmam gereken yerde o trip atardı neden küsüyorsun diye hiçbirşeyi alttan almıyordu bunuda almadı. Hemde bana aşık oldugunı söyluyordu. Ben onun çok hatalarını affettim yeterki ilişki bitmesın dedim zaten ne varsa kadınlarda var biz hep yutarız ama erkekler kendınden ödün vermez.

Bir ay sonra mesaj atmamın sebebi acaba ilişkiyi bitirmekte hata mı yaptım diye düşünmemden oldu ama gec yazıyordu veya yazmıyordu ayrılma sebebim buydu yani
Sanirim kadinlar hep bi acabayla kaliyor, o yüzden de bazi seyleri tez atlatamiyoruz. Erkekler bu konuda daha sogukkanli sanki. Amann hepisinin topuna kibrit suyu

Sanirim kadinlar hep bi acabayla kaliyor, o yüzden de bazi seyleri tez atlatamiyoruz. Erkekler bu konuda daha sogukkanli sanki. Amann hepisinin topuna kibrit suyu
Erkekler bu konuda çok profsyonel. Önce bir haltlar yiyip insanı bezdiriyorlar sonrada masum rolune giriyolar kadında kanıyo acaba yanlıs mı yaptım diyo albuki adam aynı kafada barıssamda aynısı olacak eminim. Neyse ki ayrıldık hala cok sevıyorum ama ben yazmadıgım müddetce oda yazmayacaktır bende yazmayacagım için bir daha kavusmak söz konusu değil..

Bak halt yiyip masum rolunu harbi cok güzel yapiyorlar bosver gülüm önünde uzuuun yillar var, ne aşklar yasarsin sen bile şaşarsın ;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…