Neler Yapılmalı? Cahilliğim Çook Fazla :(

35smyrna35

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
314
325
303
İzmir
Kızlar herkese selamlar ,

Ben çok kısa size bahsedeyim. Bizde nedeni belirlemeyen kısırlık teşhisi oluştu. Opu oldum 5 embriyo donduruldu. Geçtiğimiz cuma Histereskopi oldum.(Polip vardı) Doktorum tekrar rahim filmi istedi regl dönemimde. Sonrasında da her şey yolundaysa eğer transfer olacak.

Size soracağım cahil olduğum kısımlar :)
Ne yapmalıyım? Yani birşey yapılıyor mu? Beslenme vs. İnanın bilmiyorum. Birde siz cinsel birliktelik yaşadınız mı? Biz şuan öyle kaldık. Doktoruma elbette soruyorum ama genel geçer bilgiler alıyorum. Her şey yolunda vs.

Sizin yaptığınız benim bilmediğim birşeyler var mı? :) Biliyorum saçma bir soru ama aydınlatın beni kızlar. Herkes süreçte bir şeyler yapıyormuşta ben sanki yerimde sayıyormuş gibi hissediyorum. :(

Şimdiden her birinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

Kızlar herkese selamlar ,

Ben çok kısa size bahsedeyim. Bizde nedeni belirlemeyen kısırlık teşhisi oluştu. Opu oldum 5 embriyo donduruldu. Geçtiğimiz cuma Histereskopi oldum.(Polip vardı) Doktorum tekrar rahim filmi istedi regl dönemimde. Sonrasında da her şey yolundaysa eğer transfer olacak.

Size soracağım cahil olduğum kısımlar :)
Ne yapmalıyım? Yani birşey yapılıyor mu? Beslenme vs. İnanın bilmiyorum. Birde siz cinsel birliktelik yaşadınız mı? Biz şuan öyle kaldık. Doktoruma elbette soruyorum ama genel geçer bilgiler alıyorum. Her şey yolunda vs.

Sizin yaptığınız benim bilmediğim birşeyler var mı? :) Biliyorum saçma bir soru ama aydınlatın beni kızlar. Herkes süreçte bir şeyler yapıyormuşta ben sanki yerimde sayıyormuş gibi hissediyorum. :(

Şimdiden her birinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
Canım beslenmene tabi dikkat et ceviz kabak çekirdeği bol bol c vitamini olan meyveler tüketmeye gayret göster paketli gıdalara ve sigara kullanıyorsan bırak vücudunu hazırla transfere ben öyle yaptım tuttu ama 7. Haftada düşük oldu kalbi durdu sende onu yap stres yapma olumlu düşün lütfen 🙏 kolaylıklar diliyorum

Bence kendinizi yormadan yaşam kalitenizi yükseltebildiğiniz kadar yükseltin. Ama strese de sokmayın kendinizi. Ben yüksek kilo ile başladım bu sürece biraz daha yüksek kilo ile transfer oldum. Arada kilo vereyim dedim ama baktım diyet yapmaya çalışmak beni strese soktu bıraktım. Meyvenize sebzenize dikkat edin, bol protein alın. Ceviz balık yemeye özen gösterin. Yürüyüş yapabiliyorsanız yapın. Stres en büyük düşman diyorlar. Her şey ideal olacak diye bir şey yok. Kendinizi zorlamadan strese sokmadan sağlıklı yaşamaya özen gösterin yeter bence.
Bazen o bile önemli değil. Ben transferden bir ay kadar önce çok yakın bir arkadaşımı kaybettim. Sağlıklı yaşamayı bırakın mutlu bile değildim. Transferi ertelemeyi düşündüm ama devam etme kararı aldık. Çok şükür minik kuşum benimle. Yani siz olabildiğince iyi olun gerisini doktorunuza bırakın bence

Back
X